ביקורת על ההופעה....
קיצר הופעה ממש ממש טובה... כידוע הוא פתח עם התאבדות עם הסולו סינטי בהתחלה, היה יפה מאוד והרגשתי כמו ב'מתחת לאיפור 93'... בסוף השיר הוא אמר 'סליחה על הדכאון בהתחלה'... קיצר אחרי זה המשיך לקבעתי עם האושר שגם הפתיע מאוד, נחמד מאוד על פסנתר... הרגשתי כמו בעשור לאביב גפן 3... אלפי אנשים היה ביצוע ממש ממש יפה באינטימי עם ההד שהוא עושה, ממש יפה ומרגש כזה[הוא הזכיר לפני השיר את ההופעה בניצנים 2004 משום מה].... אחרי זה הוא שר את מגיפה שאני ממש אוהב את השיר הזה, שימח אותי מאוד אחרי הוא חיבר מכאילו 3 שירים ועשה מהם סיפור... סיפר שהוא מכאילו כתב למישהי שיר ושר לה אותו ואז שר את 'אולי', אחרי זה הם נהיו חברים ובשבוע הראשון האהבה הכי חזקה ואז הוא שר את 'אילנה' ובסוף סיפר שמתחתנים ונפרדים ושר את 'רומיאו ויוליה'... נשל הנחש אני אוהב שהוא מבצע באינטימיות והוא כזה צורח עם הקול שלו בבית האחרון.... אקדחים שלופים הוא הקדיש לחטופים ואאאממממ השיר הזה מקבל תפנית אחרת שאתה חייל, אז זה ריגש אותי טיפה יותר השיר 'תל אביב' נחמד ביותר ואין לי מושג מה זה השיר הזה, יש מצב בכלל שיר לא שלו... אין שמחים בלילה שיר נחמד מאוד... אהבתי שהם שמו כזה לופ של תופים וסינטי ואז בסוף השיר הם קמו ירדו מהבמה וזה המשיך להתנגן עדין, היה מוזר כזה בהתחשב בזה שחשבתי שמיטלמן מנגן את כל השיר... 'שאתה כאן' היה די מעפן ו'סוף העולם' יחסית מאכזב וזהו הוא סיים את ההופעה... פתח עם שיר דכאוני מאוד וסיים עם שיר דכאוני מאוד קיצר הופעה ממש מיוחדת וביצועים טובים וזהו, נפגש בזאפה