את מרק הגזר הוצאתי
היום מYET, הוא דיי דומה למרק ירקות, רק שהגזר מאד דומיננטי. יש גם טיפים לשידרוגים וזה נראה ממש שווה. אני אספר לך איך יצא. בנוגע למנה הראשונה ולמרק: העיקרון הוא שאת המנות האלו המסובים מקבלים ישר לצלחת במנה מדודה וספורה ולכן הם יקבלו קורסטון אחד ולא ערמה ענקית במרכז השולחן. אולי אני אסתפק סם הקרקרים כאלו כמו טוסטים. לגבי פשטידת העל: אני יודעת שהיא מעולה. אבל כל התפריט הזה הורכב על סמך העיקרון שאף מנה היא לא של חמותי. חמותי מבשלת מעולה ועם המון גיוון, אבל לא בא לי להתחרות איתה. נראה לי שאני אנסה את הפשטידה של אתי@ עם העישבי טיבול.