לי בנתייםנראה שזה צריך להיות נעול עד להופעה אבל זה רק אני
ס סיפלול New member 22/5/06 #18 דיי להתבכיינות לי זה עוד 80 ומשו שח על נסיעוווווווווווווווווווווווווווווווווווות הלפ מיייייייייייייייייייייייייייייייייי
דיי להתבכיינות לי זה עוד 80 ומשו שח על נסיעוווווווווווווווווווווווווווווווווווות הלפ מיייייייייייייייייייייייייייייייייי
L luck charm baby New member 23/5/06 #25 תראי, מוקדמות יעלה לך גם למסיבה וגם להופעה 90 ש"ח. ואז יש לך אפשרות של רכבות רכבת לא יעלה לך 80 ש"ח נסיעות. בכל אופן אם יש לכם 10 ילדים ויותר אתם גם יכולים לארגן כיוון אחד הסעה מאורגנת חוץ מזה שאין דבר העומד בפני הרצון וכשמדובר בכלא הרצון עומד חמודה
תראי, מוקדמות יעלה לך גם למסיבה וגם להופעה 90 ש"ח. ואז יש לך אפשרות של רכבות רכבת לא יעלה לך 80 ש"ח נסיעות. בכל אופן אם יש לכם 10 ילדים ויותר אתם גם יכולים לארגן כיוון אחד הסעה מאורגנת חוץ מזה שאין דבר העומד בפני הרצון וכשמדובר בכלא הרצון עומד חמודה
ס סיפלול New member 23/5/06 #31 צודקת, הגזמתי, 76!!!!!!! וזה זול? 76 90 + _______ = 166 לא כולל מוניות אנד שיטס יחי הבכינות והכל......
צודקת, הגזמתי, 76!!!!!!! וזה זול? 76 90 + _______ = 166 לא כולל מוניות אנד שיטס יחי הבכינות והכל......