ההופעה 20.8.05

herut123

New member
תודה על התמונות :)

וואי הם ממש יפות וגם הפעם לא יצא לי לצלם.

תודה על התמונות!!!פשוט יפות!!!

ולי כרגיל התמונות לא יצאו משהו... ואני לא ממש יודעת להעלות תמונות לפורום... אני צריכה ללמוד להקטין אותן!!!

or78 האחת

New member
תודה ../images/Emo24.gif

הופעה מצויינת כרגיל. השיר החדש(לא זכור לי שמו) מדהים.

dabnir15

New member
תאריך להופעה הבאה? יש למישהו?

תאריך להופעה בספטמבר ?!

JUST DORIN

New member
נשמע שהיה לכם ממש כייף !! :)

אוף , אני מצטערת שלא הלכתי להופעה הזאת :( תודה לכולם על הסיקורי הופעה .. ממש נחמד לשמוע , אתה קצת מרגיש כאילו שהיית שם :) הופעה הבאה בטוח אני שם !! ובאמת שחייבים להפגש..

ככה הרגשתי ב23.7../images/Emo9.gif

שלא הייתי באותה הופעה ואחרי שקראתי פה את ההודעות של מי שהיה הרגשתי שכאילו הייתי שם
מי בא איתי ב30.9 יש לי יום הולדת אל תהיו רעים

JUST DORIN

New member
אני באהה

האמת לא באתי להופעה הזאת כי הייתי כבר ב2 ההופעות הקודמות, והבאתי איתי את אחותי לאחרונה והיא דווקא מאוד רצתה ללכת להופעה עכשיו שהייתה, אבל אמרנו שנקח הפסקה, שנחכה לעוד קצת שירים חדשים :) אבל עכשיו שראיתי שאנשים היו פה כבר בהופעה שמינית.. אולי החשיבה שלי לא הייתה כל כך נכונה.. לא נורא.. חודש עובר מהר :) נחגוג לך שם יומולדת, שיהיה במזל טוב :) לי יש בתחילת ספטמבר :]

בגלל שכתבתי דרך הפלאפון לא

יכולתי לכתוב הרבה אז עכשיו זה הזמן
ברשותכם
ההופעה השמינית שלי כבר הבנתם... (בטח אתם חושבים שאין לי חיים
) בכל פעם נדמה לי שאני מתרגשת יותר מהפעם הקודמת, אני בעצמי לא מבינה את התופעה הזאת אל תנסו לשבור את הראש בלהבין..
ישבתי בשולחן הקבוע שלי שולחן מספר 1
והיה לי קר, ראבק מה קרה, הפכתי לארטיק שם, אני רצינית
הרג אותי הכי הרבה, שהוא לא יכל לשיר את השיר "תגידי לו" מבלי לצחוק
וכאב לי הראש ואפילו בכיתי, וממש בכיתי בשיר "מתוך האפילה" לא יודעת אבל הבנתי את אוהד כשהוא אמר שהוא משיל מעצמו קליפות של בצל, זה בדיוק מה שהרגשתי בשיר הזה. אחרי ההופעה יצא לי לדבר אם כמה מכן איתך עדי ואיתך רינת
וכמעט ופרצתי בבכי כשעמדתי מול אוהד, אין לי מושג מה קורה לי בזמן האחרון, לא משנה.. איכשהוא עצרתי את הדמעות, לא נוח היה לי לבכות מולו, אבל רעדתי כמו מטומטמת
והייתי לחוצה נורא... כאילו מה זה לא פעם ראשונה... נו שיהיה.... אבל היה מדהים. מחכה לקליפ, יהיה לנו לעוד משהו להצביע

למעלה