קיבלת
K karoleking New member 31/5/11 #31 את עדיין מעוניינת בכרטיסים? אני צריכה טלפון שלך. שלחי לי ל- [email protected] שלחתי לך מסר ואת לא מגיבה.
את עדיין מעוניינת בכרטיסים? אני צריכה טלפון שלך. שלחי לי ל- [email protected] שלחתי לך מסר ואת לא מגיבה.
מ מוריאל1 New member 20/5/11 #20 גם זוג... ואני גם רוצה לידך אבל נראה לי שאת תפוסה חזק כבר... קובי? אוסנת? איציק? טוב נו, העיקר זה שלומי? הוא יכול לשיר לידי?
גם זוג... ואני גם רוצה לידך אבל נראה לי שאת תפוסה חזק כבר... קובי? אוסנת? איציק? טוב נו, העיקר זה שלומי? הוא יכול לשיר לידי?
K karoleking New member 20/5/11 #21 ../images/Emo6.gifמי שישמע כמה אני יושבת בהופעה. רוב הזמן אני עומדת עם המצלמה.. אז מי שרוצה לעמוד לידי, מוזמן (להחזיק לי את התיק )
../images/Emo6.gifמי שישמע כמה אני יושבת בהופעה. רוב הזמן אני עומדת עם המצלמה.. אז מי שרוצה לעמוד לידי, מוזמן (להחזיק לי את התיק )
K karoleking New member 20/5/11 #23 קיבלת אבל אתם החדשים, על תנאי. מי שלא ימשיך לכתוב בפורום, לא יוכל בעתיד לקבל הטבות. גם לגבי החדשים וגם לגבי הוותיקים שהפסיקו לכתוב.
קיבלת אבל אתם החדשים, על תנאי. מי שלא ימשיך לכתוב בפורום, לא יוכל בעתיד לקבל הטבות. גם לגבי החדשים וגם לגבי הוותיקים שהפסיקו לכתוב.
נ נועה גו New member 20/5/11 #27 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד! רק באיומים!!! אז יש לי זוג שורה ראשונה או שניה באמצע???
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד! רק באיומים!!! אז יש לי זוג שורה ראשונה או שניה באמצע???
K karoleking New member 20/5/11 #28 נועה נועה... אין לי מושג בעצמי מה נקבל... אמרו שורות ראשונות... מעבר לזה, לא יודעת.
מ מתן08 New member 22/5/11 #29 כרטיסים להופעה היי,אני אומנם בפורום אבל לא כל כך פעילה..בכל אופן אשמח לזוג כרטיסים(אם אפשר במחיר מוזל מה טוב אם לא,לא נורא)... מתן(בת דודה של אוסיי)
כרטיסים להופעה היי,אני אומנם בפורום אבל לא כל כך פעילה..בכל אופן אשמח לזוג כרטיסים(אם אפשר במחיר מוזל מה טוב אם לא,לא נורא)... מתן(בת דודה של אוסיי)