ההופעה!

ranch22

New member
עכשיו אני...

מדהים כבר אמרו פה??אה כן... אין פשוט מילים לתאר,מזל שהכל מצולם במצלמת וידאו באיכות מצוינת,ואני עוד ניסיתי להסתיר אותה בהופעה כדי שלא יגידו לי פתאום שאסור... אה...ורק לידע אתכם נראה לי (רק נראב) לפי מה שראיתי ששוב אוהד בכה ס"תגידי לו" אבל הוא בהחלט נקרע מצחוק בשיר עם השריקות-זה היה ענק!! יש לי משם את הדף עם כל השמות של השירים כך שאולי אח"כ אני אעלה את שמות השירים שהיו...

היה מדהים!!!!

הופעה נהדרת!!! אחר כך בסוף ניגשתי אליו והוא אפילו זכר אותי!!!!!!!! אלוהים.... איזה בנאדם!!!!!!!

apte

New member
ההופעה!!

הייתה הופעה כ"כ שווה... גם אני פעם ראשונה בהופעה שלו וממש ממש נהניתי...

meryh

New member
ההופעה המדהימה !!!!!!!

שלום לכולם ! אני מרי בת דודה של עדי פסקל המקסימה שכל הזמן כותבת כאן בפורום . אתמול שתינו היינו בהופעה ולא פעם ראשונה ושוב הייתה הופעה מדהימה אין מה לומר ...... אוהד מצליח לרגש אותי כל פעם מחדש ... וזכיתי גם להצטלם איתו .... תמונה תועלה בהמשך :) לכל מי שהיה פעם ראשונה בהופעה אני מקווה שנהניתם ותמשיכו לבוא ... אוהד אוההההבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתת אותך !!!!!!!!

ayaliar

Well-known member
שאלה בקשר לסרטונים

קודם כל שלום
אני קוראת פה הרבה אבל פעם ראשונה שאני כותבת. אתמול הייתי בהופעה של אוהד ושוב מאד מאד נהניתי. הוא מקסים ומרגש ומוכשר בטירוף וההופעות שלו הן פשוט כיף גדול. כיף לשמוע אותו וכיף לראות אותו מתרגש לשמוע את הקהל. צילמתי 2 סרטונים (האמת, אחד ושלושת רבעי - בטריה בוגדנית) אחד מהם זה שיר שאני חושבת שהוא אמר שנקרא "קרוסלות" והשני זה השיר עם השריקות. השאלה היא אם זה בסדר להעלות אותם לכאן ואם כן, האם אתם מעוניינים בהם בעצם יש לי שאלה נוספת. אוהד שר שיר שאין לי מושג מה שמו אבל רובו מורכב ממשפטים שמתחילים ב"האשה של חייו" יש סיכוי למישהו יש תיעוד של זה מאתמול?

ayaliar

Well-known member
השני

השיר עם השריקות. זה נקרא "הרגע הבא" אם אני לא טועה מצטערת מראש, זה לא ממש עד הסוף אבל זה עם החזרות עם הקהל

charmingirl

New member
איזה כיף לשמוע את החוויות

שלכם! שמחה שנהניתם! ויאללה לעלות תמונות, סרטונים ה-כללללל לאלה שאין להם עם מי ללכת להופעות שלו

ranch22

New member
מספר הודעות...

כרגע אני הבן אדם הכי עצבני ביקום ויש מצב גדול שאני יכולה להרוג פה מישהו. מתברר שהמצלמה שקנינו היא מצלמה דפוקה ועבדו עלינו בעיניים. צלמתי אתמול את הכל. ואתמול ראיתי חלק מההופעה בלילה וזו הייתה איכות מצוינת,שגם היה פוקוס על הפנים של אוהד בשיר "תגידי לו&quot
המבין יבין),אבל אז העברתי להתחלה ואז המצלמה המטומטמת הזאת מחקה את הכל,הכל שלג,כאילו לא צלמתי כלום. לפחות יש את הסרטונים מההופעה הקודמת שעדיין לא העלתי את כולם ויש גם כמה תמונות שאני אעלה אותה בעז"ה. מצטערת שהשלתי אתכם ואת עצמי. עכשיו אני צריכה לקנות מצלמה חדשה וטובה עד ההופעה הבאה,למישהו יש מושג מתי יש שוב ב"תמונע"? נושא אחר: אוקיי אל תגלו אבל במקרה יש לי את רשימת השירם של אתמול: אז ככה השיר הראשון היה "רגע לפני",אחריו היה את "מונוטוני","נהר האהבה","תפילין","דרוש גבר"(השיר החדש של נינט שהפעם אוהד שר לבד,"לא סיפור פשוט","קרוסלה"-שיר חדש,"נוקטורנו","אל תברחי כשבא האור","האשה של חייו","לכבודך"-שיר חדש,"מתוך האפילה","אלוקים אל תנסה אותי","תעלות","ליל האהבה","על ראש ההר","הרגע הבא"-השיר עם השריקות,"נקודת ההתחלה"-השיר שהוא שר עם השחקנית הזאת, ולבסוף-"תגידי לו". סליחה שוב....... :(

למעלה