והנה הסיפורהכמעט מלא
ההופעה הגדולה ביותר בכל הזמנים יורגוס דאלאראס-שני לילות באצטדיון אולימפיק שתי הופעות שהתקיימו בתאריכים:30/9 ו- 3/10 1983 השתתפות חברית : יאניס פאריוס-כאריס אלקסיו ו לוקיאנוס קילאידוניס נגנים: כריסטוס ניקולופולוס-סולו בוזוקי לפטריס זרבאס-סולו כינור טאקיס סוקאס-סולו סנטורי פידון ליונודאקיס-פסנתר-אקורדיון מאקיס מאברופולוס-בוזוקי כריסטוס קונסטנדינו-בוזוקי סטליוס קארידאס-גיטרה-בגלמה כריסטוס זרבאס-גיטרה ניקוס צצמיליס-באס סטפאנוס סטפאנופולוס-קלרינט-חליל-מפוחית פלוטארכוס רבוציקאס-צ'לו מימוס קיריאזיס-תונפנים (סוג תופים) יאניס כאדזיס-תופים את יורגוס דאלאראס מלווה קטרינה סטאניסי ההופעה נפתחת לצלילי הכינור של זרבאס ודאלאראס עולה לבמה המוגבהת (הוא עמד לבד על במה והנגנים מתחתיו-ראו תמונה) לוקח את המיקרופון ושר את THELW NA TA PW ואז אומר כשההתרגשות ניכרת על פניו ונשמעת בקולו (בתמונה): "חברים שלי,אני לא מאמין למה שאני רואה,זה בלתי יאומן...לא יודע אם אוכל לדבר...ידעתי שיש לי המון חברים מעולם לא דמיינתי שהם כה רבים...אני מודה לכם מאוד...הייתי רוצה לחבק את כולכם...מה שמעניין אותי כרגע זה לשיר לכם הכי טוב שאני יכול...עזרו לי לשיר...אין לי עוד משהו להגיד לכם...שהשירים ידברו בשבילי" ואז מתחיל לשיר את EGW THA SOU MILW (אני אדבר איתך (באמצעות שירי)) כשהוא מלווה בכינור וגיטרה ואז יורגוס אומר "שלושה שירים חדשים של כריסטוס ניקולופולוס מוקדשים ממני אליכם" ומבצע את O TRAGOUDISTIS,ANIXA TO SIRTARI MOU ו-XILIES FORES ומסיים עם שתי שורות בהן פתח מתוך EGW THA SOU MILW ואז הוא מבצע את STIN ALANA של ספאנוס ולאחר מכן לוקח את הגיטרה שלו ומבצע את AGAPI של מיקיס ת'אודוראקיס (מתוך ראדאר) ואז עובר ל-PARAPONEMENA LOGIA של מארקופולוס כשקולות הקהל נשמעים ברקע. אחר כך אומר "שלושת השירים הבאים מוקדשים למורה הגדול של מוזיקה הלאייקה ל"באסיליס ציצאניס"" ומבצע את SINEFIASMENI KIRIAKI,AXARISTI ו-NIXTES MAGIKES. אז הוא מניח את הגיטרה ולוקח לידיים את הבוזוקי שלו (עם השלושה מיתרים) ומוביל בנגינה עם השירים:VARETHIKA TON ARGILE, PENDE XRONIA DEKASMENOS ו-EFTA NOMA כשבאחרון נותן יופי של סולו פתיחה (כשניקולופולוס מביט בו מבסוט).אחר כך שר את NIXTOSE XORIS FENGRI (כשסוקאס נותן פתיחה עם הסנטורי שלו) ןלאחר מכן את XIADARI של הבאמבקאריסים ואת EGW POTE DEN AGAPW של קאלדאראס (כשגם פה הוא נותן את הפתיחה עם הבוזוקי) ואת PEFTEIS SE LATHI של ציצאניס ואז עובר למעין מחרוזת של PASATEMBOS.ו-TI SOU LEI I MANA SOU YA MENA ולאחר מכן מבצע את ENAS ALITIS PETHANE ומסיים את החלק הזה עם XIMERONEI KAI VRADIAZEI כשכל הקהל שר ורוקד! לאחר מכן הוא חוזר לגיטרה שלו ואומר "אשיר סדרה של שירים ואקדיש אותה לאנשים שכתבו אותה ושבאמצעות השירים האלה נשמע קולי כל השנים האלה,רוצה לאמר להם תודה ענקית ואני כמובן מתכוון ל "סטאברוס קויומתזיס","מאנוס לואיזוס","אפוסטולוס קאלדאראס",ל"לפטריס פאפאדופולוס" שכתב המון מילים לשירים אלה,ל"מאנוס אלפת'ריו" ולבלתי נשכח "פית'אגוראס" ". ואז מבצע (כשהקהל על הרגליים וכולם מצטרפים אליו בשירה) את: ENAS KOMPOS I XARA MOU,TWRA POU THA FIGEIS, SA SVISMENO KARVOUNAKI,NATANE TO 21, TO POUKAMISO TO THALASSI,,STA PSILA TA PARATHIRYA, POU'NAI TA XRONIA,TI NA THIMITHW TI NA KSEXASW, ILIE MOU SE PARAKALW (כאן הוא נותן לקהל לסיים את השיר) וממשיך לשיר הבא AX XELIDONI MOU כשהוא מקדיש אותו לבת של לפטריס פאפאדופולוס (שנמצא בקהל) ואחר כל מבצע את MI MOU THIMONEIS MATIA MOU ואת TOU KATO KOSMOU TA POULIA אהבתם?זה עוד כלום לעומת מה שיקרה בחלק השני...שעליו אכתוב בפעם אחרת