ההופעה של רונה

yarden071

New member
ההופעה של רונה

בדיוק עכשיו. מה אני עושה פה בכלל?!

שוודה

New member
סיכום הופעה אתמול בתמונע

אחרי שכתבתי אותו והוא נמחק לי... אז ככה, זאת הייתה אחת ההופעות הטובות שלה שהייתי בה (חיחי הייתי רק בשתיים) והפעם בניגוד לפעם שעברה הזמנתי כרטיסים ממש מוקדם, ולא הייתי צריכה לעמוד מאחורי זוג מחובק ולקוות שהם לא יתנשקו כדי שאני אוכל לראות את רונה. בקיצור היו לנו מקומות מעולים (שולחן 2) ממש מתחת לאף של רונה. התישבנו וחיכינו לתחילת ההופעה, ובנתיים התלבטנו מה להזמין. אני ובת דודה שלי החלטנו ורק אחותי עדיין התלבטה, עד שהתחילה ההופעה והיה כבר מאוחר מדיי. היא הייתה יפייפה כתמיד, ועלתה עם מכנס שחור וחולצה מכופתרת שחורה ומתחתיה חולצה בצבע טורקיז ו- שרשרת לב עם אבן בבצבע טורקיז. המממ היה קצת מוזר לראות אותה עם שרשרת אבל כרגיל היא הייתה גורג'ס! אני לא מתיימרת לזכור את הפלייליסט (בשביל זה דר לקחה אותו והיא מתבקשת להעלות אותו!) אני רק אומר שהיא שרה את השיר החדש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1139&msgid=67396231&FlagSybase=1 וכן היא שרה את ימי בנימינה http://shironet.gpg.nrg.co.il/songPrint.aspx?song_id=1596&singer_id=383&song_title=26659 . בכל מקרה, אחרי ההופעה שלחנו את אחותי לקנות לנו משהו לשתות כפיצוי, ובמקום אייס קפה היא הביאה דיאט קולה. איכס. אחרי זה הלכנו אליה ונתתי לה את הדי וי די של הקליפ שעשיתי ל"עשר שניות", והיא ממש שמחה, וגם הזמנתי אותה לתחרות בסינמטק. אז שתהיה שבת שלום ומבורך, ונתראה במפגש מחר!

0mroosh

New member
"דיאט קולה. איכס"../images/Emo7.gif

בגלל זה השקת אותנו לאחר ההופעה?
--

tipeshet

New member
הו, הייתה הופעה נהדרתP:

לא הייתי שם או משהו, אבל שמעתי חצי מההופעה
תודות לזוהר, יוני וגל.
חח ממה שאני זוכרת היה את הקול שקורא לי, train, סיפור מגירה, מבול, tips, עשר שניות, מי מפחד מהזריחה, wait המון תודה

FooK MI

New member
גם יפה וגם חולקת שולחנות |סוגד|

אני שוקל להחליף אותך.

שישיץ

New member
-לא מאושרת בכלל_../images/Emo79.gif

פעם ראיתם מישהו מאושר?? נו באמת הסמיילי הזה לא מתקרב אפילו
הכל בהומור מסתבר.

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

אמנם האייקון לא בפרופורציות הנכונות, אבל הוא -מאושרת, לגמרי.

the witch1

New member
ההופעה אתמול

טוב תשמעו, כאקט מקרב לבבות בין שני הפורומים, וגם כיוון שהבטחתי לעומר שאני אכתוב כאן בהזדמנות. וגם בגלל שלקחתי אתמול טרמפ להופעה חבר פורום שלכם, (שלכם, שלנו, מה זה משנה...) שמסתבר שגר מטר וחצי ממני, החלטתי שהגיע הזמן להפגין כאן קצת נוכחות. אז שלום לכולם. וכיוון שזה קצת מטופש לכתוב דברים פעמיים, אתם תסלחו לי שאני רק אצרף לכם לינק למשהו שכתבתי בפורום אחר.... שתהיה לכולנו שנה טובה... http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1741845

bזוהר

New member
היי, תודה!

אני מקווה שתקראי את זה תמסרי בבקשה לנ' שהתספורת שלה מאוד מחמיאה לה וזהו. הייתי חייבת לציין את זה משום מה. שבוע טוב

0mroosh

New member
:) מקסימה.

ניסיתי להכנס לכינוי שלי בהייד פארק, אבל-
, אופ. אז אגיב כאן, בעוד אפרת בן צור מזמזמת לה על ענף וכל זה בתוך הדיוידי הזהוב שבחדרי. הקהל. משהו ששכחתי לציין בצירופי המשפטים שלי מטה, נדמה היה לכמה רגעים שהקהל קפא, חדל מלזוז, התמקדתי בראשים מסויימים וחיכיתי שיזוזו, סימן החיים היחיד שמצאתי, הגיע ממישהי שישבה איתנו בשולחן ושיחקה בתלתליה, היה נעים, הקהל היה בהחלט מגוון ונראה כי רונה נהנתה. שלב בחירת השיר בהדרן,היה מותח לגמרי, אפילו יותר מחלוקת הנקודות בארוויזיון, או משחק של מכבי ת"א בכדורסל (
, הייתי חייב
), טיפס (למזלה, היא הפחיתה בenough, בסיום השיר. :( ), כן. --
, וגמילה..
, אהא. אחכה להקלטה, (מצב התותים במדינתנו בכי רע, בשל כך חסכתי ממך הפעם.
), שבוע נפלא, ככל הניתן.

FooK MI

New member
חה, אני ישבתי ממש מול רונה,

ולא ידעתי את המילים של אף שיר. בטח היא שונאת אותי עכשיו. חה ^^

שישיץ

New member
אולי היא חשבה בכלל_../images/Emo79.gif

שאתה מהשקטים ואז היא אהבה אותך יותר

למעלה