ההופעה בבארבי ת"א

t a h a t

New member
רציתי..

להוסיף משהו עמוק... אבל יש לי פיפי וקשה לי לחשוב. אז אני אלך להשתין. יומטוב.

talba3

New member
אהה תודה מוריה!

בחגיגית את דואגת שהוא יהיה שלי נכון???

שניר1984

New member
יש לי גם מלא תמונות

אבל רק עוד איזה שבוע אני יעלה אותם..... אז תחכו בסבלנות

GILoSH3

New member
(כן כן את אני.. המטורפת

שלום לכם..!! עקב בעיות טכניות לא יכולתי להכנס לפורום ולהגיב ! אבל בהחלט השלמתי פערים כרגע.. אז אני היא גיל המכונה גם ע"י אלעד- "המטופרת שחטפה את הפלייליסט"! אז נכון שחטפתי אותו במהירות כשעייני קלטו את את הגנבה שלכם שעמדה להתרחש!!! אבל זה לא משו שכל אחד אחר לא היה עושה במקומי!
בקיצור רק רציתי להגיד שנהנתי מאוד בהופעה ! בעיקר בגלל בית הבובות אבל גם בגלל שאתם אחלה חב'רה ואנשים מצחיקולים ביותר :)! ואלעד רק לידע הכללי שלך!! מרוב שדיברת על הפלייסט הזה שכחתי אותו אצל אחותי בת"א בבית!! והיום היא הביאה לי אותו אבל אימי המופלאה זרקה אותו לפח!!!!!!!!!! אבל הצאתי אותו משם למרות הטראומה שהוא עבר (ורואים עליו) וזהו... אחרי המונולוג המרגש הזה נשאר רק להגיד- הדר תעלי תתמונות כבר!! אוהבת.. גיל :)

eladi88

New member
מה??????????

אמא שלך זרקה ת'פלייליסט לפח?????????????? WTF??????????????? יש לך מזל שהוצאת אותו.... והדר....את רואה...אפילו היא מודה שהיא חטפה אותו במהירות אז
לך... את מוזמנת להישאר בפורום....

mory89

New member
אהה י'רעה הוא היה צריך להיות שלי

אבל יש לי מזל שיש את טל..
(לך יש יותר מזל, אבל עזבי..)

GILoSH3

New member
חחחחחח כן כן

היא זרקה אותו... כי היא לא ידעה מה זה יש לה נטייה כזאת לזרוק כל מה שהיא רואה אם היא לא יודעת מה הוא... ובטח שחטפתי אותו אני בניתי עליו מתחילת ההופעה!! ואני גאה בכושר הזריזות שלי תודה רבה :) ובשר להשארות תודה על ההזמנה אבל אני בפורום כבר מלפני כן פשוט הייתי בפגרה קטנה כי האינטרנט שלי לא עבד :)

שלומצי21

New member
היה מדהים!!

בהופעה הקודמת שהייתי בבארבי היו בערך שישית מהאנשים שהיו היום היו כל כך הרבה אנשים ועוד כל כך הרבה חיכו בחוץ ללא כרטיסים... הם כבר צריכים למצוא מקום גדול יותר...
ונהנתי נורא היה מעולה כרגיל הם פשוט עושים לי כל כך טוב בפנים שאני לא יכולה לתאר את זה.... ודיברתי אחר כך עם איתי כהרגלי בקשתי שישימו את יש מקום בדיסק השני-חושבים ככה גם? בואו נפעיל לחץ חברתי....
מקווה שנהנתם גם וללהקה-תודה רבה!!!! הייתם גדולים!!!!

וואו. אממממ..

לא הייתי בהופעה, אבל דרוצ' כפרעליה התקשרה אליי כשהיה את ליד הגורל כבקשתי:) זה היה כ-----ז------ה מדהים. שמעתי אפילו שהלחן והביצוע די השתנו וללא ספק הרגשתי בבארבי לכמה דק'
שמחה שנהנתם..

למעלה