ההופעה- נהריה

איזה כיף לקרוא את זה

עידן קרוע על כל הראש שלו. חחחחחחחחחחחחחחחחח כולם מוכשרים

willo1

New member
האמת זה נכון

אפשר לעבור אחד אחד וכל אחד ממש מוכשר בדרך שלו..

betti10

New member
נכון

אבל אם תשימי לב, ההודעה שלך התקבלה אחרי ההודעה שלי. מחר אני אקרא ואוסיף. רק לגבי המתקפת צחוק: היה קטע שעידן רצה לספר "איזה עניין" ואז מישהו וציחקק ואז עידן שאל את הקהל אם הוא רוצה שימשיך או לא, אז אחד מהם אמר "נו,ספר כבר"...ואז הגיע המתקפת צחוק. בקיצור, מחר אוסיף עוד כמה דברים מנק' מבט שלי. רק חשוב לי לציין שיפה שהיה לך הכוח לכתוב עכשיו, מה גם שזה היה די מהר. לילה טוב לכולם , לפרוייקט ולעידן בפרט.

8MiMi8

New member
ההופעה הייתה מדהימה!!!!

ההופעה הייתה מדהימה!!!! עידן רייכל מדהים!! למרות שבהתחלה הוא הפחיד אותי קצת .. חשבתי כבר שהוא לקח משהו לפני ההופעה.. חח
וכמובן כל הקאסט הנהדר שלו .. הנגנים והזמרים פשוט מדהימים!!!! לגבי הקהל , אני חייבת להגיד שהוא באמת היה קצת יבש .. וזה באמת קצת מאכזב כי מה יכול להיות יותר חשוב לאמן מאשר לראות את קהל האנשים שלפניו הוא מופיע נהנה ממהופעה המוצגת .. ולדעתי זה היה ככה כי רוב הקהל לא היה של צעירים אלא של אנשים יותר מבוגרים שמעדיפים לשבת ולהתרווח בכיסא מאשר לעמוד ... אבל ההופגע בהחלט הייתה מדהימה!!!! הוא בהחלט בין האומנים המוכשרים שיש לנו במדינה הזאת .. כל הכבוד לו !!!! יש לי גם כמה תמונות .. אני אשים אותן בהמשך ...

Saffron

New member
כיף לקרוא ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אשמח לראות תמונות. :)

למעלה