ההופעה

Just Adi

New member
ההופעה../images/Emo80.gif

אז הקדמה לחן: פשוט אחרי זה תכתוב נכון
טוב אז באתי לבארבי עם אפרתוש ועם תומר שהוא ידיד שלי ופגשתי מלא אנשים שאני מכירה והיה פאנן בהתחלה חוץ מזה ש: ההופעה עלתה 60 עם הנחה במקום 55 אבל חפיף והשומר ה$@#!@ לא נתן להכניס את המים. ואז חנוש בא עם חולצה מדהימה ועם צ'ופרים (שאגב נתנו לאלדד ולפיטר והם פשוט שמו בצד, חוצפה) טוב אז נכנסנו והיה הופעת חימום של שייגעצ (אין מה להגיד, יובל פשוט מעולה, הם פשוט מ-ע-ו-ל-ים) והם שרו את פרח נתתי לנורית ויובל מנסה לעלות על התופים ולא מצליח
היה משעשע. טוב, ואז מוניקה עלו, שחר נראה טווווב
פיטר נראה כמו ערס, עם נעלי עור חולצה פתוחה שיערות בחוץ, ערס אמיתי
הם שרו (לא לפי הסדר): sum of something , עוד שיר באנגלית, מילי, סאן חוזה, על הריצפה, שחר שר את עירומים, כביש מהיר, שנים חסומות, גשם חזק, בעיר הזאת, טרף קל, דם, והיו את האורחים, שלומי ברכה שר את מספיק בנאדם מאוד נחמד ושיר משלו, גנג'ו שר את "עוד פעם" בגרסאת ג'אז, ממש לא משהו אבל משעשע ושיר משלו, ואביב מארק ה@#@!$@ שר את "לא רוצה לדעת" השיר היחיד(
) שרציתי שיהלי ישיר כי הוא שר אותו כל כך מדהים, ואביב מארק שר אותו בסדר... אבל אין מה להשוות ועוד שיר משלו שאלוהים ישמור אם הבנתי מילה
אה כן ב"עוד פעם" בגרסאת ג'אז שחר היה עם תוף מרים מקדימה של הבמה וניסינו להביא לו את הצ'ופר של חן והוא סירב לקחת
אז צעקנו לו "שחר יא סנוב" והוא עשה "לא יכלתי להתרכז בלה בלה בלה" חנטריש
הקיצר הייתה הופעה ממש ממש נחמדה ומעולה אבל ציפיתי שיהיה משהו מיוחד
ולא ממש היה, אבל הם נתנו הופעה בת זונה
וקניתי את הדיסק של שחר אחלה עטיפה אה כן, ובסוף ישבנו ליד קיוסק ופיטר עבר שם וצעקתי לו "פיטר סחטיין על השרשרת" אז הוא כזה מסתובב אלי ועושה "כן הא, שרשרת של ערסים, ערסים טובים
" היה מצחיק
ואז יהלי ושחר עברו מהצד השני של הכביש ואני צעקתי "שחר סנווווב
" והוא עשה לי סימן מגונה עם היד אז צעקתי "טוב לא כזה סנוב" והוא עשה
עם היד, ואז הלכנו אליהם והוא חיבק את אפרת (חחח היא בטח תתלהב כשהיא תגיב) וביקשתי מיהלי חתימה ולא היה לי מקום אז ביקשתי על הדיסק והוא כזה "שחר, אני חותם לך על הדיסק" וגם שחר חתם לי על הדיסק והתחלתי להתווכח איתו שזה לא בעיה להתרכז כשמנגנים על תוף מרים ואמרתי לו בהצלחה ושאחלה עטיפה
בואו נגיד שזה שיפר לי את הערב, אחלה סיום
ו.... זהו
כל מי שהיה מוזמן להגיב אה כן חן חולצה יפה

Just Adi

New member
נ.ב ../images/Emo80.gif

הידעת? פיטר שר את הפיזמון ב"ערומים" וזהו.. היה לי עוד דברים אבל שכחתי

fushi e

New member
סיכום שלי!../images/Emo70.gif

מצטערת אם זה יהיה דומה מדי לשל עדי אבל ממש בא לי לכתוב סיכום ולא הספקתי לפני עדי
(שתלטנית) אממ קיצר בעשרים לתשע אספתי את עדי ותומר(עדי אני חייבת לציין שהוא ממש חאמוד
)ואח שלי הסיע אותנו לבארבי,הגענו,עוד לא היו הרבה אנשים ..וגם עדיין לא נתנו להיכנס..הלכנו לקנות שתייה ואז עדי הכירה לנו חברות שלה ממקום לא מוכר(איך קראו לזה?גנים?גנות?גניות?בעע)והן אמרו שכבר אפשר לקנות כרטיסים אז מיהרנו לקנות כדי שלא ייגמר..וזה עלה 60 לא 55
חח הבדל של 5 שקל אבל זה עיצבן אותי!!!אם לעדי לא היה כסף להביא לי הייתי נדפקת(תאנקס עדידו'ש
)אממ אחר כך הלכנו לשבת איפושהו ליד הבארבי לחכות לחנו'ש..אממ בסוף הוא הגיע עם חולצת פורום יפיפיה ומושקעת
(מצטערת הייתי חייבת )ואלא מה...צ'ופרים!!!!חח למרות שלא היתה נוכחות של חברי הפורום..אבל זה טוב כי פירסמנו את הפורום!אנשים פשוט ראו את את השרשרת ורצו!
זה היה נחמד:)אממ עדי תפסה לנו מקום טוב בשורה שנייה..חיכינו וחיכינו עד ששיגעצ הסטלן עלה..צילמתי כמה תמונות..הוא שר מהדיסק הישן את ערוץ הילדים,נורית,ועושה ביד
מהדיסק החדש הם שרו מרלין,אבא עו"ד ומשקאות.שירים יפים לאללה,אני רצה לקנות את הדיסק
(תקנו גם אתם)אממ אחרי ששיגעצ ירדו חיכינו עוד קצת עד שהגדולים מכולם הגיעו...התרגשות רבה בקהל
אממ הם שרו לפי הסדר: הקונפורמיטס,כביש מהיר,טרף קל,מילי,דם,איש קש,בעיר הזאת,מתחפר באלנבי,עוד פעם שמאור כהן שר..גירסה מצחיקהה לאללה
בהתחלה לא הבנתי מה הוא שר..,מספיק בנאדם-גנגו,דווקא זמר טוב והגירסה לא היתה רעה רק חבל את השיר היפיפה הזה יהלי לא שר..
,לא רוצה לדעת שאביב מארק שר,בנאדם מפחיד למדי אבל משום מה עדי וחן צעקו לו שיעשה להם כבש
(תיהיו בריאים),נגמר הקטע של האירוחים המשיכו השירים,פצעים ונשיקות,sum of something,שנים חסומות,אחרי שנים חסומות הם כמובן נפרדו..וחזרו בסוף עם השירים:עירומים(לא האמנתי שיהיה),סאן חוזה,מכה אפורה,שיר באנגלית אחד,על הרצפה..זהו שיר אחרון..יצאנו מהמועדון משתוקקים למים(במיוחד אני
)הלכנו לאיזה קיוסק ליד הבארבי קנינו בקבוק גדול של מים..אף פעם מים לא היו כל כך טעימים:)אממ גם שם התחילו עם חן(כן חן כל הבנות שרצו להצטרף לפורום זה רק כי הן התחילו איתך ראיתי את זה בעיניים שלהן חהחה
)אממ התיישבנו שם בכניסה לקיוסק והיה פאנן ואפילו נדחפנו לחבורת בנות ושיחקנו איתם קואה קואה:)ואז פתאום שלומי ברכה עבר והוא נתן כיפים לכולם:)גם לי
ואזזז אמרתי שאולי מוניקה יעברו פה ודקה אחרי זה פיטר עבר..חאמוד...אבל הוא דיי ברח
אחר כך חן הלך לביתו(איזה כלב חמוד) והמוכר בקיוסק העיף אותנו לשבת במקום אחר כי חסמנו את הכניסה חחח
אנחנו יושבים לנו ופתאוםםםם מעבר לכביש מתהלכים להם יהלי ושחר וכמה בנות אחריהם...רצינו לרדופ אחריהם כדי שהם יחתמו לעדי ותומר על הדיסק..ואז וויתרנו כי לא היתה עט אבל אז תומר הציל אותנו והביא עט!!! התחלנו לרדופ אחריהם..ועדי קיפצה אל שחר שיחתום לה על הדיסק
חאמוטה וגם יהלי חתם לכולם וחיפשתי שעה דף פתאום מצאתי את הכרטיס!!יששש!חתימה מיהלי..בנאדם מדהים
ומשחר משום מה לא ביקשתי חתימה,איזה טפשה,כנראה זה מרוב התרגשות..ודיברנו איתם והיה סבבה..ושחר טען שהוא לא סנוב..כי רצינו להביא לו את השרשרת באמצע ההופעה(הצ'ופר יעני)והוא לא רצה לקבל כי הפרענו לו לתופף על תום מריים שזה עבודה נורא קשה:) ואז ביקשתי משחר חיבוק וזה היה כזה חימוק חאמוד
יצאתי משם כולי אושר....בקיצור(אחרי כל הזיון שכל הזה) היה מ-------ד-------ה-------י------ם
הופעה פשוט מצויינת,אני לא ישכח אותה בחיים ובנתיים אני יישב בשקט ויחכה לעוד הופעה ..נקווה שאני לא יחכה יותר מדי
וחן עדי ותומר(למרות שהוא לא פה)וגם ההוא ששכחתי את השם שלו וגם איה נהנתייי איתכם מאוד
לילה טוב.

amirbilu

New member
נשמע מדהים../images/Emo70.gif, ברדיו החארו* לא

יודעים לשדר שידור רציף אפילו! המפגרים הפסיקו את השידור מההופע מאתיים פעם ושמו שירים מוקלטים במקום את ההופעה, מעצבנים!!
אגב, אם תסתכלו בחוברת של "ערומים" תראו שגם יהלי, פיטר, אלדד וגם יוסי חממי עזרו לשחר עם הדיסק:).

נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo168.gif

הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בא איי פעם של מוניקה!!!! ואפרת
לא צעקנו לאביב מאר "תעשה לי כבש" צעקנו : "תעשה לי נכד"... והיה נורא מצחיק..., חחח והיה ממש ביקוש לכל המושמושים שהכנתי והיה כיף ובלה בלה בלה.. אני חייב לעוף., אני ימשיך בערב

Just Adi

New member
אוי חן שכחתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

אנשים יש לנו את המנהל הכי שאוווווווווה בארץ
הוא השלים לי 15 ש"ח שאני אקנה את הדיסק
איזה פשוש לא?
לאב יו חן

Just Adi

New member
אני אני אני לא דפוקה... ../images/Emo10.gif ../images/Emo80.gif

אני כולה מוקירת תודה
ותתחדש על החתימה (ממתי היא?)

bubaale

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo19.gif

הם פשוט הרסו את כל ההופעה ברדיו!!!
בלע. אני חייבת ללכת לעיר הנוער... שמחה שנהניתם!

charmingirl

New member
אוחחח לא הייתי בבית, ניסיתי להקליט

את ההופעה ברדיו וזה לא הקליט לי כלוםםם!

fushi e

New member
אני עכשיו שומעת../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

למרות שהייתי שם אבל זה כיף להיזכר בדברים היפים עכשיו אני במתחפר באלנבייי איזה שירררר יאפה!!!! אופ זה לא הקליט לי את ה-5 שירים האחרונים:(

Just Adi

New member
או או רכילות טריה משחר../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

פתחתי את הדיסק לפני שבאתי אליו והיה כתוב שם שאביב גפן השתתף, אז שאלתי את שחר מה הוא עשה שמה והוא אמר "קלידים ושהוא ממש דפוק בקטע הזה" אז אנשים, אם בא לכם לעשות להקה אל תבקשו מאביב גפן לנגן על הקלידים
שחר לא ממליץ

mta16

New member
אני ממש ממש שמחה

שהיה לכם כיף בהופעה
.... אני בהתחלה הייתי עצובה שלא יכולתי ללכת וחשבתי שאני אשמע את זה ברדיו והמחשב שלי התקלקל אבל אבא שלי הצליח לסדר אותו בדיוק בזמן...אחרי שחשבתי שעברה שעה מאז שההופעה התחילה ואז גיליתי שהיא עוד לא התחילה אז לקחתי שתי קלטות שמתי בטייפ והקלטץי מהמחשב כי זאת היתה הדרך היחידה שיכולתי לשמוע את ההופעה...טוב בקיצור נורא נהנתי גם מהבית אבל הרדיו הזה דפוק !!!! הם נורא עצבנו שהפסיקו באמצע את ההופעה!!!! טוב בכל מקרה ההקלטה יצאה לי בסדר דווקא .... ודרך אגב ראיתי כשהם היו בטלויזיה אתמול והיה נחמד המשקפי שמש שלהם הצחיקו אותי.... ומשהו צילם אולי???? טוב בכל מקרה שוב פעם אני ממש שמחה שנהנתם ...

למעלה