ההופעה

jingle bell

New member
זה די מבאס רותם ואפילו מאד מבאס../images/Emo6.gif

אבל מה'כפת לי אני לפחות הרווחתי חיוך עם עיניים........חחחחח וד.א רותם את יודעת שנפרדתי ממנו?

מההההההההההההההה???../images/Emo163.gif

מי היה מאמין??. הייתם חברים מלא זמן וככה זה נגמר??? הייתי בטוחה שאתם תיהיו חברים יותר משנה.. וואיייייייי עכשיו גרמת לי להיות יותר מבאסת יאמפגרת לא הספיק לי עם ההופעה עכשיו גם את?

jingle bell

New member
כן זה באמת הייתה פרידה מבסת...../images/Emo6.gif

למרות שאני שמחה שזה נגמר כי זה אשכרה היה נשמע כמו איזה חרטת נעם אחת גדולה(חחח)אני אשכרה צוחקת במקום לבכות...... אבל הרווחתי חיבוקים עם עיניים.......

מטומטמת../images/Emo163.gif

בואי נדבר על זה במקום אחר כי יש לי כמה שאלות ואת לא באמת אמורה לפרסם.... זה כזה נשמע נחמד... וואלה כיסוף נפרדה מחברה שלה.. עכשיו חבר (לשעבר) שלה פנוי בנות...!!! חבר לשעבר של כיסוף פנוי מי שרוצה עכשיו חופשי.. יש מבצעים קיץ ... סוף עונה מהרו...!!! כיסוף את אשכרה לא חייה במציאות... או שזה סתם בגלל שלא תפסת אותי באיי סי קיו ובבית...

jingle bell

New member
לא עבדתי עלייך באמת נפרדנו......./images/Emo6.gif

למה לי לעבוד עלייך מה אני נעם?? חחחחח אני באמת נפרדתי ממנו אבל אני אומרת לך שלא איכפת לי אני קיבלתי חיבוק מהעיניים........

fushi e

New member
ישש../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

הצלחתי לשמוע את ה-שחר תשתין עליי!!! חחח הוא צעק את מכל הלב אה???

נ"ש: בקשר לזה שחן אמר../images/Emo66.gif

שסטרול ניגן בבס בהופעה, אז הייתי בניצנים ברוק ת"א ושם יוסי חממי ניגן בס לקורין אלאל והוא כזה מלך! מהשנייה ששמעתי אותו התרשמתי מאוד ואז קורין אלאל אומרת שזה יוסי חממי אז כל ההופעה שלו לא הזזתי את המבט שלי ממנו. הוא כזה גדול! וכ"כ הזדקן. מעניין למה הוא עזב את מוניקה...

Jחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

הוא הזדקן חחחחח... זה היה מצחיק.. אגב תקנו אותי עם אני טועה... הוא לא גר בחול
או שאני טועה...

כן..../images/Emo163.gif

התכוונתי אם הוא גר בחו"ל... אבל טעיתי.. הוא נשאר בארץ והמשיך עם המוזיקה שהוא אוהב או משהו כזה.. זההו עכשיו נזכרתי פיטר שחר ויהלי נסעו... ואיי איזה בלבול עצבני יש לי בראש מזה...!!!

jingle bell

New member
חחחחחחח חשבתי......./images/Emo6.gif

שאמרת איזה בולבול עצבני... אבל אין לך בולבול וגם אם היה לך לא נראה לי שבולבול יכול להיות עצבני......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאאאו ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

בעע לא היה לי עם מי לנסוע
כולם דפקו אותי בלע
במקום הלכתי למועדון.. היה כיף, אבל בטח לכם היה יותר מיאו

fushi e

New member
קטעי קישור../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

אממ סתם בא לי לכתוב לכם דברים שיהלי אמר בין השירים כן כן זה משיעמום
אממ אולי יש דברים שכבר הוזכרו,לא נורא.
אחרי הקונפורמיסט(שיר ראשון)תודה רבה,ערב טוב,תודה שבאתם:)טח
"את הדממה הזאת שמענו עכשיו ב-102 Fm"(שהיתה איזה דממה בקהל פתאום)
אם כבר הגענו לעיר הזאת נגדיל את הקנה מידה לוחצים עכבר שמאלי,פה על השיר הקודם ומגיעים לרחוב אלנבי,(נחשו לבד איזה שיר היה אחרי זה
)
פיטר:"אני שמח וגאה להציג ולהעלות לבמה זקן צפתי ,בליין גדול וזבוב..מאור כהןןןן"
"השיר הבא נכתב במשרד צבאי,אני לא יודע אם מרגישים את זה,תגידו לי,הקירות היו מרופדים כדי שלא נדפוק את הראש ונמות,באמת,סתם זה לא היה כזה.זה היה מין תא כזה משרדי שאתה יושב עם טלפון קטן ושולחן,שם נכתב השיר הבא"(פצעים ונשיקות)חחח וגם היה את הקטע הזה בקהל שכולם עושים לה לה לה לה לה...כמו שהיה בהופעה בערוץ 8:)
"טוב כמו שאמרנו זאת הופעת פרידה מהסיבוב הנוכחי,מה שאומר שבא לנו לעשות כמה דברים שמייצגים אותנו באו"ם,השיר הבא זה שיר מהתקופה שהיינו בניו יורק,אני חושב שזה השיר האחרון שכתבתנו ועשינו בניו יורק..(sum of something)
יהלי אמר תודות לכולם..חח כשהוא אמר תודה לאיש התאורה,הוא אמר:"אם אני שזוף זה לא מהים זה מהתאורה" והוא סיים להגיד תודות לכולם וכל הזמן צעקנו מה איתנו מה איתנו???וכולם צעקו בעצם..ובסוף הוא אמר: האם שכחתי מישהו?!אתם יודעים ממילא שאני שיכור"...
"קנו את הדיסק,דיסק בנזונה!!!"על הדיסק עירומים)ואז היה את השיר כמובן... זהו
עדיין משעמם לי!!!

שנישחם

New member
../images/Emo7.gifאווווףףףף../images/Emo7.gif

הזכרת לי כמה נהנתי בהופעה וכמה אני יתגעגע אליהם:( אני לא יודעת איך אני יעבור את השנה בלי לראות את יהלי פעם בחודש-חודשיים... מה שבטוח - זה יהיה קשה... אני כבר מתגעגעת... ד"א- חן, שוב ראיתי אותך בהופעה, ושוב עמדתי מאחוריך (רק בזמן שייגעצ) ושוב לא היה לי נעים לבוא להגיד שלום... ויכול להיות (בעצם בטוח) שראיתי עוד אנשים אבל אני לא זוכרת מי.... וזהו...

חן...../images/Emo163.gif

זה אומר שמהיום בכל הופעה שתיהיה למוניקה סקס.. תבדוק טוב טוב מעומד מאחוריך!!!! חחחחחחח

שנישחם

New member
חחחח... צודקת....

אבל תאמת, זה לא בכוונה פשוט איכשהו אני תמיד עומדת מאחוריו...

fushi e

New member
חחחח איזה חאמודהההה../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

מה הבעיה לבוא ולהגיד שלום?!?!חחח.. אגב מהפורום היינו גם אני ועדידה ליד חן...אז יכול להיות שראי גם אותנו אבל לא ידעת שזה אנחנו!

fushi e

New member
רגע שאני אבין../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

לא יהיו עכשיו הופעות בכללללל?? אפילו לא לפעמים עם הרבה אמנים וכאלה..? הם לא יופיעו בדברים כמו רוק עצמאות??

למעלה