ההופעה בבארי... פנטסטי..

אהממפפ!!! מואשמת= נקבה!!! אני נקבה

god damn it!!! אז תשובות! כן אמפי ליד החי כיף...כן אמפי איפה שיש רוק עצמאות! זה אותו אמפי...תתפלאי שאת רוק העצמאות עושים ליד החי כיף..כמה מוזר..! N-O-T! בטוח בטוח שהם לא ישירו את השירים שלהם כי זה ערב מחווה!!! בערב מחווה לא שרים שירים של עצמם אלא של הזמר שלו עושים את הערב והמופע הזה! =/ ולמה לא שווה??? לא שווה לך לראות את מוקי, יוני בלוך, השוטים הדרובנים ועוד כמה טובים על במה אחת שרים שירים של אריק לביא המלך?!?! הקוסם מארץ עוץ?!?! o_O לגבי הפירוט של ההופעה כתבתי בשירשור אחר של הערב הזה תסתכלי באחד השירשורים כאן.. וזה כן בערב...זה ב-8 וחצי המופע מתחיל וזה בחינם! זהו! בלי ויכוחים! זה כן יכול להיות..

SgOliT

New member
חחחח

וואי את ממש שרוטה... כמובן שזה במובן הטוב =] אמממ תודה רבה! אני ככל הנראה אלך... הרי שווה לראות את שוטי הנבואה וכל השאר כפי שאמרת... רק באסה שאני לא אכיר שום שיר שהם ישירו :/ אבל חפיףףף... טווב אז ביי ותודה על התשובות :)

בבקשה בבקשה סגולית

אהממפפפ מאיפה את? בת כמה? ואיך הגעת אלינו?!?! סתם.. =) אהמממפפפ כן גם אני מקווה להיות שם... אלא אם החברים שלי ירצו לשתות יין ולעשות קצת הילולה ושמחה בגן העיר...=/ אהממפפפ ואיך את לא מכירה שירים של אריק???????? השתגעת?????? "כל הנחלים זורמים לים...ולי כבר אין לאן ללכת ... אני עכשיו מצב קיים ואת היסטוריה מתמשכת.." בלו בלו בלו "למה לא אמרת לי שאמך היום איננה? למה לא אמרת לי שהיום את לבדך? למה לא אמרת לי שלחדרך כניסה נפרדת? למה לא אמרת שאחותך יפה ממך?!" =) מ-ל-ך-!!!

SgOliT

New member
לה... לה... לה...

אמממ... אני טל מראשון לציון מנווה ים בת 17... איך הגעתי? שאלה טובה... בעיקרון רציתי לדעת על ההופעה הזאת שבאמפי וחיפשתי פורום של השוטים, וואלה מצאתי אתכם =] חיחיחי אממ לא מכירה שום שיר של אריק לביא... למרות שבטח יש שירים שאני בכלל לא יודעת שהם שלו... :/ פחח עליי.. ועכשיו עלייך? מאיפה? (מראשון) בת כמה? ביצפר? ביייי

DrKasperrrr

New member
איזה בצפר את? (גם אני מראשון)

גימנסיה ריאלית (גם היא בגימנסיה...) עוד חודשיים בן 17

SgOliT

New member
אני...

אני ממקיף י'- אבני החושן כיתה י"ב. אתם?! אני דווקא מכירה הרבה אנשים מהגימנסיה מי"ב...

דוברת מההפקה...חחח

שמחים פה שנהנתם ומשוויצים בתגובות (או שלא?!?) בכל מקרה בהחלט הופעה מדהימה ואם אפשר בבקשה את התמונות והקליפ? מבקשים פה? דבר איתי במסנג'ר [email protected] או לאייסי 113673930 תודה ניר. קיבוץ בארי

למעלה