ההופעה לDVD

Dug E

New member
כוסאמק..../images/Emo7.gif

תאמת העדפתי את קליינשטיין בזאפה.. הייתה התלבטות קשה. נו נראה בDVג למרות שזה לא אותו דבר
.

היה פשוט בן זנונים!

תאמת אבל הקטע של ניר בסוף חפר לי את השכל !!! השמן הזה חייב לדעת מתי להפסיק.

ושכחתי להוסיף משהו חשוב!!!

כל החלאות שצעקו היהודים... הייתה לכם טעות בהופעה! תדעו שזה לא נעים ללהקה שצועקים לה בהופעה שלהם שם של להקה אחרת. ובכלל את הפנטיות שלכם ליהודים תשאירו במקום אחר !!! ברברים חסריי תרבות! אני יכול להבין מה היה הקטע של הפוסטמה שעלתה לבמה לחבק את ניר?! זה לא הופעה של עברי לידר או נינט טייב!!!!!!!!!!!

חחחחחח צעקו שם "היהודים"? ../images/Emo6.gif

הבהמות הלכו להופעה של אינפקציה במקרה? צחר תברר את העניין

תכלס? צריך, זה דבר מאוד מעליב

ללהקה כשצועקים שם של להקה אחרת. חוץ מזה, למה שמישהו ירצה לצעוק 'ה-יה-הו-דים'??? הם פאקינג גרועים, ובטח ליד אינפקציה.

יפה אמרת...

דבר ראשון הופעה של אינפקציה היא הופעה של הקהל ה"החם" שלה ולא הופעה של כמה בנות 12 שאוהבות אותם זה שבזמן האחרון זה הפך להיות ככה זה ממש עצוב! כל המעריצים\"מעריכים" של היהודים אם אתם רוצים לעודד את היהודים תחפפו להופעה שלהם ולא להופעה של אינפקציה! .

גרועים או לא זה עניין של דעה.

ובקשר לזה שזה מעליב להקה, אני מודעת לזה. אבל "חלאות"? נו באמת... לא ככ אובייקטיבי פה, בכל זאת פורום אינפקציה אבל פרופורציות

הכל פה אובייקטיבי,

אוקיי, אז לדעתי היהודים ממש גרועים ליד אינפקציה. להגיד חלאות זה מאוד הגיוני, כי באותה מידה טרטר יכל להגיד 'זין עליכם, אנחנו עושים הופעה לDVD ואתם צועקים שם של להקה אחרת? לא עולים עכשיו'. זה ממש לא במקום, הם חבורה של חוצפנים, כל מי שצעק היהודים יכול ללכת ללקק קרח מהפריזר, זה בזיון לשמו לדעתי. האינפקציוניסטים היו צריכים לפרק אותם:) אוקיי, אז אתם אוהבים את היהודים, מה זה קשור להופעה של להקה שמוציאה פאקינג DVD!!!!!! סעמק, רק מלקרוא את זה עושה לי חלחלה ואפילו לא הייתי שם.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאז זו הופעה של פריקים אפלים

ומפחידים ? מה הקטע ?

GeforceFX

New member
קבלו הרבה תמונות מההופעה =]

קבלו הרבה תמונות מההופעה תהנו =] http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=226558&blogcode=5394686

למעלה