צחוקים מי יבוא למפגש כשיש את הגמר?
ס סנוווופקין New member 27/6/06 #31 קשש למה נראה לך!?!?!?! אפילו האלימות שלך זה בדיחה לעומת גמר מונדיאל לא בטוח שתהיה תחבורה ציבורית אפילו
קשש למה נראה לך!?!?!?! אפילו האלימות שלך זה בדיחה לעומת גמר מונדיאל לא בטוח שתהיה תחבורה ציבורית אפילו
ס סוריקטה1 New member 27/6/06 #20 ../images/Emo121.gifאז יש 2 אפשרויות או שתהיו משועממים תראו את זה במשך שעה או שתבלו עם חברים שלכם בסבבה ובשניה שמישהו ינצח אתם תדעו מי ניצח. וזה לא כדורסל שכל שניה משהו עומד להשתנות, שם פעם בשנה משהו זז... אז סתם פוצים
../images/Emo121.gifאז יש 2 אפשרויות או שתהיו משועממים תראו את זה במשך שעה או שתבלו עם חברים שלכם בסבבה ובשניה שמישהו ינצח אתם תדעו מי ניצח. וזה לא כדורסל שכל שניה משהו עומד להשתנות, שם פעם בשנה משהו זז... אז סתם פוצים
מ מכשפהקטנהזונה New member 27/6/06 #21 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif תקשיבו לגלעדי%&@% הוא חכם .
H Hezi The One New member 27/6/06 #28 אתה כ"כ לא מבין כדורגל לפי מה שאתה אומר. אם אתה לא אוהב כדורגל זו בעיה שלך. אני לא אבוא,יש את הפרשנויות כל היום ואני לא מתכוון לפספס דקה מהמשחק. תודה.
אתה כ"כ לא מבין כדורגל לפי מה שאתה אומר. אם אתה לא אוהב כדורגל זו בעיה שלך. אני לא אבוא,יש את הפרשנויות כל היום ואני לא מתכוון לפספס דקה מהמשחק. תודה.
ק קשה לי לחשוב New member 27/6/06 #30 חחח גם אתה לא מבין בכדורגל.. אבל סתם ככה,ביום של הגמר אני בטח אהיה בת"א גם ככה..ואז נפרוש לאיזה פאב..
חחח גם אתה לא מבין בכדורגל.. אבל סתם ככה,ביום של הגמר אני בטח אהיה בת"א גם ככה..ואז נפרוש לאיזה פאב..
H Hezi The One New member 28/6/06 #49 או אה,רוצה מכות?#@%#$? מה לא מבין כדורגל מה,נשבע שכבר מעל שבועיים רוב הזמן מדברים על כדורגל ושמים ווינרP:
או אה,רוצה מכות?#@%#$? מה לא מבין כדורגל מה,נשבע שכבר מעל שבועיים רוב הזמן מדברים על כדורגל ושמים ווינרP:
ס סוריקטה1 New member 29/6/06 #54 ../images/Emo121.gifזה לא הופך אותך למבין. אה ואתה גם לא מבין מהחיים שלך. כי כדורגל זה סתם חרא. ובלי חברים אי אפשר להסתדר.
../images/Emo121.gifזה לא הופך אותך למבין. אה ואתה גם לא מבין מהחיים שלך. כי כדורגל זה סתם חרא. ובלי חברים אי אפשר להסתדר.
ק קשה לי לחשוב New member 29/6/06 #68 חחחח גאה בך חז, גלעדי-שמור על רמת שיחה בבקשה..אני לא מגרבצת ולא מפצחת גרעינים ואני יכולה ללמד קצת את חזי על כדורגל..
חחחח גאה בך חז, גלעדי-שמור על רמת שיחה בבקשה..אני לא מגרבצת ולא מפצחת גרעינים ואני יכולה ללמד קצת את חזי על כדורגל..
מ מכשפהקטנהזונה New member 28/6/06 #50 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ניצי את באה?@#%&@%& אני ב-ט-ו-ח שם$^!$^!@$^!@$
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ניצי את באה?@#%&@%& אני ב-ט-ו-ח שם$^!$^!@$^!@$
ס סוריקטה1 New member 28/6/06 #41 ../images/Emo121.gifפ-ו-ץ עוד אחד שחושב שהוא מיוחד אבל הוא עוד אחד מאלה שלא עושים כלום חוץ מלפצח גרעינים ולגרבץ
../images/Emo121.gifפ-ו-ץ עוד אחד שחושב שהוא מיוחד אבל הוא עוד אחד מאלה שלא עושים כלום חוץ מלפצח גרעינים ולגרבץ
I indistinct mood New member 28/6/06 #44 ../images/Emo121.gifגלעד! חצוףף!!! ואם אני מגרבץ כשאני מרים את המפרט ומפצח גרעינים כשאני מלחין?!