ההופעה היום בזאפה....

PianoGirl20

New member
ההופעה היום בזאפה....

ההופעה הייתה פשוט מדהימה!.. קודם כל, גיליתי עובדה חדשה על מתי כספי, והיא שחוץ מזה שמתי הוא כמובן גאון מוזיקלי, הוא גם איש מאוד משעשע!.. עד היום הייתי רק בהופעה אחת מלבד ההופעה הזאת ובפעם הקודמת מתי לא ממש סיפר בדיחות או ניסה להצחיק את הקהל, אבל הפעם מתי ממש נתן הופעה!.. אני לא יודעת אם זה היה מתוכנן או לא, אבל מתי לא הפסיק להעיר הערות מצחיקות וממש לתת קטעים שלמים של סטאנד אפ, עם בדיחות על מבטאים של עדות שונות, קיבוצניקים ודיבור של ילדות בנות 13.. הוא ממש קרע את הקהל מצחוק וזה היה נורא נחמד ומאוד הוסיף להופעה, שבלי קשר הייתה מדהימה. ההופעה גם הייתה מאוד ארוכה, שעתיים וחצי, וזה כפי שכולם יודעים משהו מאוד נדיר אצל מתי שבד"כ ממהר לרדת מהבמה אחרי שעה בערך... מבחינת השירים שנוגנו, אני באופן אישי אהבתי יותר את השירים שהיו בהתחלה והשירים שהיו בסוף (שהם גם המוכרים יותר...) אבל מבחינתי היה מאוד נחמד גם לשמוע הרבה שירים קצת פחות מוכרים (לי לפחות...) ולהנות גם מהם. בקיצור, הייתה הופעה מאוד טובה, רק חבל שהקפיאו את האולם..(פעם הבאה אני באה לזאפה עם מכנסיים ארוכים, נעליים וסוודר
....).

moahe100

New member
ההופעה בזאפה

ההופעה הייתה באמת מדהימה. לעתים רחוקות מאוד יוצא לי להגיע להופעות של מתי. נראה לי שאחרי הופעה כל כך מדהימה, נראה לי שאני אלך שוב בקרוב. בחירת השירים מעולה, העיבודים של מתי, כמו תמיד נפלאים. חבל קצת שרוב הזמן הקהל קצת ישן, לא שר, והיה עסוק בעיקר בכפיות ומזלגות. זה מה שקורה כשמופיעים במסעדה (שמשום מה מוגדרת כמועדון של הופעות.. לדעתי הבמה שם מוקמת שם ממש במקרה) . ההופעה נתנה לי המון אנרגיות חיוביות. למרות שההופעה הייתה מעט ארוכה מהרגיל, לא הייתי מתנגד אם הייתה נמשכת לעוד שעתיים, שלוש, ארבע חמש שעות...

smart one

New member
לא נכון

שום כפיות ומזלגות. הקהל לא אכל וזה כי הפסיקו להגיש אוכל ושתיה בערך רבע שעה לפני תחילת ההופעה. הקהל כן שר ולא ישן. החידוש מההופעות הקודמות היה מספר שירים שלא מושרים בפלייליסט בהופעה הזו בד"כ: לקחת את ידי בידך, ברית עולם, מישהו, אחרי שהלכת (ואותך). היה מדהים, זה בטוח.

ההופעה אתמול

עדיין יש לי צמרמורות כשאני חושב על זה הוא פשוט לא רצה לרדת מהבמה ( 9 הדרנים !!! ) ב"יום שישי חזר " נכנסתי לאקסטזה מטורפת וזה לא קורה לי בשיר הזה בדר"כ ואגב את מישהו מתי תמיד שר בסיבוב הזה כשהוא לבד על הבמה. לדעתי ברגישות מיוחדת אפילו לו. אני שם לב כי מבחינתי זה תמיד רגעי השיא.

סאביבית

New member
לא נחנקתם מעשן?

בהופעות האחרונות שיצא לי לראות בזאפה, לקראת אמצא ההופעה כבר אי אפשר לנשום עצמונית וזה עוד בהופעות ישיבה, בהופעות עמידה גם בהתחלה אי אפשר. וחוץ מזה נשמע שהיתה הופעה טובה וחבל שלא באתי

סוף סוף

יוצא לי לתפוס את ההופעה הזו. עשיתי לי ערב פינוק, מתי כספי וקצת וויסקי.. (לא התקרבתי לרמות של אלו שישבו לפניי עם הג'וינט....) ממליץ לכולם פעם אחת ללכת להופעה לבד. זה נורא מיוחד. כמובן שלא ויתרתי על חלוקת המחמאות המסורתית בסוף ההופעה, ומתי, קומיקאי כהרגלו, כשאמרתי לו שאני בטח לא הראשון שמחמיא על בחירת השירים המצויינת, וכולם אומרים לו כך, השיב לי שלא כולם אומרים, כי חלק הולכים הבייתה אחרי ההופעה... (גאון..) ואחתום במחמאה ליאיר מיכאל על עבודת גיטרות מצויינת. מי שעוד לא היה במופע, שילך. זה בדיוק מסוג הדברים האלה שמצטערים עליהם אח"כ. ("איזה אדיוט הייתי, איך לא הלכתי למופע הזה ! איזה פספוס !...") שלכם, אוהד.

caspit

New member
../images/Emo6.gif חלק הולכים הביתה... ../images/Emo6.gif

רק מתי יכול להמציא שטויות כאלה

liavt

New member
מדובר על הופעה של:

את האישה שלי או אינטימתי? מישהו יכול לאמר משהו על ההופעות של אינטימתי?

פוזנא

New member
לשמוע מתי עם ג'וינט נשמע לא רע...

בעיקר אם זה "שירים במיץ עגבניות"

מה?!

שירים במיץ עגבניות זה לא כבר עם גוינט??? סתאם... " אוך אני בחור גבוה, אני גבר נאה, יש לי קצת שערות בחזה, (שלא לדבר על הרגליים) ואני חתיך יש לי קול צרוד ובגלל זה הבנות אוהבות אותי, ועכשיו כולנו יחד נהיה בזוטול נתפוס ראש ונהיה בזוטול"

אני חייב לתקן:

קודם "אוך, אני גבר נאה", ואז "אחח, אני בחור גבוה".
ולא צריך שום חומרים נוספים כדי להנות מהז(ס)וטול המזוקק שהוא "שירים במיץ".

Shykedmi

New member
בואו תראו איזה חוסר התחשבות!!! ../images/Emo13.gif

אני הייתי צריך לבחור בין אבא ואמא (יוני רכטר ומתי כספי). יוני רכטר הופיע בקמלוט הרצליה, ומתי כספי הופיע בזאפה. שניהם באותו יום. זה כל כך בעייתי. יוני פשוט כמעט ולא מופיע, ועד שהוא כבר מופיע, הוא מארח את שלמה יידוב, שאני פשוט מעריץ עד עמקי נשמתי. אז לא ללכת??? ואת מתי כבר ראיתי 7-8 פעמים, אבל בהופעה הבאה, אני שם! כל עוד היא לא תהיה בקמלוט הרצליה... מקום מתחת לכל ביקורת. אולי רק בשביל מתי (ויוני, ושלמה יידוב) אסבול את המקום הזה. שי

PianoGirl20

New member
הקמלוט זה אכן מקום מגעיל להופעות...

אני הייתי שם פעם בהופעה של יהודית, ואחרי שחוויתי את הזוועה (המיזוג לא עבד, הקהל לא הפסיק ללעוס ובאופן כללי היה מגעיל) החלטתי שאני למקום הזה יותר לא מתקרבת....

גנגי

New member
וואללה? אתם מפנים לי את הקמלוט

כולו? תודה! אין מקום בארץ שאני נהנית לראות בו הופעות יותר מאשר הקמלוט בהרצלייה. ואני עושה את זה בקביעות לפחות - לפחות פעם בשבוע. כבר שנים.

גנגי

New member
כי זאת הופעה שראיתי כבר פעמיים

וחצמזה הייתה לי תוכנית אחרת באותו ערב.

למעלה