ההופעה היום !

yardenbm

New member
יא זאת תמונה שאני צילמתי מאגניב

וכן ליובל יש קטע מוזר בשיער אבל בתספורות שבדרך לארוך הכי יפה לו

dsol

New member
הופעה שווה !

הם שרו את "ערוץ הילדים" זה פשוט ענק !!!! ובאינטרקום הוא כל הזמן עצר וחשב לפני שהוא אומר "ואפתח לך את (עוצר לחשוב) הדלת.." בטח בגלל הטלויזיה הוא צנזר

בצה17

New member
טוב זה היה צפוי.....

שחצי מהלק"שים בבצפר שלי יככבו שמה או על הבמה או בקהל חחח ראיתם ילד אתיופי כזה באדום ובהתחלה עוד אחד שהופיע איתו? אדיס וחיים מהכיתה שלי חחP: טוב שהם לא נדחפים לכל מקום שקשור ללקויי שמיעה חח

dsol

New member
והוא תמיד עשה את אותו ריקוד XDD

משחק אותה עושה גלים כזה על הידיים ומביא נשיקה ביד 3 פעמים ראו אותו עושה את זה !

טולייצ

New member
יש שידור חוזר?

לא ראיתי
[ולמה האושר אתם בטח שואלים אה? אז אני ראיתי את יונתן
..הייתי ביום הסטודנט בב"ש,והייתי בהופעה של עברי,ואז יהודית רביץ,"וגם פיטר רוט.." חח..היה כיפ
]

ziljian 1234

New member
סיקור ההופעה (עכשיו חזרתי)

דבר ראשון! היה מדהייייייייייייייייייייייייםםםם!!!!!!!!!!! קודם כל שייגצע נתנו הופעה יחסית מאופקת אבל מדהימה. (התבאסתי שלא היה "ואפתח לך את התחת ") יובלי חתם לי על המקלות!! כפרה עליו!!!!!!! הוא כזה מקסים יאללההההה... והוא אפילו שאל אותי איך הייתה הבגרות היום הוא כזה מקסיםםם אני מאוהבת. הם שרו את משקאות חריפים אינטרקום ערוץ הילדים פרח נתתי לנוריתואבא עורך דין יאאאא השירים האהובים עליי!!! ובסוף יצאנו ואמרתי לו שהם נתנו הופעה מדהימה והוא חייך אלי פול בהופעה כי צעקתי ושרתי חחחח :) :) בסוף המתופף השקסי שלהם (ותהרגו אותי אבל אני לא זוכרת את שמו) חתם לי על המקלות והוא שאל אותי אם אני מתופפת וכמה זמן... וגם שיקו השקסי הזה היה הוא כזה מתווקקקק:) יאא הם מדהימים במיוחד יובלי!!! בקיצור היה מדהים נהנתי כל כך. שיהיה לכולם לילה טוב . אוהבת המון...!! אורטל. :)

אספיס

הוא באמת שקסי
חבל שהוא נשוי [כן? ככה קראתי] ואיך זה שלא היה מרלין מונרו? חח יאללה כמה אני מחכה ל30/6 ....

yardenbm

New member
מרלין מונרו לא שיר משו

כל הקטע של לשיר את פרח נתתי לנורית בטלויזיה דיי הצחיק אותי אין צנזורה בימנו? פחחחח כנ"ל ערוץ הילדים. אם הם היו שרים את חייל של מאה שערים זה היה הכי מצחיק

שייטטט..

שכחתי לראות..יהיה מתישהו שידור חוזר או משו? מישו הקליט לפחות חלק?

../images/Emo2.gif

שכחתי מזה לגמרייייי טוב בכל אופן הייתי ביום הסטודנט. שיט היו מקליטים לי בלע

yardenbm

New member
אוי זה היה קורע

יובל פשוט שיכור אין וזה כזה מצחיק שהוא לא מאופס. פחח הוא קולט שהמצלמה מצלמת אותו מהצד אז הוא דופק כזה חיוך ואין הוא כל כך הצחיק אותך "איך אומרים בשפת הסימנים אינטרקום בזזז בזזז"

למעלה