ההופעה הגדולה ביותר בכל הזמנים

נטשה9

New member
גם לי יש שאלה מה שרה אלכסיו

מה שרו אלכסיו ופאריוס,עליהם לא כתבת בכלל וגם לא הזכרת אותם. אולי הם קשורים להופעה השניה?

F a d i

New member
לצערי לא-ולא יודע אם יהיה

כיוון שהזכויות של מינוס ודאלאראס עזב אותם (אבל אני מאמין שמתישהו כן יצא דיסק)

F a d i

New member
ההמשך המובטח

דאלאראס ממשיך עם ITAN PENDE ITAN EXI ובאמצע עובר ל-OLA KALA.אחר כך הוא מבצע את AX O BAGLAMAS ומשתף את הקהל כפי שרק הוא יודע ויכול. אחרי השיר הזה הוא אומר "את השירים הבאים ביקשו מאיתנו מ KOKKINIA אז אני מקדיש אותם לשכונה הזו שגם אני נולדתי בה" ומבצע את SMIRNI ,MES'STOU VOSPOROU ו- YORTI ZEYBEKEDON שאת כולם הלחין קאלדאראס למילים של פיתאגוראס. אחר כך הוא מדבר ואז אומר "...מעולם לא חשבתי שהקול הזה יהיה חלק מחיי,שרנו ביחד בדיסקים,הופעות,מועדונים ועדיין בחבורות...הערב הזה לא יכול להיות בלעדייך כארולה" ואל הבמה עולה בשמלה לבנה,יפה ופשוטה אחת מגדולות זמרות יוון,כאריס אלקסיו,השניים מתחבקים,מתיישבים,דאלאראס לוקח לידיו את הגיטרה ואתם רק צריכים לראות את השינוי שחל בבן אדם כשכארולה לידו (ואת זה אנסה להביא לכם בתמונות) התזמורת מתחילה לנגן והשניים מדברים ביניהם,מחייכים,וכארולה מתחילה לשיר את LIGO LIGO THA ME SINITHISEIS של קאלדאראס (וששניהם ביצעו בדיסק KALIMERA KIRIA LIDIA) וחורזים אותו עם AFTI I NIXTA MENEI של קזנתזידיס ובאמצע השיר דאלאראס מסתכל בניקולופולוס ומצביע עליו משהו כמו "תתכונן" ומכין את הלהקה שתתן לכריסטוס את הטון הנכון וזה יוצא בסולו משגע והשניים על הבמה המוגבהת מסיימים את המחרוזת ועוברים לבצע את O DERVISIS KAI I ANNA.ואז כארולה יורדת מהבמה.דאלאראס שר את ATHINA.ולאחריו את KOKKINO TRIANTAFILLO של ת'אודוראקיס ולאחר מכן את PAGOSE I TSIMINIERA של לואיזוס ואחריו את XIMERONEI ואת TO KIKLAMINO של ת'אודוראקיס ואחריהם את O METIKOS של מוסתאקי.ואז הוא מבצע את I FANTASIA ומקדיש אותה לכל האוהבים. ואז הוא אומר "כשאני שר שירים מסויימים אני תמיד שואל את עצמי אם שרתי אותם טוב..תמיד יש לי את התהייה הזו..ואני לעולם איני בטוח...מה שאני בטוח בו שקיים זמר אחד שאת שירי האהבה הוא מבצע הכי טוב מבין כולנו..גבירותי ורבותי אני מציג בפניכם את יאניס פאריוס" ויאניס פאריוס עולה לבמה כולו לבוש בלבן,מחייך מאוזן לאוזן,השניים מתחבקים ופאריוס עושה תנועה עם היד של "ךאן אתה הולך" דאלאראס עוזב אותו לבד על הבמבה,פאריוס מתישב ומסתובב ורואה את כל היציעים מלאים ואומר (כשברקע מתחיל להתנגן השיר THA ME THIMITHEIS "עם יורגוס יש לנו קשר של אהבה אך עדיין מחפשים למצוא את מה שאתם עושים לנו,וביום הולדתו קודם מברכת אותו אמא שלו ולאחר מכן אתם כולכם" ומתחיל לשיר כשעל לוח התוצאות מופיע הכיתוב "תרבה בשנים יורגוס דאלאראס,עד 100 שנים"...כשהשיר מסתיים דאלאראס עולה לבמה ופאריוס אומר "כעת נשיר מה ששרנו יחד מזמן" ומבצעים את SA MAYEMENO TO MYALO MOU כשממצטרפים אליהם גם הנגנים ת'נאסיס פוליקאנדריוטיס (שתופס את המקום של ניקולופולוס ורואים ושומעים את דאלאראס ופאריוס אומרים לו "תן לו לא חשוב") על הבוזוקי ן-כאריס קאליאס על הפסנתר אחרי השיר הזה מתחיל חלק הניסיוטיקה כששניהם שרים את KALE SI PANAYA MOU כשפאריוס גם רוקד ודאלאראס צועק לו "יאסו יאנאקי,בראבו יאני" ושניהם מתחלפים בשחירה ונותנים קולות רקע אחד לשני ואז באמצע כשדאלאראס צועק "היידה לפטראקי" זרבאס מחליט "לקחת" ועושה תקסים יוצא מהכלל (וכמובן כל התזמורת מצטרפת אליו ונותנים לו להוביל) ואז לוחש פאריוס משהו לדאלאראס ורואים את זה שואל "TWRA" (עכשיו?) ואז דאלאראס פונה לזרבאס ומצביע על טאקיס סוקאס ופאריוס הולך אליו ואז דאלאראס צועק "אלה טאקי" וסוקאס לוקח ת' מושכה ונותן תקסים עם הסנטורי שלו כשדאלאראס צועק "יאסו סוקא מה תו סנטורי סו" ואז פאריוס מעלה את כארולה לבמה ושניהם רוקדים כשדאלאראס מתופף להם וצועק "בראבו פידיה" וכולם רוקדים ושרים-יופי של דבר ואז יורגוס אומר "יש שיר ששנים רוצים לשיר אותו,ונשיר אותו יחד עם לויאנוס,בוא לוקיאנוס כי חולפות שנותינו הטובות ביותר"-שורה מתוך השיר TA THERINA CINEMA שמבצעים השלישיה יחד עם לוקיאנוס קילאידוניס" שמתיישב על הפסנתר ולאחר מכן נשאר לוקיאנוס לבד ומבצע את TO PARTY ולאחר מכן את EIMAI ENAS FTOXOS ואז דאלאראס חוזר ומבצע את TO GRAMMA ולאחר מכן מקים את הקהל על הרגליים כשהוא מבצע את המוואל שעשה משירו של קזנתזידיס ANASTENAZW VYAINEI FOTIA וחורז אותו כפי שרק הוא יודע עם TWRA KLAIS של קאלדאראס ואז לצלילי הנעימה של OI KIVERNISIS PEFTOUNE של ניקולופולוס הוא מציג את הנגנים ואז הוא מסיים כשהוא מודה לקהל על השתתפותו ואומר שבלעדיו השני לילות האלה לא יכלו להתקיים מבצע את הפזמון של PARAPONEMENA LOGIA ומתוך O TRAGOUDISTIS ונפרד מהקהל עם "תודה רבה" כשמאירים את השמיים זיקוקי דינור. "מודה לכם מאוד ובתקווה להיפגש שנה הבאה-יא סאס" תמונות (ויש המווון) אעלה בהזדמנות אחרת מקווה שאהבתם לילה טב

יאסו פאדי

כמו שאמרתי המלך של הפורום הזה,אחחח כמה שאתה אוהב את דאלאראס,ואיך שאתה יודע לתאר הופעות וי וי וי. אז למי שרוצה להתרשם קצת קצת על מה פאדי דיבר

למעלה