ההופעה של רונה

califia

New member
ולי היה מקום גרוע מאחורי זוג סטרייט

ים. ואם יש דבר גרוע יותר ממקום גרוע לגמדה כמוני, זה להיות בהופעה של רונה מאחורי זוג סטרייט מתנשק. ועמוד. לפעם הבאה אני אאלץ לחזור ללהיות בעלתו החוקית של כרטיס אשראי , למרות שרציתי להימנע מלהחזיק אחד, בנקים וביטול היכולת לפרנס אוברדראפט והכל, ולהזמין מקום מראש. ואני מקווה שלא יהיו לי שום סיבות אחרות לקטר. חוץ מזה רמת הכתיבה של רונה מידרדרת אל פי מיינסטרים קלישאי. וגם בחירת הקאברים שלה יכלה להיות מעניינת יותר. מה לדור שלנו ולגעגועים אל איפה הימים שלא היו? ושמתם לב שכל הנגנים שלה גברים? זה לא צורם לכן? קומו עורו נגניות ישראל, ושפרו את כישורי הנגינה שלכן.

רונה רונה רונה...

בעודך מתלוננת על כתיבתה המתדרדרת אני יושבת בבית מתוסכלת מהחיים על כך שלעולם לא אהיה בהופעה אחת שלה. העיקר לגור באילת..מתי רונה תגלה שגם פה יש לה קהל אוהדים קטן!?!(
אני!!
) מתי ההופעה הבאה שלה דרך אגב...? לחמה ייתכן מאוד שאני אהיה ב-6 לחודש הזה בת"א...

שישיץ

New member
כאילו מה_../images/Emo79.gif

אם היית יושבת מאחורי זוג לסביוט הכל היה הופך למושלם? ואני באמת לא מבינה מה כל התלונות על התדרדרות רמת הכתיבה את יודעת, (אני בספק האמת) זה לא פופארט או תוכנית שירים לבקשתך רונה היא אמנית והכתיבה שלה מייצגת אותה. אם את מחליטה שאת אוהבת אמן אז את תאהבי ה-כ-ל ואם את סתם אוהבת שירים של מישו, אז את תוכלי לעשות לעצמך סלקציה. כמובן שמותר לך לאהוב שיר אחד יותר מהשני, אבל לבוא ולכתוב "מה לדור שלנו ולגעגועים אל איפה הימים שלא היו?" זה כאילו את רוצה שהיא תכתוב בשבילך, עבורך ולמענך הכל רק כי את בשכבת הגיל שלה. מצטערת אבל לא צורם ההפך הגמור.

0mroosh

New member
מצד אחד, מתחשק לי לצאת בזמר ים

תיכוני, ("רונה"? ככה קוראים לשיר?), מצד שני, אולי זה לא ממש תואם את מצב רוחי לחנוכה הנוכחי. תמונע מכריח אותך לחוש בנוח, משהו בתאורה, האנשים, יוצר אווירה מיוחדת. נשאלתי אם אני מתוח, או למה הפכתי אדיש פתאום, מה שהוביל אותי להתחפר בברך שלי ולהתנחם בזה שתיכף רונה תעלה ותנתב ת'מצב רוח שלי לאן שתרצה, וכך היה. יש משהו מנחם בלהגיע למקום, במרחק שעה וחצי נסיעה מביתך ולהשאיר את הכל מאחור,להתנתק מהסביבה ובאיזשהו מקום לברוח.ידעתי שאין זה נכון, הרי דברים טבועים בך והולכים איתך יד ביד. רונה הקשתה, בלבלה באיזשהו מקום ועשתה טוב. ההופעה הייתה יוצאת מן הכלל, אחת הטובות שנכחתי בהן, ללא ספק. הביצוע עם ההרכב לשיר החדש מהסינדרום, היה נפלא. גרסת הכיסוי ל"ימי בנימינה", הייתה מצויינת, מצב הרוח הטוב של רונה בלט נורא, היא אחזה את המיקרופון ולא התחבאה מאחוריו (ואפילו לבשה את חליפת המורה שלה
), TIPS- הממ.כן. רונה הניחה את הבחירה בידי הקהל (זה קרה מתישהו לאחרונה?), אמנם היא הייתה אמורה לבצע את PAPER CUT , לפי הפלייליסט, אבל, טיפס. כן. כאן נכנס החלק היותר משעשע של הערב-זוהר הגיחה בצעקה: "TOXIC". מי שלא מכיר את היצירה הנשגבת של ב. ספירס, יכול לשאול את זוהר, או לחילופין את רונה, שהשתעשעה עד מאוד מהבקשה ואפילו שרה שורה מהשיר(!),
(האייקון כמחווה לזוהר.
מקסימה). ובחזרה להתחלה- טיפס, אחרי האכזבה הגדולה: רונה הגיעה עד לב"ש בירת הנגב ועיר הולדתי, נודע לי על ההופעה רק כ3 שעות לאחר שהסתיימה ובנוסף גיליתי כי היא ביצעה את טיפס מול קהל סטודנטיאלי שיצא משיעור ובמקום לאכול מקופסאת האוכל שהכין מבעוד מועד, ניגש למופע קצרצר של הרונה באחד האולמות באוני' והנה, תמונע, חושך, תאורה מקסימה, רונה ,האקוסטית, רעידות, הברך שלי ממשיכה לספוג את הלחץ של הסנטר שלי וכמה דקות של עונג מטריד. מי מפחד מהזריחה, נשאר כתמיד לשיר שיספוג ויאגור אירועים ונק' מסויימות,הביצוע לא היה יוצא דופן, אם כי קצות אצבעות הפכו את הביצוע הספציפי לכזה.
. אולי זו הייתה רונה שהפכה את ליל ההופעה למיוחד, או האנשים שנכחו במקום, או ששתי הסיבות יחד. אני יושב וחושב על טווח הזמן של מקרים מסויימים שיכולים להחשב כנוסטלגיה, חצי שנה? או אולי עולים על כל שנות חיי?, או שאולי בעצם, זה הכל געגוע אחד גדול, משהו שאינו נמדד בטווח זמן כלשהו. לעצור בפינת רחוב, לחבק ולעזוב, כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות, לאהוב פחות. -- עומר.

ח ל ו ן

New member
עומר../images/Emo24.gif

כתבת כל כך יפה, באמת. ריגשת...
אני רוצה רונה

noa08128

New member
עומר

ואוו נראה שזו פעם ראשונה שראתי משו מרגש שלך... אתה חייב להמשיך לכצוב בצורה הזו הרי אתה כותב נהדר. הצלחת להעביר את התחושות שלצערי לא יוצא לי לחוות אותם לעיתים קרובות אבל תחושות שכאלה של תמונע או כל מועדון אחר ואפלולי עם רונה ,או עם כל אמן אחר תמיד עושות את העבודה מעוררות בך משו. ואם הנפש מתפרצת וגורמת לעין להזיל דמעה ,מה טוב. יום נעים ומלא אהבה נועה

darling2

New member
איזה כיף שחזר המחשב!../images/Emo9.gif

ואוו
אז בתור אחת שזאת ההופעה הראשונה עם ההרכב אני מרגישה ברת מזל משום מה. ההופעה הייתה מדהימה..וכך גם רונה
מצב רוח מעולה..ממש חמודה! השיר החדש ממש מדהים
ו-Tips הו.
אומנם לא קיבלתי חיבוק מרונה אבל יצאתי מאושרת..
אההה הפליייסט..

0mroosh

New member
כנראה שהיא מחליטה לפי מצב הרוח

לעלות לעוד הדרן. :)

למעלה