ההופעה בבארבי אתמול:]

יאללה יאללה רק כחול לבן

איכות זה ג'וינט מלוד+וודקה גולד חחחחחחח ליל- וודקה גולדסטאר!

e l u l a

New member
גם אני הייתי בהופעה אתמול../images/Emo153.gif

אני לא נכנסת לפורום הזה בדר"כ אבל עכשיו נכנסתי כי אתמול הייתי בהופעה וזה.. הייתי עם עוד 10 חברות ליומולדת של חברה שלנו[איילת.. בטח שמעתם את השם
] אמ וזהו.. ממש נהניתי עשינו שטויות וההופעה הייתה משחררת כזאת ונתנה הרגשה טובה בהתחלה היינו שורה שניה/שלישית כזה אבל לקראת הסוף הגעתי לשורה הראשונה ושם נשארתי עד הסוף.. שורה ראשונה זה הכי כייף:] מישהי שעמדה ליידי אמרה לי שזה דיי הפריע לה שכל הזמן שרנו וזה.. מקווה שלכם זה לא הפריע יותר מדי.. זה הכל היה במטרה לגרום לאיילת שיהיה לך את היומולדת הכי הכי שמח שיש ואם הפרענו למישהו פה אז סליחה.. אגב יש כאן מישהו שקוראים לו דין או מישהי שקוראים לה שלי? שניהם צילמו אותי ואת חברות שלי ואני רוצה את התמונות:p

PureFart

New member
הייתה הופעה מעולה!

היה ממש טוב! מאוד נהניתי. אה כן, רק הרגע הצטרפתי לפורום. D:

zoophisto

New member
מה זה השירים האלה?

פקיד,זמן ניכן, ולא בא לה? ואגב הם לא עושים שירים מניו יורק רפיח??? כאילו הרבה. כמו את יודעת רוצה ללכת וכו'? ועוד שאלה: איך אני יוצר איתם קשר? אני רוצה להשמיע להם שיר של הלהקה שלי ואני אשמיע לכם גם אם תרצו תודה רונן

Hezi The One

New member
פקיד אפרורי><

ואמ,שירים חדשים יוצר קשר באתר של הלהקה יש אימייל

shahaf shecter

New member
אוייי איזה הופעעהה

היה כלכך כףף באמת שלא נהנתי ככה הרבה הרבה זמןןן... ויש לי את המפרט של יובל והוא עכשיו על צווארי בתור שרשרת P: היי חזיי ראית גם אותייי! וראיתי גם את "ניו יורק רפיח" ששכחתי מה שמו האמיתי .. 0: באוקצוררר היה כיףףףף

ManRed

New member
זמן ניכר!!

אוףף איך פיספסתי את ההופעה הזאת וגם את נופר.... חארות.. לפחות היום יומהולדת

MaKy66

New member
הופעה בת זונהה

ההופעה ב 27 הייתה בת בת בת זונה יאלה שייגעצ 16.12 בבארבי תביאו אותה בהופעהה אוהבבבת אותכם!

גוטשה

New member
היה כיף אש

חזוש חזוש, מתי תלמד להיות סבלני?! >< בכל מקרה, אבי אמר שעוד שבועיים פלוז מינוס מתחיל סיבוב הופעות בטאוור רקורדס וימכרו דיסקים במכירה מוקדמת, אז תבואו ויהיה כיף. עוד כמה דקות תמונות!

animal bar

New member
חעח תקנאו!!...

טוב... אני לא הייתי בהופעה... ): אבל גם אני מרקוביץ'!!... תאכלו שלשול!!... מוחעחעחעחחע!!... אני נועדתי להיות באסיסטית אני מתקשרת באיזה דרך מוזרה כזאת לבאסיסטים... פלי [הבאסיסט של רד הוט...{33>>}]-יש לו רווח וגם לי... אבי מרקוביץ'-המרקוביץ'...P: והבאסיסט של קיס...-אני גם יכולה לעשות את הדבר המוזר עם הלשון... :) :p 333>>> שושנע קידיס... [כינוי...] P:

למעלה