ההופעה ברעננה
הודעה חשובה

karoleking

New member
ההופעה ברעננה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif הודעה חשובה

חברים יקרים! להופעה ברעננה, הוקצעו 15 זוגות כרטיסים בהנחה. המחיר לכרטיס בהנחה יהיה 200 שח במקום 249 שח. לפי החשבון שלנו, זה מספר המשפחות שמשתייכות לפורום הזה. לכן, לכל משפחה, יוקצע זוג אחד בלבד בהנחה. בנוסף לכך, מי שיזדרז יוכל לקבל כרטיסים במחיר מלא בשורות הראשונות, במרוכז עם הכרטיסים בהנחה. גם כאן הכרטיסים מוגבלים. כל הקודם זוכה. מי שמעוניין בכרטיסים - אם בהנחה ואם בנוסף - ירשום בשירשור הזה, כמות הכרטיסים שהוא צריך. ההזמנות יבוצעו רק דרך הפורום, לבקשת ההפקה. נפגש בשמחות!

kobi12474

New member
ההופעה ברעננה

רוצה זוג כרטיסים לשורה הראשונה ליד קרול ואסנת

kobi12474

New member
ללא נושא

חמודה חמודה,את לא ראית שביקשתי זוג כרטיסים לשורה הראשונה לידיך וליד אסנת,אם לא היית חמודה,לא הייתי מבקש את זה

תודה

4 זוגות שורה ראשונה: חיון, ישראלי, ונטורה ושנק-סה"כ 8 כרטיסים שורה ראשונה. תודה

karoleking

New member
חרבים יקרים

אין התחייבות שזו תיהיה שורה ראשונה. יש השתדלות. חשוב לי שתדעו זאת.

נועה גו

New member
../images/Emo3.gifקרול תודה על הפרגונליק. וזוג בבקשה.

ובאמת לא חשוב כמה עולה
זה שווה את זה.או שורה ראשונה באמצע או שנייה באמצע כמו בכל הופעה גדולה.ואולי כבר תושיבי את עצמך לידי פעם אחת? וחוץ מזה שרציתי להגיד שלהופעה הזאת אני לא אשכח את הצעיפים,ומי שמקבל צעיף להשתמש בו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא סתם להחזיק אותו ביד ולנגב את הזיעה!!!!!!!!! בסוף תמיד יוצא שאני מינפנפת לבד...

ההופעה ברעננה

קרול צהריים טובים אני צריכה 4 כרטיסים לי לאפי ולבנות לא אכפת לי אם שניים יהיו בהנחה והשניים האחרים במחיר מלא עדיפות לשורה הראשונה כמובן אשמח אם תודיעי לי בהקדם ןתודה על היוזמה הברוכה אני לא מיתכוונת לפספס את ההופעה ותודיעי לי אייך משלמים ולמי

karoleking

New member
קיבלת

2 בהנחה 2 במחיר מלא. הודעות על אופן התשלום יגיעו בהמשך.

למעלה