מספר הודעות...
כרגע אני הבן אדם הכי עצבני ביקום ויש מצב גדול שאני יכולה להרוג פה מישהו. מתברר שהמצלמה שקנינו היא מצלמה דפוקה ועבדו עלינו בעיניים. צלמתי אתמול את הכל. ואתמול ראיתי חלק מההופעה בלילה וזו הייתה איכות מצוינת,שגם היה פוקוס על הפנים של אוהד בשיר "תגידי לו"
המבין יבין),אבל אז העברתי להתחלה ואז המצלמה המטומטמת הזאת מחקה את הכל,הכל שלג,כאילו לא צלמתי כלום. לפחות יש את הסרטונים מההופעה הקודמת שעדיין לא העלתי את כולם ויש גם כמה תמונות שאני אעלה אותה בעז"ה. מצטערת שהשלתי אתכם ואת עצמי. עכשיו אני צריכה לקנות מצלמה חדשה וטובה עד ההופעה הבאה,למישהו יש מושג מתי יש שוב ב"תמונע"? נושא אחר: אוקיי אל תגלו אבל במקרה יש לי את רשימת השירם של אתמול: אז ככה השיר הראשון היה "רגע לפני",אחריו היה את "מונוטוני","נהר האהבה","תפילין","דרוש גבר"(השיר החדש של נינט שהפעם אוהד שר לבד,"לא סיפור פשוט","קרוסלה"-שיר חדש,"נוקטורנו","אל תברחי כשבא האור","האשה של חייו","לכבודך"-שיר חדש,"מתוך האפילה","אלוקים אל תנסה אותי","תעלות","ליל האהבה","על ראש ההר","הרגע הבא"-השיר עם השריקות,"נקודת ההתחלה"-השיר שהוא שר עם השחקנית הזאת, ולבסוף-"תגידי לו". סליחה שוב.......