הההיום יום שישי..

Pink Lavender

New member
סתם... כי קשה להיות בטוח ב-100%

בעקרון... האצבע שלי החליקה... לא, לא תירוץ טוב... כשאני אחשוב על תרוץ טוב נדבר... עד אז... אני שולחת...:

MiToOsH

New member
טובנו ../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif

נההההה אנ'לא אוהבת את ראש השנה השנה.

jingle bell

New member
השבוע מתחיל../images/Emo6.gif

מאוחר כרגיל אין לי כוח לקום אין לי חשק לכלום יום ראשון דיכאון יום שני עצבני יום שלישי... היהודים באים אליי לבצפרררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!

Pink Lavender

New member
מגניב!!! מישהו סוף אומר שהוא אוהב

את השיר הזה... כבר הרגשתי בודדה

ThE Fire GiRl

New member
שבוע מהיר......

לא הרגשתי איך הוא עבר, והופלה הוא כבר איננו עוד...\: השבוע נחלתי אכזבה, מעצמי, מאהובי, מכל מיני אנשים, חשבתי שאני יכולה לחכות, אבל בעצם לא כל כך, נמאסו עליי דברים שפעם היו כל עולמי כמו אהבה למשל, השבוע הגעתי להבנה מסויימת, הבנה בקשר לקשר שלי עם מישהו מסויים, הבנה שמקורה באכזבתי מהבן אדם, הבנתי שהוא משחק, משחק אותה ובגדול, ולי פשוט נמאס ממשחקים, זה כל כך מתיש, מעייף ובלתי נסבל, לכן החלטתי שאני לא רודפת אחריו יותר ולא משחקת משחקים, אם בא לו משהו ואם הוא יתעורר מהחלום שבו הוא שרוי אני אהיה פה, אבל עד אז, פשוט נמאס... לא יודעת למה אני משתפת אתכם בזה אפילו, אני מניחה שפשוט נסחפתי...:) בסופשבוע ישנתי 24 שעות, יממה שלמה מחיי העברתי בשינה נטו, הלכתי לישון ביום שישי ב3 אחה"צ וקמתי ביום שבת גם ב3-4 אחה"צ.... היה כיף, אבל היה גם בזבוז, היו דברים שרציתי לעשות....:) וכרגע חזרתי ממפגש של מר"צ ושל חבר הכנסת רן כהן (ממר"צ כמובן) והיה מאוד מאוד מעניין....:) וזהו בערך...:)

Nulit

New member
יוו....../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo60.gif

סורי על האיחור ואני פשוט לאאאאאאאאאא מוצאת זמן לפורום ואני כ"כ מצטערת שאני כזאת בבבבתזונה שאני באה רק בימי שישי לכתוב (אהמממ מנצלת את חברה שלי אהממממ) >> חח סתם כפרות עליה בקיצור, אני לא אהיה אגואיסטית.... אז שיהיה לכוווולם שבוע מצויין כי נראה לי השבוע אני לא חוזרת הבייתה ככה... אוהפפפתתת!!!:):):):):):):):)

fushi e

New member
נצל"ש../images/Emo18.gif../images/Emo95.gif

יש הופעה בבארבי בת"א של שחר ב-15.10 מישהו במוזה לבוא?

fushi e

New member
באמת?!!?../images/Emo95.gif

יופייי אני ינסה לשכנע את ההורים שלי לתת לי ללכת.. אני מתגעגעת

lifa girl

New member
יאאאא אז גם אני כנראה באה..../images/Emo18.gif

נקווה שזה לא ייצא כשאני בסמינר.....ואמא כבר מרשה!!! אז הכל תלוי בתאריך של הסמינר!!!!!נקווה שהוא לא ייצא ב15

fushi e

New member
אוף אבל אינלי עם מי לבוא:(../images/Emo95.gif

עדי כנראה לא יכולה ולבד לא ירשו לי

למעלה