y a ® d e n
New member
ההופעה בתאטרון תמונע../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
אוקיי, זאת ההופעה הכי טובה שהייתי בה אי פעם
פשוט גאון הדניאל הזה
ישבתי פשוט מהופנטת כל ההופעה כל כך התחברתי למוזיקה שזה מדהים הוא פשוט בן אדם חמוד, ואינטילגנט ומצחיק ודנה גם מדהימה פשוטט!!! מושלמת!!! אני אדבר עליה אחרי שאני אכתוב קצת על דניאל... בכל זאת הופעה שלו
רציתי קודם לציין למה אני הגעתי למסקנה שאני ממש אוהבת אותו... הוא מתחבר להכל אבל ממש להכל.. רואים שהוא נכנס למוזיקה ושהוא כותב מהלב, וזה פשוט מרגש לראות את זה
ומה שממש מפתיע אצלו זה שכשהוא מדבר, אז קשה לו לדבר, והוא נשמע צרוד ויש לו קול קטן כזה, ופתאום שהוא שר הוא שר עם קול פשוט שלא יודעים מאיפה הוא בא, יש לו כאלו אנרגיות שהוא שר שזה מדהים
הוא התחיל ב-3 שירים מהאלבום הראשון
שלו ואז הוא התחיל לדבר קצת... והוא התחיל שירים מהאלבום החדש
הוא אמר שהסינגל הבא שהוא מוציא מהדיסק זה "מיתר קרוע" וכמובן הוא שר אותו הוא שר שירים ושינה בהם כלמיני דברים קטנים כאלו וזה היה פשוט מדהים
הוא עשה ביצוע מהפנט לשיר "תחזרי" הוא שר את 'בא מכאב' בביצוע שקט ממש רק עם פסנתר וכל האנשים בתאטרון הצטרפו אליו בפזמון וזה היה מדהים והוא ממש התרגש והוא כזה מתוק
הוא דיבר על זה שמבקשים ממנו אקורדים לכלמיני שירים.. ואחרי שהוא אמר את זה הוא שר שיר כלשהו [שכחתי כבר] והוא כזה "איי מינור... סיי.. ג'י..." וכולם צחקו
הוא שר עוד כלמיני שירים כמו 'עדיף' 'לב זהב' וכו'... ואז הוא שר 'אהבה' וכאילו סיים את ההופעה.... אבל אז מחאו לו כפיים והוא עלה להדרן... ואז כלמיני אנשים אמרו כלמיני שירים כמו 'כולם אוהבים את דניאל' ועוד.. ובסוף הוא ביצא את 'אחרת'
אז הוא אמר שהוא לא בא במצב רוח להופעה, והוא לא רצה להופיע, והוא לא היה ב"היי" אבל שבאמת היינו קהל מדהים הכי טוב שהיה לו.. ואז הוא הקדיש לנו את 'אני לא מאמין' וביקש לכולם להצטרף ל "יש אור שמחכה לי, הוא מחכה לי בפינה" וכולם שרו והוא כזה "תשירו עכשיו את השורה האחרונה... היא לא קשה.. תשירו אותה כאילו אתם באמת מאמינים בה"
וזהו.... היה מדהים ועכשיו אני אפרט קצת על דנהל'ה
אוקיי.. דניאל העלה אותה לבמה ואמר שהיא עכשיו תשיר שיר שלה שהיא כתבה והלחינה... בקיצור, היא עלתה עם שיר מדהים ומהמם באנגלית קוראים לו "I love you" שם נדוש אולי אבל שיר ממש ממש ממש מדהים
ואיזה קול יש לה
ואז דניאל אמר "ואנשים אחרי זה שואלים אותי למה דווקא בחרתי בדנה לשיר את 'רבות הדרכים'" ואז הוא גם אמר "אני מקנא בה... אני גם רוצה לשיר כמוהה..." ואז כולם צחקו ואז הוא אמר לה "חכי חכי בבית"
ואז הם שרו 'רבות הדרכים' היה מדהים
ואז אחרי ההופעה ראיתי את דנה, דיברתי איתה אמרתי לה שהיה מדהיםםם
ואז ראיתי גם את דניאל אבל ממש התביישתי לגשת אליו וזה.. למרות שיכלתי כי הייתי ממש קרובה אליו וזה.. אבל לא היה לי נעים.. כי אחרי ההופעות אין לו מצב רוח כי הוא מתחבר לכל מה שהוא שר... והוא פשוט בן אדם מדהים, אין מה להגיד
זהוו.. אני נהנתי בטירוף מתוך 5 כוכבים אני מביאה 10! ברצינות
אוקיי, זאת ההופעה הכי טובה שהייתי בה אי פעם