קבלו סיכום מאוד מאוד מפורט.
"אלדד תעשה לי ילד!" כ"כ צפוי שזה יקרה, נו טוב (; אוקי, סיכום ההופעה בחיפה, 9.8.03 הסיפור מתחיל יום לפני. אני וחברה שלי- אפרת רואות פוסטר\פרסומת של ההופעה ומחליטות לקחת. נתקלנו בקשיים מסוימים... הגענו למסקנה שהפוסטר פשוט דבוק חזק מדי!!!! אחרי חיפושים רבים, מצאנו פוסטר שמסיבה לא מובנת, הורד והודבק מחדש במקום אחר. אז לקחנו אותו. היום או יותר נכון הלילה. הגענו למועדון, כמובן הרבה מאוד זמן לפני ושמענו את מוניקה עושים חזרות על מתחפר באלנבי, מסך זהב, sweet 16. בקיצר, כרטיסים, נכנסו. שייגעצ כמובן חיממו את ההופעה, היה נחמד, היינו בשורה הבראשונה, מישהו ירד על הסולן ויובל דאג להחזיר לו. אחרי שההופעה שלהם נגמרה [6 שירים סה"כ], הגיטריטסט שלהם נתן לנו את הפליי ליסט שלהם. אחרי זה הוא גם חתם. מישהי שעמדה לידנו, אמרה שהיא באה במיוחד בשבילם, גרופית ואמרה שהיא היתה מתה לסרוק את הדף. אז נתנו לה אותה. היא כמובן התלהבה, היתה בשוק קל ונתנה לי חיבוק. עשינו למישהי את היום (; היא אפילו אמרה את זה. ד"א- קלטתם את זה שנקרע לגיטריסט שלהם מיתר בגיטרה ואז הוא ניגן בזו של פיטר! אבל בכל זאת, הגענו בשביל מוניקה! הם עלו. כמובן הרבה "וואו" ומחיאות כפיים. פתחו עם מספיק בנאדם. בעיר הזאת, סאן חוזה, אלנבי, מילי, פצעים ונשיקות. אחרי אחד מהשירים האלו צעקנו "אלדד תעשה לי ילד!". כן, אלו היינו אנחנו. אלדד היה בשוק מוחלט!!!!!! [למי שהיה עסוק בלצחוק עלינו] ואז הוא בהה בנו (; אחרי לא יכול בלי זה צעקנו "יהלי אתה סוס!". אז כן, זה אנחנו למקרה ששמעתם (; גם אם לא... טרף קל, כביש מהיר, איש קש, כל החבר'ה, קונפורמיסט, שנים חסומות, גשם חזק ומכה אפורה. 15 שירים סה"כ, כן כן. הם אמרו משהו על הפסקה של רבע שעה וירדו מהבמה. כמובן, הם חזרו להדרן. הוא נפתח באיזה שיר לא מוכר עם קצב מצויין. אחרי זה הם עשו את sweet 16! אני הייתי בשוק, פשוט! אף פעם לא שמעתי את אחד מהשירים באנגלית בהופעה! זה היה ממש מאגניב וחברה שלי פשוט זרמה עם הקצב. והם סיימו, כמה לא צפוי עם על הרצפה. היה פשוט מעולה! בין לבין לקחנו פלי ליסט. כן. אחרי על הרצפה, רצנו למטה. מעשה די טיפשי למען האמת, כי חיכינו שלושת רבעי שעה בערך עד שהם יצאו. אבל כמובן שהיה שאווה לחכות (; בהתחלה הלכנו אל אלדד, קיבלנו חתימות ושאלנו אותו אם הוא שמע את הצעקה שלנו. הוא אמר שכן, אבל לא האמין, כי בד"כ צועקים דברים כמו "פיטר תעשה לי כבש!" וכ"ו. וגם שכבר יש לו ילד משלו. נחמד. ד"א, החתמנו אותם על הדיסקים. אני על חיות מחמד, חברתי על יחסים פתוחים. אז אצלי, כל אחד חתם ליד השם שלו. אהה, כן, החתמנו כמובן את כולם. ופיטר עשה ליד התמונה שלנו מין חץ וכתב "זה אני פיטר" קטע חמוד. ואפילו קיבלנו ממנו חיבוק (; והוא אמר לי שאני מתוקה (; טוב נו בסדר, אז הוא אמר: "בטח, מתוקה" אחרי שביקשתי ממנו חיבוק אחרי שהוא נתן לחברה שלי, אבל מה זה משנה? (; החתמנו אותם גם על הפוסטר מאתמול. את כולם. שאלנו גם את אלדד וגם את פיטר-מה הקטע של ההפסקה בהופעות עד להודעה חדשה. אלדד אמר שהם הופיעו הרבה וצריך קצת לנוח. פיטר קצת פירט, אמר ששחר צריך זמן לעבוד על ההופעות והכל. ושאלתי אותו, אם גם הוא מוציא דיסק, לא? אז הוא אמר שכן ומקווה שנאהב אותו. אז אמרתי- ברור שנאהב. חברה שלי אמרה לשחר שיפה לו בלי זקן [הוא גילח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!], והוא חייך ועשה תנועה כזה עם הבוהן למעלה, כזה לתודה (; יהלי סתם היה נחמד, מותש, כמובן. אז לסיכום- מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נהנינו, מי שלא היה הפסיד! [ואף פעם לא היינו כאלה גרופיות!!! זה היה פשוט כיף (; ]. יעל. ואפרת.