ההופעה בבארי... פנטסטי..

Holy Man

New member
ההופעה בבארי... פנטסטי..

ובכן חברים וחברות יקרים - זהו... הההופעה בבארי הייתה ונגמרה לצערי - חבל שלא נמשכה עד עולם... בכל מקרה הייתי נהנתי והיה פשוט מעולה, מהמם, אין לי מילים לתא את מה שאני מרגיש כרגע בלב מרוב שמחה ואושר :) השוטים יודעים לעשות הפקות מדהימות ... פשוט פנטסטי הופעה ראשונה שלי... ואני חושב שאני יתחיל להסתובב אחריהם בארץ :) בכל מקרה - אני ינסה מחר לעלות איזשהם תמונות שצילמתי וקליפ קטן שצילמתי מהשיר קול גלגל... אני עייף - לילה טוב

sisty

New member
היה מהמם, כצפוי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

סוף סוף ראיתי את ההופעה עם השיקיןם מהדיסק החדש .. ו'יפהפיה' - היה ביצוע מדהים
ולא תאמינו ... או שכן
... אבל אחרי שהם ירדו מהבמה, נחו קצת והתחילה המסיבה - דיברנו איתם ממאחורי הרשת - ולא תאמינו מי נגע לי ביד - |הדגA|גלעד!| ועם עמית רק דיברתי
... גם המסיבה הייתה פצצה ביחוד העובדה שלא קלטו שחצי מהרוקדים בני 18- .. בניהם אני
. ו... עייפה
... אז לילה טוף!!|ירח

sisty

New member
איך שכחתי../images/Emo2.gif - שירי אלקבץ'../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif

(+
) ראיתי שם את שירי אלקבץ' - שהייתה גם בכוכב נולד2
אבל לא העזתי לבוא אלייה .. אבל עוד מישהו ראה אותה

חחח שירי אלקבץץץץ

היא למדה בביצפר שלי (איך כל הסטאריות מגיעות מהביצפר שלי דווקא???) + היא עבדה בארומה שאני נמצאת שם כל החיים ...=) כולה חמודה

shiri92

New member
אביטללללל

אני זאתי שגררתי אותך לדבר איתם....... איזה חמודים הם היו!!!

shiri92

New member
אביטללללל

אני זאתי שגררתי אותך לדבר איתם....... איזה חמודים הם היו!!!

fleaboy

New member
היה אדיררר

רק חבל שהם לא ניגנו את אין אני... והם ניגנו שיר חדש :] והיה ממש ממש ממש טוב :] חוץ מזה שעמית לא ניגן בכלל בבאס :(

דאייייייייייייייי

=( תמותו! =( אוף לא הייתי...=/ ייווו בטח היה לכם הכי הכי הכי הכי כיף! שמחה שנהנתם...ולך- הולימן (לא זכור לי השם) שמחה שהכי נהנת... ויאלה תמשיך עם הזרם...אנחנו עוקבים אחרי השוטים שלנו.. ומנסים להגיע לרוב ההופעות...ותהיה רק בריא!! שבת שלום

Holy Man

New member
...

השם הוא אוקטביאן אגב כן אני מאוד נהנתי וביום שלישי הקרוב הם יופיו בראשון - שמעתי פרסומת בגלגלץ - הכניסה חופשית יהיו שם עוד אמנים ... לא זוכר כרדע מי יאללה אני זזתי ביי

כה שמעתי על זה גם... מי אמר לי?

אהממפפפ... o_O נדב?! שיהיה...קיצצצרר אני מקווה להיות שם אבל הם עושים מחווה לאריק לביא ככה שאני בספק אם הם יעשו שירים שלהם..=/

SgOliT

New member
מתי ההופעה?! בבקשה תענו!!!

מישהו יכול לפרט לי על ההופעה שלהם בראשון! אני מתה ללכת... אבל אני לא יודעת כלום! מתי זה?! איפה?! ואיך זה הגיוני יום ג' הם מופיעים ברמת החייל בת"א.

עוד פעם ברמת החייל?!?! O_O

לא הגזימו?!?! כל שבוע הם שם!! אני אבדוק לך מתי זה בראשון...אל תדאגי גם אני רוצה ללכת..אני גם מראשון אאבל לא יודעת אם זו הופעה שלהם כי זה הופעה מחווה עם עוד אמנים ככה ש...=/

תקשיבי אחותי הגיבורה!!! =)

ההופעה שלהם ביום שלישי אין לי מושגגגג באיזה שעה!!! זה יהיה באמפי...ליד החי כיף ..אם את ראשלצית את בטח יודעת איפה זה הקטע שהם לא עושים שירים שלהם זה מופע מחווה לאריק לביא והם ישירו שירים שלו!!! האלללה קאברים דבסט!!! =) אם את רוצה עוד ]פרטים או לשאול שאלות תעשי את זה פה או באייסי שלי 125275819

SgOliT

New member
תודה---->עוד שאלות!

אמפי ליד החי כיף...? אממ אתה כנראה מתכוון לאמפי איפה שיש תמיד את רוק עצמאות... אתה בטוח שהם לא ישירו שירים שלהם? כי אם כן אז לא שווה... בכל זאת מתי ההופעה שם? איזה עוד אמנים יהיו שם? ואיזו שעה... כי בערב זה לא אפשרי כי הם נמצאים בבית החייל... תודה ביי :)

למעלה