"ההוביט" בלוריי רגיל ותלת מימד...

Erez Revivo

New member
"ההוביט" בלוריי רגיל ותלת מימד...

מישהו יודע מה לגבי "ההוביט" בארץ? גרסה דו מימדית ראיתי בקישור לאמאזון, אבל מה לגבי התלת מימד?
מישהו גם אמר כאן שזה שייך ל"פורום פילם", למה לעזאזל???!!! זה סרט של ניו-ליין סינמה / וורנר!! זה אמור להיות של "התו השמיני", לא?

Mits Petel

New member
בהפקת הסרט השתתפו 3 חברות, ביניהן MGM

ו-MGM מיוצגת בארץ ע"י פורום-פילם.

כנראה שזכויות ההפצה התחלקו באופן כלשהו בין וורנר לבין MGM, כך שבארץ קיבלנו דווקא (לצער רבים) את פ"פ...

liorb22

New member

Aviran990

New member
ההוביט - מסע בלתי צפוי, הוצאות מדיה ביתית

שלום לך,
אני יכול להגיד בוודאות שהסרט "ההוביט: מסע בלתי צפוי" יגיע לארץ ב- 27.3.2013, ויצא במהדורות הבאות:
1. בלו-ריי 3D תלת מימד (3 תקליטורים - 180 ש"ח)
2. בלו-ריי 2D רגיל ( 2 תקליטורים - 130 ש"ח)
3. DVD רגיל ( 2 תקליטורים - 80 ש"ח)
4. ובנוסף מארזי בלו-ריי מיוחדים לזמן מוגבל:
- סטיל בוק + 2 תקליטורים 2D רגיל 150 ש"ח
- בלו-ריי 2 תקליטורים + פוסטר 150 ש"ח

מקווה שעזרתי! :p

Aviran990

New member
כן, ברור

כן, ברור היא תכלול:
דיסק 1: בלו-ריי 3D מתורגם
דיסק 2: בלו-ריי 2D מתורגם
דיסק 3: תוספות מיוחדות בלו-ריי

דן דן20

New member
DVD של ההוביט

הי לכולם,

איך אתה יודע מתי ההוביט צפוי להגיע לארץ?
מתי יהיה לקניה בחנויות?

אני ממש מחכה.....
דן

moog

New member
משהו נורא קורץ לי לגבי ההוביט, כנסו כנסו!!

איך אתם מסבירים את זה שההוביט היקר יוצא למדיה הביתית זמן כל כך קצר אחרי הקרנת הבכורה שלו? אפילו יחסית לסרטים אחרים, שבורי קופות אחרים (שהם לא קשורים לארץ התיכונה9 הוא יוצא יחסית ממש מהר, הבכורה (בארץ) היתה ב 12.12.12, ושלושה וחצי חודשים אחרי הוא כבר ב DVD ובלו ריי, בארה"ב הוא שוחרר ב 14.12.12, ואם אני לא טועה הוא יוצא למכירה שבוע לפני הארץ (19.3.13), זה ממש מהר לא? לא היתה הזדמנות "להתגעגע"....שלא תבינו אותי לא נכון לא שאני מתלונן, הלוואי שסרטים היו יוצאים אחרי חודש, אבל זה ממש מוזר לי... איך אתם מסבירים את זה?

ואני גם זוכר בתקופת הדיוידי'ס של שר הטבעות ששני הסרטים הראשונים יצאו באוגוסט (!!!) של השנה העוקבת, והשלישי יצא במאי...

קיצר..מוזר לי.

Soundeath

New member
נכון, זה מרגיז אך אם שמת לב לאחרונה

רמת השיווק העולמי והאגרסיבי בתחום הסרטים נהיה דורסני למדי... איך ייתכן שלפני שהסרט ירוץ בקולנוע שבועיים עד חודש וכבר יש לו הזמנות מוקדמות לרכישת ההוצאות בכל מיני מקומות?
אלה דברים שמרתיחים אותי כי בדר"כ היו צצות להן הוצאות חדשות לסרט רק אחרי חודש חודשיים ולא חודש לפני שהסרט בכלל יוצא לקולנוע.
אני לא אבין את זה אבל שיהיה ויישאר מוזר גם בעיני (!).

אל תחפש היגיון איפה שאפשר לחלוב את הצרכן.

liorb22

New member
ע"ע ההוצאה המוקדמת של IRON MAN 3 בFNAC

הסרט יוצא כאמור רק במאי...

למעלה