ההופעה 20.8.05

צ א ל ה

New member
ההופעה 20.8.05

חזרתי עכשיו מההופעה של אוהד והייתי חייבת ישר לכתוב אני אמנם לא כותבת כל כך בפורום, אבל הפעם משו בתוכי אמר "תכתבי" אז הנני כאן. זו הייתה ההופעה החמישית שלי בערך... אז אני דיי יודעת למה לצפות, אבל כל פעם מחדש, אני מופתעת יותר ויותר. השירים שלו כל כך מרגשים, הוא אומן פשוט יוצא דופן, אין הרבה כמותו בארץ כל שיר העביר בי צמרמורת יותר חזקה מהשיר הקודם.. בשלב מסויים הייתי צריכה ללכת לידיד שלי כדי שיחבק אותי כדי שהצמרמורת תעבור... השירים מרגשים כל כך! (כבר אמרתי) הנגנים שלו מוכשרים בטירוף והקול שלו.. אחחחח הקול שלו!!! אמנם אני לא ממש מספרת על ההופעה, פשוט רציתי להוציא החוצה כמה ההופעה הייתה מרגשת ומדהימה כמו תמיד!

צ א ל ה

New member
הא וגם...

רציתי להגיד שאלעד ויסמן (המנהל הצגה של אוהד) הוא אחד האנשים המוכשרים שיש לנו פה בארץ... הוא ה-כ-ל יכול!!! השיר שהוא כתב לאוהד מדהים וכל דבר שהוא עושה, פשוט יוצא זהב!! אז זהו... רק שתדעו שיש לאוהד נכס!!!!!!

ayaliar

Well-known member
זה היה קצר. כרגיל. ומדהים. כרגיל.

תמיד נגמר לי מהר מדי מהופעה להופעה אני יותר ויותר נהנית מהשירים החדשים ומכירה את רובם כבר בע"פ אוהד שם קץ לנושא החולצה השחורה (כצפוי) ולבש חולצה אדומה. הוא גם ניצל את הבמה להודיע 2 הודעות: 1. הוא לא תמיד לובש שחור, הנה היום הוא לא עם שחור (כצפוי
) 2. הוא ממשיך עם מסורת המגבת בצבעים זה נורא כיף שהוא קורא פה הכל ומגיב, במקום פה, על הבמה שמענו גם שיר חדש חדש, כמובטח, והיה מקסים ב"תגידי לו" הוא התפוצץ מצחוק והיה צריך להתחיל אותו 3 פעמים עד שהוא הצליח להפסיק לצחוק.. הצחיק אותו שאנחנו שמחים שהוא שר אותו כשזה כזה שיר עצוב
קצת מופרע הילד הזה היה מדהים. וקצר. למרות ששום דבר לא היה חסר.. אני פשוט כ"כ נהנית בהופעות שלו שאני מתבאסת כשהוא מתחיל עם התודות. יש קצת תמונות אבל הן יחכו למחר לדעתי

skwooshi

New member
הפתעה.

לי הייתה הפתעה.חברה שלי לא סיפרה לי עד שהגענו לאן הולכים. הייתי מופתעת ונהנתי מכל רגע:] היה מ-ד-ה-י-ם ונחשפתי לכמה שירים חדשים גם. בקיצורר.א ה ב ת י=]כמו תמיד. אוהד היית במיטבך.מקווה לעוד הופעות וימים כאלה:]

הופעה מדהימה!!

אוהד, אוהד, אוהד, אוהד, אוהד!!! כמה כישרון יש לאדם הזה....!!!!!!! זה כזה נהדר להתחיל את השבוע בהופעה שלו....!!!!! הכי מדהים שיש!!!! וואווו אני באופוריה עכשיו...!! הוא מוכשר, הוא נחמד...!! איזה מצחיק הקטע של המגבות... וגם ב"תגידי לו" צחקתי... בכלל כל ההופעה התפקעתי מצחוק!!! היה מרתק!!! ככל שאני באה יותר, יותר אני נהנית.. הוא משהו מיוחד אוהד!! ב"מתוך האפלה" כמעט בכיתי... מוזר... אף פעם אני לא מרגישה צורך לבכות בשיר הזה, אבל הפעם זה היה שונה!!! זה לא ייאמן כמה אנרגיות יש לי עכשיו!!! אני רק חייבת לציין ש"דרוש גבר" היה חסר לי... אני כל כך אוהבת את השיר הזה!!! השיר החדש מדהיםםםם!!! ואני חייבת לציין שכבר חודש שלם אני מנסה ללמוד לשרוק בשביל "הרגע הבא" ובשביל אוהד ואין... לא מצליחה... אני עושה כאילו, כמו אוהד... אני לא יודעת לשרוק!! טוב... השעה מאוחרת וכל מה שכתבתי מלא בשלוש נקודות, אבל באמת הכל מהלב!! אני אומרת שהגיע הזמן לשיר של מרגול... חיחי דווקא היום הוא לא אמר... אבל בדרך כלל הוא אומר שהוא נוהג לסיים הופעות עם שיר של מרגול...!! אני אומרת שיר של מרגול לפני "תגידי לו"!!! ולשיר את "ילד מבית טוב"... הוא מבצע את זה נפלא!!!! ולסיום: פורום... מה עם המפגש?? לאן נעלמתם כולכם...?? בכל אופן... ראנץ' ויעל- שמחתי להכיר אתכן!! לפני שאני הולכת מפאת חוסר תפקוד בידיים, אני רוצה לציין את הנגנים הנפלאים שליוו את אוהד!! כפיים לסלעית, אייל ואמיר!!! לילה טוב לכולם!!! עכשיו בהחלט יש לי אנרגיות פנימיות חיוביות!!!

אני כל כך מקנאה בכם...

אני שמחה שנהנתם... תספרו עוד חוויות, לנו, הרחוקים שלא יכלו להגיע....

ענת 19

New member
ובכן היה מדהים!!!!

לא יאומן עד כמה כל הופעה שונה נקודמה ובכל הופעה אני מתרגשת מחדש. אכן, הבחור יודע לספק את הסחורה (סליחה על הביטוי)! ממש התרגשתי הפעם מהשיר "האישה של חייו", הוא פשוט עושה לי צמרמורת. (באמת השערות שלי בידיים עמדו) גם לי היה נורא חסר "דרוש לי גבר" אבל השיר החדש היווה תחליף לא פחות מקסים... אתם יודעים מה הסיפור עם "אישה משוגעת"? באמת התחשק לי אחרי ההופעה ללכת ולהגיד לו: למה אתה לא שר את זה??? אבל כרגיל רק הלכתי להגיד תודה (שפנה שכמותי) בקיצור היה באמת שווה כל דקה אפילו חברתי שהבאתי איתי שבחיים לא שמעה או ראתה את אוהד התלהבה ונהנתה. (מה שאומר לכולם יש סיכוי) נהנתי ממש להכיר כמה מכם איזה כיף אני מקווה שבפעם הבאה נכיר יותר! ואני מצטרפת לברכות לנגנים הם אכן עושים את עבודתם נאמנה! (ותודו שאוהד היום פשוט היה מקסים יותר מבדרך כלל עם כל האושר והצחוק שלו) עד כאן להיום... לילה טוב

ההופעה ה8 שלי

פרצתי בבכי בשיר מתוך האפילה. ובשיר תגידי לו התפקעתי מצחוק היה מדהים. תודה אוהד על הופעה מרגשת.

ranch22

New member
"בליל האהבה,תאטרון תמונע,שנת 2005"

"ואוהד שר וכל האנשים והוא עשה את כןלם מאושרים"(סלחו לי על בעיות המשקל והחרוזים שהם לא עד הסוף,העיקר הכוונה לא?) אז רגע לפני שאני נוסעת לי לאילת לשבוע ימים,לא יכולתי להתאפק ופשוט החלטתי לתת לידיים את מבוקשם-לכתוב!!,הבעיה היא רק שאני לא מפסיקה לצחוק כל שניה(עדי אצלי האנרגיה מתפרשת בדרך אחרת) אז תנסו קצת להתמודד עם זה. הפעם באתי ב22:30 שזה בשבילי די איחור,אבל ההופעה כרגיל התחילה ב23:15 אז נכנסתי עם אחותי לשולחן 7 שהיה אמור להיות השולחן החדש שלנו כי 4 היה תפוס אבל ממש לפני תחילת ההופעה עברנו ל-4(תודות לעדי!) ולמרות שישבתי שם במקום חדש(המקרופון של סלעית קצת הסתיר חח) נהינתי מאוד מאוד מאוד....ועכשיו לסיקור של ההופעה עצמה: אז כרגיל אוהד התחיל עם "רגע לפני",בזמן השיר אני רואה בפעם הראשונה את צבע המגבת שמונחת על יד האורגן אבל אני עדיין לא מאמינה שהוא באמת הביא מגבת צהובה כי כשבקשתי הוא אמר שאין,רק אחרי השיר אוהד פצח ב-2 הודעות: 1 אין חולצה שחורה("הוא קרא איפשהו" חחחח) ו-2 הוא התחיל בהופעה הקודמת טרנד חדש של החלפת מגבות כל הופעה והעפ הוא הביא-מגבת צהובה!!. ברגע שהוא אמר את שתי ההודעות הייתי קרובה מאוד ליפול מהכיסא אבל בסופו של דבר החלטתי להתעמק בהופעה עצמה(שזה עשיתי כל עוד הוא לא ניגב את הפנים כי ברגע שהוא עשה את זה שקעתי בחיבור של אוהד ומגבת צהובה חחחחח מה יש לי לעזאזל?!),ברגע שהתחיל השיר הבא("מונוטוני") עדי ואני התחלנו פשוט לצרוח ביחד עם אוהד כל שיר ושיר,בין חדש ובין ישן-הכל!,כך שאם שמעתם זמרות ליווי ולא ידעתם מאיפה זה בא-זה אנחנו!!,נראה לי שכולם שם היו מופתעים מזה,אוהד אפילו הופתע,אבל הכי מצחיק זו הייתה האשה שישבה לידנו-היא כל הזמן הסתכלה עלינו בהלם ואז אמרה שהיא יודעת רק 2 שירים בע"פ,אפילו בשיר החדש בפזמון השני כבר שרנו איתו.... לאחר כמה שירים(כן,עוד מעט הסוף) הגענו ל"רגע הבא"(השיר עם השריקות שאז אני ועדי החלטנו במקום לצרוח פשוט לשרוק(רק כשצריך!בזמן שהוא שר שרנו איתו אל תדאגו!חח)הבעיה הייתה שעדי עבדה הרבה זמן על השריקות שלה אבל פשוט ברגע שהיה צריך לשרוק הם לא יצאו(תמיד יש את הרגעים האלה...) ואני פשוט שרקתי שריקות יותר מידי חזקות כנראה שגם בשבילה חח(אבל עדי-ישר כוח על המאמץ ללמוד בזמן כ"כ קצר,ומזל שאני למדתי לשרוק בגיל קטן כי ידעתי שאני אצטרך את זה מתישהו). ואז הגענו ל..."תגידי לו" ברגע שהתחילה ההקדמה של אוהד לשיר ולא שמענו מרגול שוב היינו בהלם ואז במקום לצעוק "תגידי לו" כמו ההוא מההופעה הקודמת,צעקנו לו "מרגול" כל הזמן,אבל הוא הופתע יותר שברגע שהוא אמר "תגידי לו" פתאום כולם נהיו מאושרים שזה אמור להיות שיר עצוב...לכן אחרי 3 פעמים שהוא מתחיל לנגן אבל מפסיק כל הזמן כדי לצחוק(יש לי את זה מוקלט!) הוא התחיל לשיר או שיותר נכון כל הקהל התחיל לשיר(איזה מנת מרץ זה פתאום נותן לכולם...מפתיע.). אחרי ההופעה רצנו לכיוון החדר כדי להיות במדרגות ראשונים ולראות את הפורום,אבל מה?!,אוהד יצא מהחדר כך שלא היו מדרגות וכולם התפזרו או הלכו הביתה כך שלא נשארו גם אנשים מהפורום....(אבל בכל זאת-סלחנו! :) ) אני יודעת שמי שיקרא את זה בטח יגיד לעצמו בטח שאיבדתי כל כיוון(שזה מזכיר לי-"בלעדיך אני רוח שאיבדה את כיוונה"-לכבודך)אבל זה מה שקורה שישנים רק דקה אחת בלילה ושהחלום היחיד שחולמים הוא על אוהד מנסה לתפוס מגבות צהובות(כן,זה עדיין משפיע עליי!) וכשלא ישנים חושבים על מגבת צהובה אחת והרבה אוהד...אז אני מצטערת אבל כנראה שמאוחר מידי למחוק את זה... לכל מי שמעוניין לדעת-השבוע אהיה באילת(כן אני יודעת שגם אוהד שם אבל איפה שהוא מצלם את הקליפ דואגים לסגור את המקום היטב כדי שאנשים כמוני לא יסתננו חח),אז תהנו השבוע ואל תכתבו יותר מידי כדי שאני אוכל להשלים את החסר(פעם ראשונה שאני מעודדת אתכם לא לכתוב),ואני בטוחה שכולכם שמחים שיש קצת פחות שגעונות לשבוע הקרוב חח... אם אוכל אשתדל לכתוב מהפלאפון אם לא אז עד יום חמישי תהיה לכם "הפסקה גדולה"(מקווה שאספיק להגיע בזמן ביום חמישי כדי להקליט לכם את "התקרבתי"). עכשיו באמת גמרתי....אז...להתראות!!(דמיינו את הציפורים של "הפינה של פזית" בפספוסים אומרים את זה....)

ranch22

New member
אממ..ועוד משהו...

לא האמנתי שזה יצא כ"כ ארוך אז בכל מקרה-סליחה..

herut123

New member
וואי היה מדהיםםםם :)

איזה כיף שבסוף באתי היה מקסיםםם ממש נהניתי וזה עבר כל כך מהר... וכל פעם מחדש הוא מדהים אותי ואיזה מצחיק היה ב"תגידי לו" כולם התפקעו מצחוק ואוהד, גם אני לא יודעת לשרוק אממ אז תתחדש על המגבת

ארוך, אבל יפה!! חיחי ואני עוד

ממשיכה להתאמן... כן עדיין השריקות שלי לא מעולות... אבל אחרי חודש אימונים שיפרתי אותן קצת לפחות למדתי להוציא איזשהו צליל,אבל אין להן מנגינה והן נעלמות לי עדיין... בקיצור- אני לא יודעת לשרוק... אבל כמו שכתבת רינת... ברגע האמת... לא יצא כלום!!! ואם איכשהו שיפרתי את השריקות אז בהופעה הכל נעלם :( עד ההופעה הבאה אני משתפרת... זה האתגר החדש שלי!!! ואגב... אתמול בלילה לא הצלחתי להירדם כי חשבתי על ההופעה... אז שמתי ת'דיסק של אוהד ואחרי "תפילין" ככה נרדמתי, לפי מה שאני חושבת, והתעוררתי שוב "במונוטוני",כיביתי את המערכת (ויש לי מערכת גיבוי ליד המיטה כדי שחס וחלילה הלילה הלבן שבו לא ישנתי לא יחזור על עצמו... וכל זה בגלל שלא היה לי איך לשמוע את אוהד) והלכתי לישון!!! כל היום אני מזמזמת את השירים, מרגע שהתעוררתי!!! אני מאושרת!!!! אוהד חיטמן- שווה כל רגע!

ayaliar

Well-known member
../images/Emo41.gifתמונות מההופעה../images/Emo41.gif

השתדלתי לצלם בלי פלאש, כדי לא לעוור אותו

למעלה