הההיום יום שישי..

fushi e

New member
הההיום יום שישי..../images/Emo95.gif

שבת שאלום! אממ אז השבוע שלי..היה פסדר.. רוב הזמן חרא אבל אתמול הייתי בסופרלנד והיה כיף לאללההה ועליתי על הקומבההה אני ממש מתעלה על עצמי
פעם לא עליתי אפילו על הרכבת הרים הישנה בלונה פארק אממ אז זה סופ"ש נעים לכולכם
ותזהרו שלא יעקצו אתכם
ות

שבוע מדהים:)

צללתי,השתכרתי,צחקתי,שחיתי וזהו...:) למרות שהיום יכולתי לסגור אם סופרלנד אבל אני חולה:/

השבוע שלי היה משעשע *סניף* ../images/Emo22.gif

הוא התחיל בשיעמום ויאוש שיש עוד יותר מתשעה חודשים מחורבנים ללמוד... ואז הוא התחיל להיות מצחיק...היה איזה ילד אחד מביצפר שלי שעיצבן אותי אז החלטתי שאני פורץ לו לאייסי כדי שישבור ת'ראש אחר כך בלשכנע אנשים שלא הוא קילל את עצמו...אחרי שניכנסתי ויצאתי אני מקבל טלפון מאח שלו(בן 16) שמנסה לאיים עלי, ניתקתי אחרי 2 שניות...אנימ ודה, בהתחלה זה קצת הפחיד אותי אבל אחר כך זה נוראאאא הצחיק אותי... ועוד משהו בסגנון, אתמול אני יושב לי על ספסל עם כמה חברים שלי ומגיעה ילדה אחת מהכיתה שלי (*ונה בת-*ונה מ*דיינת) ושואלת אותי כמה שאלות על ילדים מסויימים...עניתי לה ואז פתאום אחרי עשר דקות הילדים האלה באים לחפש אותי (המזל שלי היה שהם חיפשו עוד כמה ילדים והספקתי לברוח להםםם), התברר שה*ונה סיפרה להם מה שאמרתי, לא נורא...בסוף זה מאוד הצחיק אותי כמה שהם לקחו את זה ברצינות (גם המקרה עם האייסי וגם על הילדים) והשבוע נגמר די מצחיק.... נ.ב עליזה בארץ הפלאות

blinkgirl182

New member
השבוע שלי היה מושלם...../images/Emo58.gif

ומסיבה אחת בלבד!!! הייתי אתמול בהופעה של בוטן מתוק בקרקס והיהודים....(וגם סאבלימינל והלצ אבל הם לא חשובים!!) היה מדהים...היהודים נתנו הופעה מחשמלת לחלוטין...אחד מהכיתה שלי ששונא היהודים אמר שההופעה של היהודים הייתה משו בנ''ז!!!

fushi e

New member
חברות שלי הלכו../images/Emo95.gif

אני לא אוהבת את היהודים וגם לא את בוטן אז לא היה לי למה ללכת אופ זה מזכיר לי את ההופעה שהייתי ברעננה של מוניקה:( יו היה אז כל כך שווה

ShadowiT

New member
השבוע שלי + הופעה של מוניקה בת"א...

הוא התחיל בשיעמום טוטאלי (שעה ראשונה ביום ראשון זה מתמטיקה
) אבל כל השבוע היה לי דילמה אם ללכת להופעה ברעננה או ליום הסטודנט חלק ב'... זה דיי העסיק אותי והשבוע עבר מהר. ואתמול הלכתי לאוניברסיטה להופעה שהייתה, והייתי שורה ראשונה בהופעה של ירמי קפלן כי חברות שלי רצו. לקראת סוף ההופעה הוא קפץ על הקהל.. בדיוק עליי החוט של הפיקרופון נקשר סביב היד שלי ושהוא רצה ללכת הוא כמעט משך תיד שלי איתו, אבל הצלחתי להשתחרר. אחרי זה אני וחברה אחרת שלא הייתה איתי בהופעה הלכנו מאחורי הקלהים ודיברתי איתו לאיזה שתי דקות ככה, והוא חתם לי וכמה ילדות מאחורי מחצו אותי תפסו לא את הפרצוף ופשוט נישקו אותו, וזהו חוצמזה סתם היה נחמד שם. ועכשיו בקשר להופעה. אז ככה הודיעו שם שהולכת להיות או ב23 או ב30 (אני יודעת שיש הבדל אבל אני באמת לא זוכרת) באוניברסיטה. ההופעה תיהיה בבריכה וזה שי שלום חנוך ומוניקה סקס. אם זה חינם או לא אני לא יודעת... אני אנסה לברר עוד פרטים כי האחים שלי לומדים שם
שיהיה לכולם שבת שלום ותהנו בסופשבוע

אובלינה

New member
היה לי שבוע חביב.. :) ../images/Emo25.gif

אני מתעודדת..
ב
עוד שבוע בדיוק
חסר להם שהם ייתנו לי שיעורים לחופש..
מה שבטוח ייקרה..

mta16

New member
גם לי היה שבוע לא משהו...

כל השיעורים המעצבנים האלה והמורים...אוף!!! אבל השבוע השתפר כי אתמול היה לי את הפגישה של המשלחת לבוסטון והיה ממש אבל ממש מעניין
וכמובן שקניתי אתמול את הדיסק אז היום יותר השתפר.. אז שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif גוד שאבאס ../images/Emo16.gif

היא התווכחה איתו שעות, כמעט הייתה על סף דמעות
חח סתאם שמעתי ת'שיר וזה מזכיר לי משהו טוב היה לי שבוע... רגיל למדי. הזמן לחוץ ולוחץ אותי. אנלא מספיקה לעשות כלום
אממ.. זייהו...
לאלינורה יש היום יומהולדת ואנחנו יוצאות לרקוד (עם עוד חצי עולם) ומחר אני צריכה בשלוש להיות בשבט כי ישלנו משהו לעשות שם.. חחח.. שבוע טוב

Pink Lavender

New member
יום שישי את יודעת...

שיר שולט... סתם רצי להעלות את האסוציאציה שלי...

היה ממש כיף לי השבוע!../images/Emo66.gif

לא היה משהו מיוחד, סתם נהנתי בפנימייה והאנשים בביצפר הקודם כ"כ חמודים...

שבוע סביר אבל קצת חרא...

כל יום היה משו אחר שקצת עיצבן, ועצם העובדה שאני ממש ממש עייפה (5 שעות שינה) גורמת לי לחשוב על כל שעות השינה שאני אשלים.ץ... :) חוץ מיזה...שבוע מוזר...מוזר ביותר.. שיהיה שבועות יותר טובים מימנו, לי ולכם!! לאב יו אול!! לינור

סוקריה

New member
ואווווווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראו גמני כותבת פה עכשיו לשם שינוי... =) אני וואי.. עבר עלי שבוע מוזר לגמרי!! התחיל כפרה נגמר בבאסה מעורבבת עם מליון בלבולים ועכשיו אני כולי בסרטים..! אני וואי מי שרוצה פירוט.. זה לא לפה.. אני רק אומר שבנים זה עם מבלבל לגמרי! כאילו שלא ידעתי את זה קודם.. =) בקיצור אחיםשלי שיהיה לכם שבת שאלום!
ומבורך!

lifa girl

New member
שבוע טוב לכולם!!!!!!

ממממ היה לי שבוע רגיל ביותר,למרות שהכרתי 2 בנים חאמודים!!!! ופתחנו פרוקיט חדש במעוצה צזה גמניב,ואני יוצאת לסמינר בסוכות!!!! אבל חוצמזה היה מבאס ומגעיל ובעע ביותר:~(ואני עדדין חולה!!!!!!!

MiToOsH

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif

האמת היה לי אחלה שבוע, בעיקר כי אחי היה 5 ימים ממנו בטורקיה.. הייתי רוב הזמן עסוקה ואני מתה על זה, הייתי באמריקן פאי 3 והיה לי את השיעור הפרטי הראשון בחיי במתמטיקה [אני בכיתה י"א, 5 יחידות, זה הישג
].. ואממ.. הוא ניגמר קצת לא כיף כי אנ'לא מרגישה טוב, אז לא ניראה לי שאני אצא..
נההההה חפיף, עוד מעט יומולדת

MiToOsH

New member
אה אה ריספקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

הגשתי חיבור באנגלית וקיבלתי עליו 9+, וזה נורא מרגש כי המורה הזאת ילידת ניו יורק והיא מצפה מאיתנו להיות כאלה גם

Pink Lavender

New member
ריספקט...../images/Emo8.gif../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

למעלה