ההופעה בלונה פארק

AvtipuS

New member
דאמט. אין יותר כרטיסים ללונה פארק.

עד שפתחו את ההטבה לכל הלקוחות של אורנג' (כן כן, בלי קשר ל BU), ניסיתי להיכנס עכשיו ו... "ההרשמה ל- orangeday בלונה פארק הסתיימה. הינך מוזמן ליהנות בשבוע הבא בהטבה נוספת במסגרת orangeday אל תמחק את הקופון הסלולרי שקיבלת! בלעדיו לא תוכל להיכנס ללונה-פארק ביום רביעי ה-28/06 " אז..מי שהזמין, שיהנה. מי שלא, %#&#%&#%!&#%&#!%&#& אורנג' חראות. אין מצב שאני עובר אליהם מסלקום, סלקום נתנו כל שבוע סרט חינם ואורנג' חילקו 5 וחצי כרטיסים ללונה פארק? נו באמת!

Skicker

New member
בקשר להופעה מחר

יש למישהו מושג מתי אמורה להיות ההופעה? וכמה זמן?

Skicker

New member
טוב תודה

אני פשוט תלוי באוטובוס אחרון שלי שיוצא ב23:00 וגם אז כבר אין אוטובוס פנימי אבל בסדר נמצא פתרון תודה בכל זאת

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifסוג של נצל"ש

9.7, ציקי עושים מפגש, זה יומולדת שנה לקומונה שלהם. מי בא? (זה יוצא יום ראשון)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ווי$^!&!$%!$%^!$^!

אולי נעשה את המפגש בתאריך הזה?!D::::::: למישו יש בעיה עם התאריך?

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif#$^%$%&%$&דיייייייייי

באמאשלכם, די להיות כלכך כבדים!! ברור שלמישהו יש בעיה עם התאריך הזה, ת-מיד למישו תיהיה בעיה עם תאריך מסוים!! מי שרוצה/יכול שיבוא, מי שלא-לא..! למה כל דבר בפורום הזה דורש כלכך הרבה תכנונים ושיט?!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifשב בשקט ותצמיח

תלתלים@^*@^&@%&@%&@*^* אני, אישית, רוצה שכוווולם יכולו לבוא! ואם לא כולם, אז הרוב הגדול^&*#^&@%&% הבנת?! בגלל זה זה דורש "כלכך הרבה תיכנונים".>><< הבנת?><

פרקשון

New member
תאריך סבבה

רק שלא יקרה כמו בסוכות שבגלל ציקי הלכנו לסנטר ובאמצע הדרך התסובבנו חזרה לעזריאלי, אין לי בעיה איתו, אבל אני לא בא בשבילו

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בתאריך הזה אנחנו

נעשה מפגש.. אם הוא יהיה טוב לכולם. ואני מקווה שהוא יהיה><

למעלה