אני לא נכנסת לפורום הזה בדר"כ אבל עכשיו נכנסתי כי אתמול הייתי בהופעה וזה.. הייתי עם עוד 10 חברות ליומולדת של חברה שלנו[איילת.. בטח שמעתם את השם
] אמ וזהו.. ממש נהניתי עשינו שטויות וההופעה הייתה משחררת כזאת ונתנה הרגשה טובה בהתחלה היינו שורה שניה/שלישית כזה אבל לקראת הסוף הגעתי לשורה הראשונה ושם נשארתי עד הסוף.. שורה ראשונה זה הכי כייף:] מישהי שעמדה ליידי אמרה לי שזה דיי הפריע לה שכל הזמן שרנו וזה.. מקווה שלכם זה לא הפריע יותר מדי.. זה הכל היה במטרה לגרום לאיילת שיהיה לך את היומולדת הכי הכי שמח שיש ואם הפרענו למישהו פה אז סליחה.. אגב יש כאן מישהו שקוראים לו דין או מישהי שקוראים לה שלי? שניהם צילמו אותי ואת חברות שלי ואני רוצה את התמונות
פקיד,זמן ניכן, ולא בא לה? ואגב הם לא עושים שירים מניו יורק רפיח??? כאילו הרבה. כמו את יודעת רוצה ללכת וכו'? ועוד שאלה: איך אני יוצר איתם קשר? אני רוצה להשמיע להם שיר של הלהקה שלי ואני אשמיע לכם גם אם תרצו תודה רונן
היה כלכך כףף באמת שלא נהנתי ככה הרבה הרבה זמןןן... ויש לי את המפרט של יובל והוא עכשיו על צווארי בתור שרשרת P: היי חזיי ראית גם אותייי! וראיתי גם את "ניו יורק רפיח" ששכחתי מה שמו האמיתי .. 0: באוקצוררר היה כיףףףף
חזוש חזוש, מתי תלמד להיות סבלני?! >< בכל מקרה, אבי אמר שעוד שבועיים פלוז מינוס מתחיל סיבוב הופעות בטאוור רקורדס וימכרו דיסקים במכירה מוקדמת, אז תבואו ויהיה כיף. עוד כמה דקות תמונות!
טוב... אני לא הייתי בהופעה... ): אבל גם אני מרקוביץ'!!... תאכלו שלשול!!... מוחעחעחעחחע!!... אני נועדתי להיות באסיסטית אני מתקשרת באיזה דרך מוזרה כזאת לבאסיסטים... פלי [הבאסיסט של רד הוט...{33>>}]-יש לו רווח וגם לי... אבי מרקוביץ'-המרקוביץ'...P: והבאסיסט של קיס...-אני גם יכולה לעשות את הדבר המוזר עם הלשון... 333>>> שושנע קידיס... [כינוי...] P: