ההופעה של ווטרס בארץ יצאה בדיסק!!!

Jason2

New member
כן, אבל זה לא המקרה

הרי את ההופעה "החומה" הם הוציאו על דיסק ואפילו בישלו אותו מחדש. יש את ההופעה הזאת מצולמת ואת זה הם לא הוציאו עד היום, זה לא חומר שהם מתביישים בו או שונאים אותו. אגב אנחנו נותנים כאן קישורים ל-youtube ושם יש המון חומרים שלא יצאו מעולם על גבי מדיה כלשהי, אז אני מסכים שלא צריך לשלם על זה אבל אנחנו לא יכולים להימנע מלצפות ולשמוע בוטלגים. אני בטוח שכל אחד כאן (וגם אני) צפה בהנאה בכל מיני חומרים נדירים.

The Walrus

New member
הוידיאוים של החומה

פשוט לא באיכות מספיק טובה כדי שישחררו אותם רשמית (בתור מי שראה אותם).

flowerboy69

New member
בעיני לשלם על הקלטה נדירה ומוגבלת

הרבה יותר הגיוני מאשר לשלם 90 שח על דיסק שיש אותו בכל פינה ותמיד כמעט יהיה זמין.חוץ מזמ כבר עברו הימים של הבוטלגים ההם שהחליפו.עכשיו זה עולם אחר לגמרי.

אלא שכל הקלטה "נדירה ומוגבלת"

מוצאת דרכה מהר מאוד לרשת. אין כיום דבר כזה "נדיר ומוגבל" - הכל נגיש לכל, ואולי טוב שכך (עד גבול מסויים).

flowerboy69

New member
אולי החומר נגיש אבל הפריט עצמו-

הדיסק המקורי נדיר ויש עדיין אנשים בעולם שבשבילם זה חשוב לא פחות מהחומר עצמו ואני אחד מהם.זה כמו שאנשים קונים תמונה במליון דולר.הם ראו את התמונה במוזיאון אז למה הם גם צריכים לשלם על זה ככ הרבה ולקחת את זה אליהם?כי זו ההנאה הקטנה שיש ביד משהו יחודי ובעל ערך אספני שלפעמים גדול אף יותר מהחומר עצמו.

כבר דיברנו על זה בעבר ../images/Emo13.gif

כשמדובר בבוטלגים, אין דבר כזה "דיסק מקורי", וזאת בניגוד להדפסות רשמיות. לא מוכרת לי התייחסות כזו לבוטלגים, בשום מקום. לפחות לא לגבי בוטלגים של אלבומים/שירים מהמאה העשרים והעשרים ואחת. אני לא מדברת על הדפסות מחתרתיות ולא רשמיות של ספרים או שירים, שנעשו לפני מאות שנים. כאן, יש מקום לדיון. אבל על זה, נדבר ביום שישי בשרשור השבת.

flowerboy69

New member
"מקורי" הכוונה-

דיסק שלא נעשה בבית על דיסק פשוט וצרוב אלא בחברה העוסקת בבוטלגים על דיסק אמיתי עם עטיפה אמיתית ולא איזה צילום של צילום.ישנם כמה חברות הפועלות בשנים האחרונות ומוציאות סדרות של הקלטות מהופעות של הפלויד.ההקלטות האלה הם באיכות הכי גבוהה שאפשר והתמונות שמופיעות עליהם מדהימות.כמובן שאפשר למצוא הרבה מזה באינרנט אבל ההקלטות על הדיסקים של החברות האלה נחשבות לטובות והנדרשות ביותר והם יקרות מאוד ולרוב יוצאות ממוספרות בין 500 ל 1000.לאחרונה יש הרבה הקלטות הכוללות דיוידיים עם קטעים שלא ראיתי עדיין אפילו באינטרנט.זה בטח זמני אבל בכל זאת...

לזה בדיוק התכוונתי

אין דבר כזה "דיסק מקורי" כשמדובר בבוטלגים, ולא משנה מי ה"חברה" שהוציאה אותו. וממילא לא מדובר בחברות רשומות, שכן הן מבצעות עבירה בעצם הוצאת הבוטלגים. כל עסקי הבוטלגים הם עסקים מחתרתיים, לא חוקיים. אגב,למרות שחשוב לך שכתוב על הדיסקים שהם יוצאים "במהדורה מוגבלת", זה איננו בהכרח המצב.

flowerboy69

New member
זה נכון לגבי זה שלפעמים

באמת יש דיסקים שכאילו יוצאים בכמות מוגבלת וזה לא אמיתי אך שוב פה מדובר במשהו שונה.כמו שציינתי.מדובר בכמה גופים מסויימים ובסדרת הוצאות מסויימת של אותם גופים.אבל אני לא יתן שיעור בבוטלוגים כי זה כלל לא חשוב בעיני.

flowerboy69

New member
עידכון של הרגע!

ההקלטה של ווטרס תהיה פה תוך 3 ימים.מאוד מעניין אותי איך זה נשמע.חיפשתי הקלטה כזו בכל מקום ועכשיו תהיה לי.זה דיסק ששוחרר ממש לפני שבוע.עדכון נוסף-שוחררו עוד 7 הקלטות חדשות של הפלויד שרואות אור לראשונה.פרטים יהיו לי בהמשך.

לפי האתר של גילמור

חל עיכוב בבחירת הזוכים, בגלל בעיות בלתי ברורות ב-EMI. לא ברור מתי תעשה הבחירה, בסופו של דבר.

למעלה