"ההופעה בקריון"

נוף 4

New member
"ההופעה בקריון"

אוקי אני הייתי שם וזה היה קטסטרופלי!!! אוקי במה קטנה מקום קטן וטונות של בנות שמתנהגות כמו חיות !!! כאילו רבאק באתם לראות אותם תצרחו תצעקו אבל על תדחפו ועל תרמסו אחת את השנייה בסדר הם באו ניסו להרגיע את הבנות לא הצליח מישהי תפסה את אביחי מברגל והוא נפל והיתאלף!!! ולא היה שם אוויר!!! אני צעקתי לחברה שלי שאני יוצאת החוצה לנשום אוויר רק שבדרך גם אני התאלפתי!!! אין לכם מושג איך הייתי בפניקה!!! השומרים באו אליי והוצאו אותי החוצה לנשום אוויר... והם הלכו לעזור לעוד איזה 150000 בנות שכול 5 מטר גם צנחו על הריצפה!!! חוצמזה אני רציתי להגיד לכם שכמה שאני אוהבת את הגיים בויז וחולה אליהם אני לא מוכנה לסכן את הבריאות שלי... ועם לא יהיהו הופעות מסודרות עם אנשי הבטחה שלא מפחדים מבנות בנות 12 13 ו 14 אז אני לא מוכנה ללכת... הקריון זה לא מקום להופעות ובטח לא ללהקת בנים פופולרית שכזו..!! אני ימשיך להעריץ אותם מכול הלב ולהמשיך לקוות שיום אחד אני יראה אותם אבל לא יסכן את הבריאות שלי...!!!

אתם לא תאמינו מה שהלך שם!!

אז ככה...אני הייתי שם.. היה פשוט קטסטרופה! אתן לא יודעת מה הלך שם!! שעה האמרגנית שם מנסה להרגיע את הבנות שהיו ליד איזה אוהל שם.. בקיצור.. הלכו מכות,כמה בנות התעלפו וגם איזה ילד קטן.. ניסו להכניס את הגיים בויז,לא הצליחו! בסוף הצליחו להכניס אותם.. אמ...אביחי שרון אדם ואושרי,הצליחו לעלות לבמה..את ערן אני לא ראיתי..הפילו את הגדרות האלה אני לא יודעת איך קוראים לזה.. היה מלא מאבטחים! את כולם הם הצליחו להפיל! אדם ושרון הצליחו לצאת משם..ואביחי ואושרי נשארו..לא הצליחו לצאת..אביחי ניסה להרגיע את הבנות שם..אומר לנו..בנות אם אתן רוצות שתהיה הופעה אתן חייבות להירגע! אוהל מברזל!!שברו אותו
בסוף המעריצות המשוגעות האלה...הפילו שם את כולם הבנות המשוגעות האלה התנפלו על אביחי,אביחי קיבל מלא מכות..אתן יודעת אחת דוחפת את השנייה..ואז הוא קיבל כמה מכות.. כמה בכיתי אתן לא יודעות!! אני נבהלתי ממש!! אושרי גם כמעט התעלף!,הייתן צריכות לראות אותו!!הוא היה ממש מבוהל וגם אביחי!! כולם קפצו שם אחד על השני!!היה פשוט מפחיד! אמא שלי מזה דאגה לי...הייתי שם ליד בנות שרבו מכות ניסיתי לעוף משם..כמעט הרביצו לי!אני גם התחלתי להרגיש חולשה..והייתי קרובה לבמה היו שם מלא בנות!! היה מפחיד אני נשבעת לכן! מסכנים!! אביחי הכי מסכן הוא התעלף פעמיים..ואושרי..היה ממש מבוהל הוא ניסה לחייך ממש רואים את זה...הוא נבהל לא הצליח לקלוט מה קרה הלך שם פשוט קטסטרופה לא נורמלית!! גמאני כמעט התעלפתי שם!!היו שם מלא מכות! פשוט בנות חיות אני אומרת לכן...פשוט במילה אחת...מפחיד! מסכנים..הם רצו כ"כ לשיר..הם באו מזה חמודים...מחייכים וזה... אפילו מנגינה של ההתחלה לא הצליחו לשים! אולי איזה חלקיק קטן מהמנגינת התחלה של השיר המהמם שלהם "שמחה"!! אני מזה התבאסתי..חשבתי שאני הולכת להנות...לבסוף מסתבר שלא... הנה החלק הטוב! הצלחתי לצלם את אושרי ואביחי..אבל רק איזה 3 או 4 תמונות.. בנות...הנה עצה למי שלא הייתה!! מי שלא הייתה פשוט זכתה...יש לכן מזל שלא באתן...היה משו מפחיד אני נשבעת לכן!! אני כ"כ נבהלתי ממה שקרה לאביחי..אני בכיתי!! לאושרי לא קרה כלום..הוא נבהל בנות התנפלו עליו..אבל הוא לא התעלף..מסכנים...פשוט מסכנים.. במצב הזה לא נראה לי בכלל שיעשו הופעה בצפון! כל הפרחות והשלוחיות והעברנייניות של עכו היו שם! אתן לא יודעת מזה עכו! זאת ה-עיר של העבריינים!! מלא שאלתי אם הם מהפורום ושאלתי אותם מאיפה את ענו לי עכו.. אני בהלם עד עכשיו!! מצטערת בנות..אבל מי שלא הייתה פשוט זכתה!! יש לכן מזל שלא הייתן!! הייתה פשוט כאילו מלחמה! בנות לא נורמליות!!

כןן ברוש שמענו על זה..

אויי מסכניםםםםםםםםםםם! איזה מזל שלא באתיי! אוףףף הבנות האלה ממש חיותתתתתתתתתתתתתתת! שירגשו טובב!

זה לא היה מבד!!

הוא היה עשוי מברזלים אם לא שמת לב ואני קלטתי את שרון נכנס בברזל..כי האוהל עוד שנייה היה נופל..! זה מה שהיה בדיוק ואני לא מנפחת שומדבר!!

הוא היה..בערך

היו עמודים מברזל..אבל עמודים דקים כאלה..ילד בן 5 יכול לשבור אותם ושאר האוהל היה מבד..ועוד שאפשר להורידד...מה עשו מהאוהל הזה..אין מצב משתמשים בו שובב

מה קשור?!

אני קלטתי את שרון נכנס עם העין או עם הגבה שם..יש מצב שהוא פתח אותה!![כמו שאומרים..]כי זה היה שפיץ כזה..אם לא שמת לב זה ממש עמד ליפול! אני עמדתי למטה כזה..ממול הבמה...וראיתי הכל! מה שהלך שם אני פשוט לא האמנתי ..!! חשבתי שאני הולכת להנות!לא לגן חיות!

yafit93

New member
שלא יקרה לשרוני כלום

ממש חיות ובכלל הבמה לא הייתה צריכה להיות פתוחה מזה הבמה הזאת בעעעע חיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כולן איכס להקיע עליהן

תאמיני לי שמתי לב

אחרי שהכניסו אותם לTNT אני וחברה שלי נכנסו לאוהל ואחרי כמה שניות יצאנו..זה כמעט נפל עלינו...וחצי מהאוהל כבר היה שבור

אמאאאאאאאאאאאאאאא

יוווווו דיייייייייי אני לא יכולה לשמוע את זה עודדדדדדד בואו נכין לאביחי איזה מתנה וכל אחת תרשום לו איזה מכתב
ונשלח לו את זה לבית חוליםםםם

OoנויoO

New member
אפשר לשלוח אבל...

אני חושבת שכדאי שניתן להם קצת נוחה וחופש אחרי כל מה שעבר אליהם... אפשר בשלב יותר מאוחר אבל מה שתחליטי....

נכוןן בטח ברור../images/Emo70.gif

יווו מיסכןןןןןןןןןןןןןןןןןן והוא רק רצה לחגוג ת'מסיבת התגייסות שלו ולשירררר

Sandy feehily

New member
מתוקה בלי לפגוע ובלי כלום אבל

יום שבת הייתי בשיר נולד בנהריה ואני מהצפוןןן כאילו ופגשתי אותם אבל לא התנפלתי עליהם ולא כלום הם הצטלמו איתי מרצון וחיבקו אותי ונישקו אותי והכל זה לא קשור צפון או לא זה קשור לכמה שהמעריצות הללו היסטריותתת הם גרמו למי שהן אוהבות להרגיש רעעעע ואפילו למצב של פגיעה פיזית!! שזה ממש מבאססס

גמאני הייתי מוצאי שבת...!!

איך קוראים לך?! אם את לא מכירה את עכו...אז...עדיף שגם לא תכירי!

למעלה