ההופעה בתאטרון תמונע

hodayoyo

New member
חחח ../images/Emo60.gif

כמו סלב אמיתי, נכנס לתמונע דרך התור. ככה כולם... שימי
- אפילו אדון סקעת, הסלב המהולל נכנס דרך התור!!! (אמנם לא להופיע, אבל בתור סלב שכזה מתאים לו להיכנס בכל מקום מהכניסה האחורית). בקיצר- אין בתמונע כניסה אחורית
בהופעה שאני הייתי בה (לפני שניםםם ב1.1) היה בערך אותו פלייליסט חוץ מיזה שבהדרן הוא שר את אהבה פעם נוספת ולא שר את "אני לא מאמין" (שזה עצוב כי אני מתה על השיר הזה!!) את דרוש חבר הוא אף פעם לא שר

S h A b i T

New member
נמנמ.

היה בערך את אותו פלייליסט כי זה לא שיש לו יותר מדי אפשרויות.. ואני חושבת שבתור אחת שהייתה בהופעה אחת את לא יכולה לקבוע שהוא לא שר אף פעם את דרוש חבר, כי הוא דווקא כן. לא בסיבוב הנוכחי האמנם, אבל הוא בהחלט שר. והוא שר גם את כולם אוהבים את דניאל לזאת שחשבה שקשה לו לשיר אותו. ורק אם תוכלו, בבקשה תנסו להמנע מלנסות לנחש את המצבי רוח שלו לפני ההופעה, בהופעה ואחרי ההופעה, כי זה יוצא די מטומטם. למה נראה לכן שאחרי הופעה מדהימה כמו אתמול הוא יצא מבואס?

hodayoyo

New member
רק דבר אחד ../images/Emo60.gif

תשתדלי בבקשה להיות קצת פחות תוקפנית אם לא אכפת לך... זה לא נחמד. אז הייתי בהופעה אחת (לא מבחירה, תאמיני לי), את דרוש חבר הוא שר בהופעות לפני שהדיסק "רבות הדרכים" יצא כי רק כל השירים יחד היו מכסים הופעה, ועכשיו כשיש שני דיסקים ואי אפשר לשיר את כל ה20-21 שירים שיש בשניהם יחד, אז בוחרים את מה לא לשיר, והבחירה של דניאל היא "דרוש חבר" שכמו שהוא אמר- הם לא מתאמנים על השיר.

S h A b i T

New member
אויאוי

שום תוקפנות
הכל נאמר ברוגע מוחלט, מצטערת שזה יצא ככה
אגב, חלק מהשירים שיש ברבות הדרכים הם שירים ישנים שהוא היה מבצע בסיבוב הקודם כמו למשל אהבה, עשן בעיניי, אחרת היית נשארת ומיתר קרוע (ויש סיכוי שיש עוד כמה שלא זכורים לי..).. בקיצור, מה שאני אומרת, זה שגם אז הוא היה צריך לעשות בחירה והוא בחר את דרוש חבר ואת כולם אוהבים את דניאל, אז עוד יש תקווה.
פשוט אל תחליטו בשבילו מה קשה לו לשיר ומה לא.. לדעתי העניין הוא שיש לו שירים שהוא אוהב יותר ואוהב פחות, אני לא חושבת שזה קשור לקושי מסוים. הם עוד יעשו את השיר לדעתי.. סבלנות

hodayoyo

New member
אף אחד לא מחליט בשבילו ../images/Emo60.gif

ולא תהיה מאושרת ממני אם דניאל יחליט לשיר את כולם אוהבים שזה שיר מאוד מאוד חזק לדעתי וגם נוגע בי אישית.

hodayoyo

New member
אני קוראת ומגיבה בחלקים....../images/Emo60.gif

ומה שממש מפתיע אצלו זה שכשהוא מדבר, אז קשה לו לדבר, והוא נשמע צרוד ויש לו קול קטן כזה, ופתאום שהוא שר הוא שר עם קול פשוט שלא יודעים מאיפה הוא בא, יש לו כאלו אנרגיות שהוא שר שזה מדהים כל כך נכון! זה גם קטע שבמוזיקה הרבה יותר קל לו להביע את עצמו ולהפתח...

y a ® d e n

New member
כן וזה מה שמדהים כל כך...

ממש התרגשתי שהוא מדבר הוא ככהופתאום שהוא שר הכל משתנה.

hodayoyo

New member
יאאא ../images/Emo60.gif

ואז כלמיני אנשים אמרו כלמיני שירים כמו 'כולם אוהבים את דניאל' ועוד.. ובסוף הוא ביצא את 'אחרת' ...ואז הוא הקדיש לנו את 'אני לא מאמין' וביקש לכולם להצטרף ל "יש אור שמחכה לי, הוא מחכה לי בפינה" וכולם שרו והוא כזה "תשירו עכשיו את השורה האחרונה... היא לא קשה.. תשירו אותה כאילו אתם באמת מאמינים בה" הוא אף פעם לא שר את "כולם אוהבים"... בהופעה שהייתי (1.1... לפני שניםם) אני, חברה שלי וגיסי צעקנו לו שישיר את זה והוא לא שמע כנראה... כאילו שזה היה עוזר
אבל "אחרת"!!!!!! אני מתה כל פעם מחדש כשאני שומעת ת'שיר הזה!! ו"אני לא מאמין" זה ה-שיר שלי!! (חתימהאהמ) זה השיר שאני הכי הכי אוהבת מהדיסק הראשון! (משניהם יחד אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי)

y a ® d e n

New member
זהו הוא לא שר אותו...

אבל אפשר להבין אותו.. זה קשה לשיר כזה שיר שמדבר עליו כל כך... זה די מובן.. למרות שחבל שהוא לא שר אותו שיר מדהים.. אהה כן נזכרתי! הוא שמע שאמרו לו "כולם אוהבים את דניאל" כי הוא כזה עשה את התווים הראשונים על הפסנתר אבל הוא לא המשיך לשיר אותו... ו'אני לא מאמין' זה שיר מדהים! אחד היפים

hodayoyo

New member
למה לא ניגשת אל דניאל?? ../images/Emo60.gif

אני חושבת שאם הוא מבואס אחרי הופעה (וזה דיי הגיוני כי האנרגיות של ההופעה עצמה יורדות), מה שיכול לעודד אותו זה תגובות אוהבות של הקהל
בכל מקרה- שמחה מאווווד שנהנית

y a ® d e n

New member
תודה מותק../images/Emo25.gif

לא יודעת.. התפדחתי ולא היה לי נעים.. תמיד יש פעם הבאה
מה שכן.. ההופעה פשוט גורמת לי לרצות לבוא שוב לשם, היה מדהים.

hodayoyo

New member
סיוןןןן ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

מה את עושה פה?!
תישאריייייי

למעלה