ההופעה בבארבי אתמול:]

Hezi The One

New member
ההופעה בבארבי אתמול:]

באמת שהייתה אחת ההופעות הטובות...שרו 17 שירים ואבי נתן לי את המפרט שלו (שידידה ביקשה שאני אתן לה><) פלייליסט: פקיד משקאות עושה ביד כל המילים זמן ניכן ערוץ הילדים התחרות אינטרקום לחיות (משו חדש...שיקו שר) לא בא לה לב מפלסטיק קשה לי לחשוב נורית ניו-יורק רפיח אבא עו"ד את יפה מרלין אמ,כן ממש נהנתי וזה...וראיתי מהפורום את בנצ,קרן,נופר,אביגיל,מאיה,עדי...נדמה לי זה הכל

shirli512

New member
אמ..

ניראה לי שראיתי שקיבלת את המפרט.. חח... דיברתי עם מישהו שלבש סוודר? [הייתי לידו כל ההופעה, והסוודר שלו חימם אותי ומתתי מחום!]

../images/Emo72.gif על ההופעה אתמול

טוב לא כלכך נהנתי, הסבר עוד מעט, היו מלא אנשים אפילו יותר מידי, הפלייליסט היה סטנדרתי בלי יותר מידי הפתעות לדעתי. הקהל לא יודע קהל חדש כזה, קהל רוק עצמאות כזה, קהל של ילדים קטנים שכשחשבתי על זה התחלתי לשמוע שייגעצ כשהם היו בני 8,9 , וזה עצוב כשחושבים על זה, הכל ילדים קטנים אפילו ראיתי ילדים בני 10 בערך, קהל שאני לא מכיר מהופעות קודומות, הקהל מהדור שלי כבר נעלם, לא היה שם אף אחד אבל אפחד שנשאר חוץ ממני, וראיתי אולי עוד2 אנשים, לא יודע איך להסביר ליל תיארה לי את ההרגשה, מרגישים כאילו היה משהו שהיה שייך לך והרגשה של גניבה שמישהו גנב לך משהו, אולי את הדבר הכי יקר לך. פשוט עצוב. אני מתגעגע להופעות של 2003-2004, לסיבוב הקודם ובמיוחד לזאת לפניה. הדבר היחיד שעודד אותי טיפה זה כרגיל אחרי ההופעה אינטרקציה עם חברי הלהקה, כרגיל יובל עדיין שונא אותי
... חחח אבל כל השאר כפרעליהם. אני מקווה שההופעה הבאה תיהיה יותר נותנת בראש.והיא תתקיים במוצ"ש(זה בחנוכה) 16/12 בבארבי ת"א. נתראה שם. בקשר לבקשה שלי מהם ליותר שירים ישנים-כנראה שזה לא יקרה בזמן הקרוב, וה הבטיחו שהאלבום החדש(שיצא באמצע נובמבר בערך) תיהיה יותר טובה מניו יורק רפיח, ולזה אני לא מאמין כי ני"ר הוא האלבום הכי טוב שהיה ויהיה להם, פשוט נוסטלגיה אדירה. ני"ר לנצח!

Hezi The One

New member
אתה דרמטי חושרמוטהD:

תגיד שלא נהנת ששרנו שיקו ואז יובל התחיל בגללנו:] כל הכבוד לי ולך אני אומר לך

../images/Emo72.gifזה היה הדבר הכי אדיר בעולם

פירוט: כל ההופעה אני וחזי מנסים להתחיל שיקו, בהדרן הם עולים שקט אני וחזי מתחילים לצעוק את השיר, פתאום הם מתחילים לנגן שיקו חעחעח! היה קהל כזה הומו! הם חשבו שזה הופעה של היהודים הם קפצו לבמה כמו טמבלים ובין ההופעה הלדרן הם התחילו לשיר מרלין מונור כמו גייז, השיר לדעתי הכי אידיוטי שיש! אני בעד להחזיר את רפיח להדרנים!

ססילייה

New member
תשתמש במטאפורות שלי, נשמה, חופשי.D:

אל תדאג בנצי! בהופעה ב16.12 נעשה אנרכיה
סתם לא. בנצי תודה על ההשמעה.

הבה וניסחפה../images/Emo194.gif

"הקהל מהדור שלי כבר נעלם" מי ישמע אתה בן 28 ושייגעצ הופיעו בתחילת הניינטיז חחחח כולה מה 6 שנים הם מופיעים? 7 יאללה...

Hezi The One

New member
אבל הוא היה כזה כשכולם היו כאלה

בהתחלה בהתחלה...חוץ מזה הוא אף פעם לא אמר "יובל תעשה לי ילד"

למעלה