אני מפחדדדדדדת... היא לא מפסיקה להתקשר אלי... אמאלה!
T TauraMan New member 21/5/03 #17 אני מפחדדדדדדת... ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif היא לא מפסיקה להתקשר אלי... אמאלה!
T TauraMan New member 21/5/03 #19 טוב.. ../images/Emo20.gif אור מנדנדת אז נפתח בתמונה שלי של אור ושל ירדן-
T TauraMan New member 21/5/03 #23 קאיה הדפוקה..../images/Emo20.gif שמנו ממטרה והיא כל פעם שזה עבר לידה התחילה לשחק עם המים!!!! זה היה קורע!!!
קאיה הדפוקה..../images/Emo20.gif שמנו ממטרה והיא כל פעם שזה עבר לידה התחילה לשחק עם המים!!!! זה היה קורע!!!
G gezer ממין נקבה New member 21/5/03 #28 דורוני!! בליידי נראה כזה שובב! הוא מתוק נורא! תמסרי לו מזל טוב ממני!
T TauraMan New member 21/5/03 #32 תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif נפו אכן מאוד מאוד יפה. (יכולות להעיד כל הבנות שראו אותו בתחרות ביגור..) ובליידי כזה פשוש
תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif נפו אכן מאוד מאוד יפה. (יכולות להעיד כל הבנות שראו אותו בתחרות ביגור..) ובליידי כזה פשוש
K krin88 New member 21/5/03 #35 מאז התחרות בניר דויד לגמרי אבל ל-ג-מ-ר-י התאהבתי בנפו הוא ממש ממש יפה!
T TauraMan New member 21/5/03 #36 ראית אותו שם?../images/Emo20.gif חכי שתראי אותו עובד עבודת קרקע עם אור..
G gezer ממין נקבה New member 21/5/03 #38 חחח על נפו הייתה השמיכה שלנו?? או זה היה על מישו אחר?? דך אגב התמונות שיבקשת שיעלו לגלריה עלו...
ט טאורה המלך New member 21/5/03 #39 חח כן זה היה על נפו..../images/Emo20.gif כי כל רוכב לקח לסוס שלו שמיכה לבנה יפה ושם אותה בתא שלו, ואורגד שכח להוציא את של נפו... חחח
חח כן זה היה על נפו..../images/Emo20.gif כי כל רוכב לקח לסוס שלו שמיכה לבנה יפה ושם אותה בתא שלו, ואורגד שכח להוציא את של נפו... חחח