ההופעה של ווטרס בארץ יצאה בדיסק!!!

flowerboy69

New member
ההופעה של ווטרס בארץ יצאה בדיסק!!!

חח.כמובן לא רשמי אלא בוטלוג אבל כרגע גיליתי את זה.-dark side of israel הוקלט על ידי אדם שהיה בהופעה והדיסק יצא ביפן כחלק מסדרת ההקלטות הנדירות שיוצאת שם בשנים האחרונות.מעניין איך זה נשמע...עוד 10 ימים זה יהיה פה...:)

The Walrus

New member
מעניין

מעולם לא שמעתי על הקלטה שבוצעה במקום, אני שמעתי רק על הקלטת הרדיו. שזה יגיע תספר על האיכות...

flowerboy69

New member
הרי היה ברור שמישהו יקליט...

אני יספר.זה יצא רק ב 500 עותקים...לפחות לי יהיה אחד...

שאלוהים יעזור לכם

אתם האספנים. זה לא כלכך שונה מכל ה-50 + הופעות שהוא עשה ברחבי אירופה ובצפון אמריקה ומפורסמות מעל גבי המון אתרים וביניהם הpodcasts של הדוקטור, אבל תמיד מה שימשוך אותכם להופעה הספיציפית הזאת היא: ה-Shalom שווטרס אמר בתחילת ההופעה.... עעע. ועוד משהו, אם אוהד שישב בין הקהל והקליט את זה, אני מהמר שמה ששומעים שם זה את קולות הקהל ששר את כל המילים שווטרס והלהקה שרו. אבל ניחא, שתהיו בריאים הכי חשוב...

afcon11

New member
זה דווקא מאוד שונה

בכל שאר ההופעות לא היינו (אני לא הייתי, בכל אופן)... ברור שזה חובה לכל מי שהיה בהופעה. אפילו אם זה נשמע כמו שירה בציבור, זה בכלל לא משנה. עד היום אני מצטמרר רק מלשמוע את ההקלטה הזוועתית של ההופעה. הצלחתי להשיג 3 הקלטות וידאו קצרות מאוד מההופעה, אבל האיכות שלהן היתה גרועה עד כדי כך שלא ניתן היה בכלל לזהות שזו אותה הופעה.

The Walrus

New member
אין על הקלטות של הופעה שהיינו בה

תאמין לי שאם הייתי יכול לבחור בין הDVD הרשמי של גילמור מהאלברט הול (צילום ועריכה מקצועיים, איכות אדירה, עשרות זוויות, תוספות מיוחדות) לבין הבוטלג הקטן של ההופעה בפירנצה שהייתי בה (מצלמה אחת ודי רועדת, איכות טובה אך לא יותר) הייתי בוחר בזה של פירנצה בלי למצמץ. כי פשוט אין על הופעה שהיית בה...

Kettercat

New member
בערך ../images/Emo207.gif - חלמתי היום...

שפינק פלויד מופיעים בארץ. כל הרביעיה. והביצוע של Another Brick פשוט ייחרט לי בראש לשארית חיי, נדמה לי
איזה הזוי.

flowerboy69

New member
חח זה בוטלוג הרי...

זה איכס ומגעיל ופוגע באומנים המסכנים חסרי הכסף והתהילה...מה גם שעלותו היא 90$ בערך...יותר מהכרטיס להופעה עצמה...

oribarak

New member
ציף כל הכבוד על הכבוד לאומן

אבל זה לא נראלך גם קצת חוסר כבוד ממנו לא לשחרר כל מיני חומרים? בתור אנשים שאוהבים מוזיקה ואוהבים ומוקירים מאוד את הפלויד, לא נראלך קצת מעצבן מצידם לא להראות לנו את כל הצד הלא אפל שלהם? הופעות חיות, סינגלים, מלא דברים שיפתחו בפנינו עולם שלם זו לא חוצפה מצידם שהם לא מפרסמים אותם? כסף יש להם מספיק, שיהיה להם גם קצת כבוד זו דעתי לפחות...זו זכותם של האומנים לא לשחרר, אבל לדעתי זו זכותנו גם להכיר...

מה הקשר?

האם כל אמן שמופיע חייב להוציא דיסקים עם כל הופעה שלו? זה לא מוגזם? לא, זה לא חוצפה מצדם שהם לא מוציאים את זה.

אורי

אם אתה היית אמן והיו לך חומרים שלא היית רוצה לשחרר כי פשוט שנאת אותם ורצית למחוק גם אתה לא היית משחרר אותם. מבחינתי אם הייתי אמן מפורסם לא הייתי משחרר יצירות שלא הייתי אוהב או שלא היו מלוטשות סופית, למרות שאני מתעניין בבוטלגים שלהם אני תומך בהם שהם לא מפרסמים טיוטות! לאף אחד אין את הזכות לקרוא להם חוצפנים על סיבה זו וגם לא להתעצבן עליהם מכיוון שזהו קניינם הרוחני הבלעדי שלהם וזכותם לשמור זאת לעצמם אם הם אינם אוהבים יצירות שונות שהם בעצמם כתבו ויצרו. אמן הוא לא בובה על חוטים שנועדה לשרת ולבדר את הציבור הרחב, יש לו גם מחשבות ורגשות ומכאן מגיעה החומה

למעלה