מוסיפה ש...
# היה איזה קטע שכולם ציחקקו, לאחר הסיפור עם הסוכנות היהודית ושמעברתים את השמות, עידן שתה מים ופתאום הוא נזכר במשהו והוא השפריץ את הכל החוצה.היה מצחיק... וחמוד. באמת היה איזה דקה שתיים שהוא לא יכל להמשיך. # לפני השיר "מכל האהבות" הוא סיפר "איזה עניין" (הרבה עניינים היו לו) על כך שהוא אוהב את אסתי (חברתו) אבל לא מסתדר איתה. כן, בטח, על מי הוא עובד? אם הייתה לי בעיה עם החבר שלי לא הייתי מספרת את זה לכל האומה, כך שזה ברור שזה למען ההופעה. ואם יש לו בעיות עם החברה, אני בטוחה שכל אחת תהיה מוכנה להחליף אותה.
# ועוד בעניין הסוכנות היהודית ובכלל, בכל קטע של סיפור, הוא ניסה ל"צחוק" קצת על ליטל גבאי, אבל לא היה לו על מה. אז הוא התחיל: "גבאי... גבאי.. אין לי מה להגיד..זהו." זה גם גרם לצחקוקים. # היה קטע שהתאורה הייתה על עידן, אז התחילו לצחקק כי ידעו שיש לו עוד "איזה עניין", אז עידן אמר: "הם רואים שיש אור עליי כבר חושבים שאני עומד לספר סיפור, אז לא, אין לי מה לספר..." משהו בסגנון. מה שגרם לעוד צחקוקים. - צריך להיות בהופעה כדי להבין כמה הקטעים האלו היו מצחיקים ובו בזמן גם חמודים. אז מנק' מבט שלי: לדעתי, שוב, לדעתי, אני כרמיאלית ולדעתי הקהל הכרמיאלי שיתף פעולה יותר מאשר הקהל הנהרייני שהיה יבש. זה מתבטא בכך שבהופעה בכרמיאל לא רק ששרו את השירים יחד עם הזמרים, אלא גם ב "מילים יפות מאלה" הקהל עמד ושר ורקד, גם בצד של ההיכל רקדו. ועידן היה המום מהקהל. בנהריה, חוץ מאיזה שיר או שתיים, שום דבר, לא עמדו לא רקדו. מה גם שבסוף ההופעה הפרוייקט הודה לקהל וישר הלך, שלא כמו בכרמיאל, הודו איזה כמה דקות , שזה כבר אומר המון. וזה לא בגלל שאני כרמיאלית, פשוט זה טוב שיש במה להשוות. מה גם שזאת עובדה. זה מה שאני חושבת. בכל מקרה, ההופעה הייתה מדהימה, נפלאה, הפרוייקט בכלל ועידן בפרט, עידן היה מקסים. זה יכול להשמע כמו המעריצות המטורפות האלה, אבל באמת אפשר להתאהב בבן אדם הזה. הוא ממש מקסים.