ההופעה בחיפה *סניף*

*ההופעה* ../images/Emo34.gif

אוקהה אממ....נתחיל מההתחלה... אני ועוד 2 חברות שלי באנו, ראינו הרבה אנשים מחכים בתור לקנות כרטיס... התבאסנו קצת... פגשנו שם עוד 5 חברות, ונתנו לאחת מהם *שהיא ילדה קצת טיפשה, אבל זה כבר עניין אחר!* לקנות לנו כרטיסים... הגיעו הכרטיסים, נכנסנו, ניסיתי לשכנע את המאבטח שייתן לי את הכרטיס, אבל זה לא הצליח
(התוכנית הייתה שהם יחתמו לי עליו
* טוף, נכנסנו, בפנים ראיתי עוד כמה ידידים שלי...אז הלכנו והתיישבנו ליד הבמה
כשראיתי את מי שבאה לשים לשייגעצ את הפליליסט- אני כזה- סליחה, אפשר אולי לקבל פליליסט
*בקול הכיייי חמוד שיש לייי...* והיא כזה עונה כמו כלבה- לא!! טוב שהיא לא הרביצה לי עוד שנייה.... לאמשנהה.. אח"כ אני וחברה שלי ניסינו להיכנס למאחורה... וממש היינו עוד שנייה נכנסות, אבל אותה ***** שלא נתנה לי פליליסט- כזה צועקת לנו- בנותתתתתת
ויתרנו.... הלכנו לאיזה מישהו שחשבנו שהוא האמרגן של מוניקה (אני חושבת שזה באמת היה הוא
) ושאלנו אותו אם הוא יכול לסדר לנו חתימות של מוניקה... הוא אמר שיש לנו ידיים ורגליים ואנחנו יכולות לעשות את זה לבד...!! טוף נו... ממשיכים לשבת ליד הבמה וסתם לדבר, ופתאום האורות נכבים, והנה אנחנו רואים את יובל שיקו וכל החברהה.... הם שרו 6 שירים - נורית, משקאות,ערוץ הילדים, אבא עו"ד, אוי ואבוי, מרלין *יש לי את הפליליסט, ואת המפרט של יובללל!!* וגם שיקו ויובל חתמו לי על הפליליסט [: ולמרות שכולם פה ירדו על שייגעצ, אני עדיין טוענת שהם מעוליםםםם.... וכן, המבט המסומם של יובל (הסולן) דווקא מוסיף... חוצמיזה הוא חמוודדדדד
וכשהייתה ההופעה של מוניקה, אני וחברה שלי קלטנו את יובל ושיקו (הבסיסט נראה לי) פשוט עומדים להם בצד.. אזז כמובן שהלכנו אליהם, אמרתי ליובל כמה דברים *אל תשאלו אותי מהה...אני בכלל לא זוכרת...התרגשתי יותר מידי!* טוף... מחכים קצת, והנה מוניקה עולים להם... הייתה הופעה מעולה
שנייה אחרי שההופעה נגמרה אני באתי לקחת את הפליליסט של יהלי (אגבבב... שאלתי אותו איך אומרים את השם שלו... ומסתבר שזה ya-li
) אבל 2 בנות, שמסתבר שאלו 2 שכותבות פה לקחו לי אותו... ואזזז הלכתי לקחת את של אלדד- ופתאום אני רואה מישהו לוקח אותו.... בלעעעעע...... ואז ביקשתי מאיזה מישהו שעמד על הבמה לתת לי את הפליליסט של שחר, אבל הוא כבר נתן אותו.... בבעעעע.... בסוף בכלל לא השגתי פליליסט.. והייתי מבואסת
טוף, אחורייזה חיכינו בתוך המועדון הרבה זמן, ובינתיים דיברתי עם מישהי שאחראית על היחצנות במועדון- מישהי ממש חמודה!! עד שסילקו אותנו החוצה, והמשכנו לחכות לחברי מוניקה, אבל בחוצ.... ואזזזז.... הם יורדים להם במדרגות.. אזז הלכתי קודם לאלדד - אני גם שמעתי שהוא אמר שתמיד צועקים לפיטר- פיטר תעשה לי כבש
שחתם על חלק נכבד מאוד מהדף... בעעע... אז אחורייזה הלכתי לשחר- וגם אמרתי לו שהשיר החדש שלו ממש יפה
שיר חמודדדדדד.....ואפילו קיבלתי משחר חיבוקק... איזה מותק אז הוא חתם לי, ואז פיטר חתם לי, ולבסוף יהלי שישב באוטו ובהתחלה לא רצה לחתום... נראה לי עצבני כמו לאדעת מההה.... עזבו עצבני- עייף... נראה עוד שנייה מת..!! wow זה יצא ארוך.... טוף זהו
חחחח

JaWbreaker15

New member
מצטערות על הפלי ליסטים!!!

אנחנו לקחנו אותם. ואת זאת ששאלת את יהלי! חחח, ראינו אותך (; היתה לך גופיה\חולצה אדומה? אם כן, למה בהית בנו בזמן ההופעה?! והיית גם לידנו כששאלנו את אלדדוש... יעל ואפרת

JaWbreaker15

New member
למה בהית בנו?!

כאילו, היה ממש כיף והכל!!! היה מעולה למען האמת... אבל נורא הטריד אותנו הרעיון שכל הזמן בהית בנו, סיבה מיוחדג'ת? נ.ב - שמעת את הצעקה לאלדדוש? אפרת ויעל (לשם שינוי)

l i f a g i r l

New member
יאווווו איזה כייף לכם ../images/Emo18.gif

ההופעה נשמה ממש סבבה,העיקר שנהנתם(איך אפשר שלא?!) *מקנאה*

למעלה