"ההוביט" בלוריי רגיל ותלת מימד...

Soundeath

New member
וואו כמה סטילבוקים יפים :) עוד, תן עוד

קפטן אמריקה! אחד הסטילבוקים הנחשקים וקשים להשגה היום, אני מדבר על $100 ומעלה (ניילון עם סליפ קרטון). הדבר היחידי שמעצבן בו זאת רמת הרכות במרכז הסטילבוק אותו ניתן לכופף פנימה. אף על פי כן הוא אחד היפים שמהווה עוד חלק יוקרתי באוסף גיבורי MARVEL בסטילבוקים

הדיקטטור גם נראה כסטילבוק (אני יודע שלא היו לו הוצאות סליפקייס \ סליפקאבר בעל ארטוורק דומה לזה, מלבד הוצאה מטופשת של זקן ע"ג סליפקאבר), יש לו הבלטה מאד יפה וייחודית לשם הסרט במרכזו ומסביב יש הבלטה נוספת כמסגרת תמונה. מאד יפה ונוצץ כשמורידים את הניילון (ככה שמעתי ;) ).
הסטילבוק של בורן האחרון, אחד העיצובים המשעממים ביותר שתראה אי פעם וזה אפילו כולל את הוצאת המארז השיווקי הענק של FNAC הצרפתית. הסטילבוק של בורן האחרון עם העיצוב הכי יפה הוא דווקא של FNAC צרפת (מגיע בצורה אסטטית ומושכת יותר כמו סטיקרים וחצי סליפ) + אמזון צרפת, ראה קישור מטה.
http://www.amazon.fr/Jason-Bourne-L...MJWQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1362723590&sr=8-1
הסטילבוק של טד! הוצאה גלובלית לסרט שמגלגל אותך מצחוק
אני מניח שההוצאה הזאת מגיעה עם תרגום בניגוד לכל האחרים.
סטילבוק יפיפה של השלגיה והצייד, תתחדש! (על הכל) נראה נהדר, הוצאה גלובלית אך אם ממש אהבת את הסרט (בניגוד אלי) וסטילבוקים, אני ממליץ לך להשיג את ההוצאה של רשת פיוצ'רשופ הקנדית \ רשת בסט ביי האמריקאית (שתיהן לא מבצעות משלוחים בינלאומיים) בעיצוב שונה ויפה יותר (בעיני, לא שקניתי עדיין). ראה בקישור הבא.
http://www.youtube.com/watch?v=aphgVXl7kOU
סקייפול נראה בעל אותו עיצוב קלאסי (מט) שיצא בכל העולם לסטילבוק, ממש אהבתי. למי שאוהב להקדיש תשומת לב לפרטים בסטילבוקים שלו, אני ממליץ להשיג את ההוצאה הטייוואנית שהסטילבוק מגיע בסליפ לבן שמתאים את עצמו לעיצוב הסטילבוק. ההוצאה הקוריאנית פחות יפה בו הסטיל מגיע בסליפ שחור ומאכזב.
שליחות קטלנית - הסטילבוק - הסרט! הוצאה גלובלית ומוצלחת, למרות שכחובב מושבע לתחום אני הלכתי על ההוצאה הראשונה שהופצה במספר הרצה די מצומצם (6,000 - 4,000) מרשת פליי הבריטית (לא מבצעים משלוחים לישראל). הסטילבוק מגיע בעיצוב שונה לגמרי וכיתוב הסרט מובלט שמגיע עם סליפ. בחצי שנה האחרונה שלהם הם התחילו לפשל בסליפים (כיס קרטון שנקרא באנגלית J-Card) ובייצור בעת סגירת הניילון בחלק מהסטילבוקים הסליפ עולה קצת למעלה ונחתם בניילון בעודו מסתיר את מרכז העיצוב היפה של הסטיל.

הרשמת אותי עם ההוצאות החדשות שלך :) תוספות יפיפיות לאוסף.
מכל הלב, תתחדש על הכל ותמשיך להעלות תמונות.
עשית לי את הבוקר

נ.ב
אם טעיתי באחת ההוצאות אתה מוזמן לתקן אותי, מעולם לא קניתי משהו מצ'כיה וקיים סיכוי מאד נמוך שהדיקטטור או סקייפול הם סליפ קרטון.
כבדרך אגב, אם אתה נוהג להזמין דברים מצ'כיה תן לי להמליץ לך על אחד הסטילבוקים היפים ביותר שיצאו לסרט "בלתי נשכחים 1+2" בלעדי לצ'כיה.
העיצוב שלו זהה לעיצוב המארז מתכת (גודל DVD) עם תמונתו של סילבסטר סטלון האגדי במרכז ומעליו הכיתוב של הסרט הראשון והשני באותיות מובלטות כלפי חוץ.
הסטילבוק הצ'כי עלה 24 ארו ולאחר מכן קפץ ל 35 ארו (כרגע קשה להשגה אך נמצא בכל מיני חנויות שם).

AsafA55

New member
אפשר להיות חצוף?

ולשאול אותך על כמה עלה לך כל כותר?
עשיתי מהתארים הצ'כים/פולנים כמה הזמנות,ונוצר לי הרושם שלמרות אטרקטיביות המוצרים,המחירים שלהם לא זולים בלשון המעטה...בלו ריי ב-130-160 ש"ח הם לא בדיוק מציאות.
כמובן שהתרגום,והעובדה שחלקם מגיעים בסטילבוקים מוסיפים,ועדיין...

כמו כן,זו נראית כמו חבילה גדולה וכבדה,עצרה במכס? כמה עלה משלוח?

תודה!

prince9

New member
אני הזמנתי

מהחנות הצכית והפולנית ובהזמנות של כ3 ,4 סרטים זה כדאי, זה יוצא בסביבות
ה100-120 ש"ח לסרט בלו ריי כולל משלוח- מחיר שלדעתי סביר בהחלט ,ואני מדבר על סרטים של דיסני מתורגמים ומדובבים שבארץ (גם את חלקם כבר לא ממש ניתן למצוא) עולים בין 170 ל200 ש"ח .
עם זאת כאשר המחירים סבירים אני תמיד אעדיך לרכוש בארץ .

MASTERPC

New member
משלוח מצ׳כיה

היי חברים קודם כול תודה לכל המפרגנים. לגבי המכס זה עצר ונבדק שילמתי ₪230 ויאמר לזכותם של המכס אם פתחו עטיפה של סטילבוק אבל לא נגעו בנילון המקורי.
ואז ארזו אותו עם פצפצים והדבקו עם עטיפה של דואר ישראל בשאר האריזות הם לא נגעו. וסגרו את הקרטון יפה מאוד.
לגבי הצ׳כים אני הזמנתי כבר פעם רבעית ואני מאוד מרוצה הם אורזים בצורה מקצועית וכל דיסק נארז בנפרד גם המשלוח
והטיפול מהיר מאוד תענוג להזמין מהם (חשוב לציין שהזמנתי מ 2 אתרים ותמיד השרות היה מעולה מהיר ויעיל.
מה גם שכל הדיסקים שהזמנתי במשלוח האחרון מתורגמים!!!! חוץ משלחות קטלנית שהתפשרתי בגלל הסטילבוק.
בגלל המשלוח הגדול כל דיסק עלה בערך 75 ₪ מחיר מצוין בגלל הכמות הגדולה של הסטילבוקים אם נוסיף את המכס אז עוד 12 שח לדיסק. שווה כי יש מהדורות שלא אפשרי להזמין אצלנו בארץ.
גם אני מעדיף לקנות בארץ גם שזה עולה עוד כמה שקלים. וכמובן שיש לי המון דיסקים שקניתי בארץ אבל מה לעשות שהמפיצים בארץ מזלזלים ולא מזמנים מלאים ושולחים אותנו לחפש בגלובוס.

AsafA55

New member
איך יצא לך 75 ש"ח לכל כותר?

היה מבצע מיוחד לכמות גדולה? או שפשוט דיברת איתו והוא עשה לך מחיר יותר טוב?

prince9

New member
אסף בלי קשר לשרשור ההתחלתי

שבוע הבא אני ברעננה
האם המבצע של חברי הפורום עוד קיים ?

AsafA55

New member
קיים

בנוסף,ואני נזהר כאן,כי נעדרתי שבוע מהעבודה בגלל חופשה בחו"ל,אמור להתחיל מבצע 3+1.
כמובן שתוכל לממש את הטוב מבין השניים.
אעדכן ביום ראשון.
כך או כך,מוזמן ליצור איתי קשר לפני שאתה מגיע.

AsafA55

New member
מידע לגבי הסרט

הסרט יצא בארץ ע"י פורום פילם.
אני עדיין לא יודע איזה גרסאות יביאו לארץ,אבל בשתי גרסאות הבלו ריי (3D ורגיל קיימת עברית).
הנה השפות בבלו ריי תלת מימד -
BEL, CHN, AUS, BUL, ISR, RMA, UAE, JPN, HUN, SPA, ITA, FRA, NED, UK

ובבלו ריי הרגיל -
POL, GER, POR, SPA, HUN, SWE, NOR, FIN, DEN, BUL, ICE, ISR, RMA, UAE

והמשלוח עולה יותר מהמארז עצמו...

זה ה"טריק" של הסניף הספרדי. מחירים מצוינים על הרבה כותרים, ואז עלות המשלוח הופכת הכל ללא כדאי.

ולמען הסר ספק - זה לא שיש "עלות משלוח" ו"עלות פר מוצר" (כך, לכאורה, הפריט הראשון גורר עלות משלוח גבוהה והחל מהפריט השני יש תוספת שולית נמוכה). אם תנסה להזמין כמה כותרים תגלה שעלות המשלוח תהיה כמה עשרות יורו, למשלוח רגיל.

המארז הספציפי הזה נמכר בתחילת דרכו במאות ש"ח כך שיחסית אפשר לומר שזאת עדיין מציאה.

למעלה