"ההופעה בקריון"

Sandy feehily

New member
חח חפיף

אבל דוגרי אפחד לא קפץ והשתגע בנהריה והיו מלא מעריצות שלהם

אמא שלי..נחנקה היא לא הצליחה לנשום

מרוב שלא היה שם אוויר!!אני נשבעת לכם לא הייתה לה נשימה..ואני בנוסף לכל שנבהלתי ממה שקרה לביחוש..אוייש..אתם פשוט לא יודעות מה הלך שם!!

צוודקקת !!!

אתת ממשש צודקתת ואגבב גמאני הייתי בהופעהה :) את מהקריותת?! וואו יש פה הרבה מהקריותת.. יש מצב שזאת את הילדה שהתעלפה חחחחחחחחח אוקיי סורי היו הרבה חחחחחח בייביי

טוולי

New member
חשבתי על משו .. =) כנסו שניה...

לדעתי אפשר להכין לאביחי מן אלבום כזההההה עם תמונות שלו נעצב אותו ככה יפההה ובכל דף נרשום לו ברכה... יפה כזאתתתת... ונשלח לו... ואשפר גם בלי שום קשר.. להכין מכתב בנפרד ולרשום שם.. שהיינו שם וראינו את מה שקרה וממש הזדעזענו וכל זה... שיראו שאנחנו תומכים בהםםםם... וואי רק שלא יתבטל המפגששששששששששששש!!!

נוף 4

New member
מההההה???? יש פגישה??

איזה מפגש יש איתם מפגש ולא אמרתם???? אלוהים!!! עם אני יראה אותם אני שוב התעלף ברצינות אני חולה אליהם!!!!

נכון

זה היה דבילי לעשות תהופעה במקום כזה קטן אם הם חשבו שלא יבואו הרבה...אז שיחשבו שוב..או שיפסיקו לחשובב היה כמות של בנותת שלא ראיתי בחיים שליי..אפילו במועדונים יש פחותת ועוד רובם היו מטורפות...קיצר זה כבר לא הערצה...זה שיגעוןן מתי שמעריצים הולכים להופעות..שרים איתם..מצטלמים איתם..מדברים איתם אבל מה נסגרר לא הורגים תילדיםם..חח ילדים...ולא רומסים אחד את השני..קיצר לא היה משו בכלללל

yafit93

New member
היה ק=ט=ס=ט=ר=ו=פ=ה

קודם כל כולן חיות גם העכואיות (אני מעכו) אני לא מאמינה שהן מתנהגות ככה אני מכירה מלא שהיו על הבמה לא האמנתי עליהן. אני מזה עצבנית שאם מישהי שהייתה על הבמה ובגללה זה התבטל תיפול לי לידיים אני יהרוג אותה בגללה לא ראיתי אותם ולא את שרון :( היה מלא התעלפויות...! מזה נכון הם ה-להקה עכשיו אבל ככה לגרום להם לצאת מפוחדים ופצועים זה השיא ועוד להרוג את עצמך בשבילהם עד כאן חברה תירגעוו בחיים הם לא יחזרו להופיע שם ובהופעה הבאה שלהם תיהיו בטוחים שיהיו מיליוןןןןןןןן שומרים בסך הכל טוב שהגיים בויז ברחו אחרת מי יודע מה היה עוד קורה להם. הספקתי לראות רק את אושרי (לפחות הוא) חח כתבת אחת רייאנה אותי לעיתון חשבתי היא מביאה לי לראות את גיים בויז בסוף היא אומרת שהיא מראיינת אותי הייתי בבאסה בקיצור נסכם את זה מי שלא באה עשתה בשכל וכיף לה שהגיים בויז ירגישו טוב!! לילה טוב לכם!

shachari

New member
אני באתי לשם ..

הייתי פשוטט בהלם היסטרי מהבלאגן שחגג שםם .. בנותת פשוטט היו חיות נשבעת לכם .. אומרים שהבנים מתנהגים כמו חיות
תאמינו ליי יש בנות מתנהגות יורת גרוע מבנים
פשוטט גועל נפש

yafit93

New member
הן נראות לך בנות?!?!

אלה לא בנות ולא בנים אלו ח=י=ו=ת

נצל"ש אבל..

כיאלו שאנחנו אומרות הבנות הבהמות האלה..שעשו להם ככה.. אז בטוחחח יש כמה בנות שמהפורום שגם עשו את זה? חס וחלילה אני אומרת שאתן עשיתן את זה..אבל זה לא שהיית קבוצה של בנות שעשו את זה..מה לא ככה?

למעלה