ההופעה- נהריה

betti10

New member
שרשור של ההופעה בנהריה

אני ממש עייפה ממהופעה אבל אל דאגה, יש לי "מגילה" לכתוב. לילה טוב לכולם!

ההופעה- נהריה ../images/Emo99.gif

וואו, מאיפה להתחיל...אוקיי: * ההופעה הייתה סוחפת, מרגשת, מקסימה וכל המילים המחמיאות האלה. אני לא חושבת שעל כל אומן אפשר להגיד שכיף לראות ולשמוע בהופעה את השירים המוכרים שלו והלא מוכרים שלו באותה מידה! כן, פשוט תענוג לשמוע את כל השירים.
* הזמרות: כברה קסאי, ליטל גבאי. זמרים: ווגדרס וואסה ועידן רייכל. ליטל גבאי כבשה את נהריה עם קולה החם והסוחף, והסולואים שלה היו תפורים עליה. כברה קסאי הייתה מקסימה עם השירה העדינה שלה - אהבתי מאוד את "שושנים עצובות" וגם "אולי הפעם" שהיא נתנה לו ביצוע אינטימי ויפה. הידד לווגדרס וואסה ששר מעולה גם כן ושמחתי לשמוע אותו במופע כי לא יצא לי לשמוע אותו הרבה. נורא כיף ונהדר שיש גיוון של ביצועים על במה, אבל כל כך הייתי רוצה שכל אחד היה מקבל יותר ויותר זמן משלו...אבל אני מניחה שאז זה היה נורא ארוך. * היה משהו מוזר של מתקפת צחוק שתקפה את עידן רייכל ואת הקהל, שקשורה ל" אחר כך אני אספר לך ש..." והוא התחיל לדבר וכולם צחקו והוא שאל למה צוחקים ובלה בלה כי הוא אומר שאחר כך הוא יספר ועכשיו הוא מספר ( חחח נשמע מוזר ) קיצר זה היה מצחיק לאיזה חמש דקות שלמות (!!) שאיזה אחד האיץ בו לחזור לשיר ועידן צחק עליו שהוא לחוץ על הבייביסיטר וכולם צחקו.
* אהבתי שכולם רקדו בחופשיות על הבמה בסולואים ולא בסולואים, ובהתחלה היה קטע שהם רקדו קצת בזוגות וזה היה מאוד חביב! היו מספר קטעים שמאוד חששתי שהמחשוף של כברה יפול, אבל למזלי זה לא קרה. * כל הכבוד לעידן רייכל שנתן איזכור לכרכרות המגניבות שמקשטות את רחובות נהריה מאז ומתמיד (כבוד, כבוד!) ובזאת כבש את ליבו של הנהרייני המצוי. come back anytime!
- לסיכום: תודה לכל הנגנים והזמרים שגרמו לערב ולהופעה הזו להיות מושלמת, ואני מחזיקה אצבעות לגבי הנסיעה שלהם לאדיס אבבה (שכנראה תהיה מרגשת במיוחד)!!!!!!!!!!!!!!!!!

betti10

New member
ועוד משהו חשוב לציון

* כל הכבוד לעידן על שהוא דיבר על אריאל שרון וייחל לשלומו. הוא פשוט הסביר שההופעה מתקיימת על מנת שאנשים יתרחקו קצת, טיפה ממה שקורה, לאיזה שעה-שעתיים. הוא צודק. כל הכבוד לו על כך שהוא אמר שהוא מקווה שיחלים ואיחל החלמה מהירה. עידן פשוט מקסים. המשך יבוא...

betti10

New member
מוסיפה ש...

# היה איזה קטע שכולם ציחקקו, לאחר הסיפור עם הסוכנות היהודית ושמעברתים את השמות, עידן שתה מים ופתאום הוא נזכר במשהו והוא השפריץ את הכל החוצה.היה מצחיק... וחמוד. באמת היה איזה דקה שתיים שהוא לא יכל להמשיך. # לפני השיר "מכל האהבות" הוא סיפר "איזה עניין" (הרבה עניינים היו לו) על כך שהוא אוהב את אסתי (חברתו) אבל לא מסתדר איתה. כן, בטח, על מי הוא עובד? אם הייתה לי בעיה עם החבר שלי לא הייתי מספרת את זה לכל האומה, כך שזה ברור שזה למען ההופעה. ואם יש לו בעיות עם החברה, אני בטוחה שכל אחת תהיה מוכנה להחליף אותה.
# ועוד בעניין הסוכנות היהודית ובכלל, בכל קטע של סיפור, הוא ניסה ל"צחוק" קצת על ליטל גבאי, אבל לא היה לו על מה. אז הוא התחיל: "גבאי... גבאי.. אין לי מה להגיד..זהו." זה גם גרם לצחקוקים. # היה קטע שהתאורה הייתה על עידן, אז התחילו לצחקק כי ידעו שיש לו עוד "איזה עניין", אז עידן אמר: "הם רואים שיש אור עליי כבר חושבים שאני עומד לספר סיפור, אז לא, אין לי מה לספר..." משהו בסגנון. מה שגרם לעוד צחקוקים. - צריך להיות בהופעה כדי להבין כמה הקטעים האלו היו מצחיקים ובו בזמן גם חמודים. אז מנק' מבט שלי: לדעתי, שוב, לדעתי, אני כרמיאלית ולדעתי הקהל הכרמיאלי שיתף פעולה יותר מאשר הקהל הנהרייני שהיה יבש. זה מתבטא בכך שבהופעה בכרמיאל לא רק ששרו את השירים יחד עם הזמרים, אלא גם ב "מילים יפות מאלה" הקהל עמד ושר ורקד, גם בצד של ההיכל רקדו. ועידן היה המום מהקהל. בנהריה, חוץ מאיזה שיר או שתיים, שום דבר, לא עמדו לא רקדו. מה גם שבסוף ההופעה הפרוייקט הודה לקהל וישר הלך, שלא כמו בכרמיאל, הודו איזה כמה דקות , שזה כבר אומר המון. וזה לא בגלל שאני כרמיאלית, פשוט זה טוב שיש במה להשוות. מה גם שזאת עובדה. זה מה שאני חושבת. בכל מקרה, ההופעה הייתה מדהימה, נפלאה, הפרוייקט בכלל ועידן בפרט, עידן היה מקסים. זה יכול להשמע כמו המעריצות המטורפות האלה, אבל באמת אפשר להתאהב בבן אדם הזה. הוא ממש מקסים.

באמת את צודקת לגבי הקהל....

התגובות היו די קרירות, ונזכרתי שקראתי איפשהו שבמופעים בחו"ל הם הצליחו להרקיד את הקהל, דבר שלא קורה בכלל כפי שהיה כתוב... וגם היו מלא פעמים שהזמרים באו לקידמת הבמה לשיר, הרימו את הידיים ולי הייתה תחושה שברגעים האלה הקהל היה צריך לקום ולקפץ אבל לא עשו את זה פשוט מחאו מחיאות כפיים חמימות... איפה ישבת? אני בשורה 11 כיסא 3

Saffron

New member
אני לא בטוחה ../images/Emo29.gif

אבל נראה לי שההופעות בחו"ל היו במקום פחות "תיאטרוני", ולכן היה יותר קל להרקיד את הקהל.

betti10

New member
לא יודעת אם ציינתי אבל...

עידן רייכל שר את "שובי אל ביתי" ולא התאורן וזה היה במילה אחת : מדהייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!! יותר מהתאורן לדעתי. אין אין על עידן - קול מרגיע.

Saffron

New member
תודה רבה לשתיכן על החוויות ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אני שמחה שנהניתן. :) קראתי כבר כמה פעמים מילים טובות על ליטל גבאי, אז כנראה שאין צורך להצטער מזה שמאיה אברהם לא תמיד נמצאת. מעניין אותי לשמוע אותה באיזו הופעה. עידן נשמע חמוד כתמיד, עם כל עניין הצחוק והסיפורים.
באמת כל הכבוד על שהוא ייחל לשלומו של אריאל שרון. בקשר לקהל, גם בהופעה שאני הייתי בה בתל-אביב הקהל לא עמד, מלבד כששושנה דמארי נכנסה. מצד שני, זו הייתה הופעת הבכורה של הסיבוב, ואז היו פחות שירים מוכרים. שוב תודה! מה דעתכן שאהפוך את ההודעות למאמר? ואיך היו בסוף המקומות?

המקומות היו אחלה...נכון שהייתי בקצה

אבל זה היה בשורה 11....אם אלו היו שורות ראשונות הייתי סובלת מהרעש ולא רואה טוב, אבל ראיתי ממש כמעט הכל....בייחוד שעידן רייכל היה בצד שראיתי מעולה
היה כל כך כיף! וכן, ליטל גבאי מדהימה!

betti10

New member
לגבי המקומות...

הייתי בשרוה 4 בצד ימין (שלא בצד של עידן). אמנם לא ראיתי את המתופף ואמנם היה לי נקע בצוואר אבל זה היה עדיף על שורה 18 (סוף העולם שמאלה). מה גם שניסיתי לצלם אותו במצלמה של הפלאפון אבל גם עם כל הזום לא הצלחתי כמו שצריך, אז ויתרתי. אבל בכל זאת היה אחלה. מה שכן, הפקתי לקחים, פעם הבאה אני אבחר לשבת בצד שמאל. משום מה הוא תמיד בוחר את הצד הזה. מחכה לפעם הבאה שיהיה בצפון, מקווה שבקרוב.

Saffron

New member
מעצבן לשבת בצד השני ../images/Emo29.gif

גם אני הייתי פעם בהופעה, לא של הפרויקט, שבה ישבתי בכסא הראשון בשורה קרובה, כשהאמן היה בקצה השני. זה כואב.

betti10

New member
צודקת

כן, ובמיוחד שכל רגע את צריכה לקום כדי שאנשים יכנסו לשורה.

betti10

New member
לאו דווקא.

לפעמים הוא יושב בצד ימין. אני חושבת שזה תלוי גם באיזה אולם וכו'.

betti10

New member
אממ... האמת היא...

בגלל שיש לי במה להשוות, אני כן חושבת ושוב, לדעתי האישית, שמאיה אכן הייתה חסרה. אין ספק שליטל גבאי מוכשרת וביצעה את השירים כמו שצריך והקול שלה ממש נעים לשמיעה, אבל למאיה יש יותר "נוכחות" על הבמה, היא יותר כריזמטית. לא יודעת איך להסביר אבל שוב, לדעתי מאיה הייתה חסרה. מה גם שזה שמתופף על הכלים מחרסינה לא היה. היה אחד אחר עם ראסטות (אולי מתיימר להיות עידן?), אבל אין ספק שהוא מוכשר. צריך המון קאורדינציה. סך הכל היה ממש נפלא.

willo1

New member
חחחחח

שהמחשוף של כברה ייפול? אני בטוחה שהיו כמה כאלו בקהל שהיו שמחים לסיטואציה כזאת
ליטל גבאי טובה? כן? אוי זה כיף לשמוע.. כי כבר התרגלו למאיה אברהם.. והקטע עם זה שצחקו 5 דק' שלמות -
איזה כיף כשזה קורה!

ווי אנחנו במומלצים!!!!!!!

אני חושבת שזו פעם שלישית או רביעית שיצרתי שרשור שהפך למומלצים...כבוד...

Saffron

New member
כל הכבוד! ../images/Emo29.gif

ניסיתי להעלות תמונת מסך, אבל תפוז לא מסכים.

למעלה