ההופעה בחולון..וואו

ההופעה בחולון..וואו

מההופעות היותר טובות ומרגשות שראיתי והייתי. פתיחה מטורפת עם התאבדות וקבעתי עם האושר שלא שמעתי אף פעם בהופעה =] ואילנה ורומיאו ויוליה שהיה ממש כיף לשמוע.. הייתה הופעה ממש מוצלחת!

moriboy66

New member
אחת האינטימיות היותר טובות

היה ממש טוב. ישבתי בקצה של השורה השלישית וקיבלי באסים לפנים אבל היה אחלה סאונד אז זה לא הפריע וההפך.. היה אחלה של פליליסט.. קהל די ממושמע ושקט למרות שעמדו שם למעלה ואז אביב ביקש שישבו כי זה לא הפסטיגל. אהבתי. נהנתי. ולקחתי בשבילכם פלייליסט אז הנה התאבדות קעבתי עם האושר מלאך אתה פה חסר לי אלפי אנשים מגיפה אולי אילנה רומיאו ויוליה עם הזמן מחר MISS YOU נשל הנחש אקדחים שלופים אהבנו הכי קרוב לבד- לא בוצע תל אביב- כנראה שיר חדש זה רק הלב שכואב לך- ביצוע פסנתר. הכל נרשם- לא בוצע. בוצע במקום בשבילך יומן מסע אין שמחים בלילה _____________________________________ כשאתה כאן סוף העולם עם פלייליסט כזה.. מה עוד צריך ..סתם באמת היה נחמד וואי וואי כמה פרצופים עצובים זה יגרום.
זהו המשך שבת שלום ולמי שלא היה בטוח או משהו בלאקפילד (II) יוצא ב16.2 ככה נאמר שם אממממ ותפסו את בני סלע.. אז בנות. אפשר ללכת ברחוב בלילה בלי לפחד טוב? ברור לכם שזה בציניות כן?! בני סלע זה אחד מרבים. תשמרו על עצמכן.

moriboy66

New member
שיר חדש שכבר נהיה ישן..../images/Emo13.gif

הוא השמיע אותו פ. ראשונה בפ.הפסנתר. שיר דווקא לא רע.. קצת מוזר לשומעים בפעם הראשונה.. אמממ תבקש נראה לי שיש אותו לאנשים..

jenngirl

New member
WTF!!../images/Emo82.gif

מה זה השירים האלה]; אני רוצה פיצוי בזאפה];

galush29

New member
גאדדדד

נשמע הופעה טובה. אוףףף איך זה תמיד קורה שאני דווקא מפספסת את ההופעות הטובות??:[

Simple Sam

New member
וואו,אם הוא היה מבצע את הכל נרשם

זה היה אלוהי.. אחלה פלייליסט!!!!!1

AVS1987

New member
אוי הייתה הופעה מדהימה

רומיאו ויוליה אקדחים שלופים התאבדות אילנה !!!!!!!!!!!!!! 7 שנים הוא לא שר את זה בהופעות יו הופעה מרגשת חצי מההופעה הייתי עם דמעות

shmuelr

New member
אקדחים שלופים ואילנה אהה אני חותך

ורידים.. חחח סתם. שמח שנהנתם

למעלה