ההזמנה שלנו, מה דעתכם?

tamar111

New member
ההזמנה שלנו, מה דעתכם?

אני מצרפת את ההזמנה שלנו. ההזמנה היא למעשה תמונה בגודל של 13X18 שנכנסת בול למעטפה של האולם. בתמונה מצולם דגם תלת מימדי שעשוי מפלסטלינה ובו יש 2 דמויות (שאלה אנחנו... קצת בהקצנה כי זה כמו קריקטורה) וגם האותיות עצמן הן מפלסטלינה. החברים שראו הצליחו לזהות אותנו בדמויות אז מסתבר שהבחורה עשתה עבודה טובה... אני אצרף עוד הודעה עם התמונה המקורית שלנו שעל פיה היא יצרה את הדגם. אשמח לתגובות :)

*שיר

New member
../images/Emo45.gif אחלה הזמנה! מקורית ויפה מאוד!!

ממש מקסים!

מיה :)

New member
איזה חמוד ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אהבתי מאד!

צוקה

New member
הי מיה, רק רציתי לומר לך שהייתי

בחתונה שלך, עם החבר שלי (בעל בקרוב) אמיר מלחי, אני לא יודעת אם את זוכרת אותי, ורציתי לציין שמאוד מאוד נהניתי. הגן הרומי היה משגע, ממש התלהבתי ממנו: הצמחיה, הלפידים והכל ממש. חוץ מזה, הייתה אוירה נהדרת, הרחבה הייתה מפוצצת אנשים שרקדו ללא הרף, הבר האקטיבי היה מצויין - מאוד נהנינו!!!

New member
בטח שאני זוכרת ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה. בכלל כל החבר´ה מהעבודה ושות´ עשו שמח לא נורמלי
ואפילו שלא הגבתי לכלום בשבוע האחרון, אני מתעדכנת יופי בהתקדמות שלכם (אמיר, את יודעת...
) ולגבי הושבה, אני אישית לא בעד. רצינו לעשות את זה ואי שמחה שהתחרטנו. קודם כל, כ-50 איש לא הגיעו, ואפילו לא טרחו להודיע (לא לפני, ולא אחרי), ועוד דבר - את אף פעם לא יכולה לדעת מי לא מדבר עם מי נכון להיום (יש משפחות שזה יותר נפוץ אצלם, ומשפחות שפחות...). אצלנו לא היו סידורי ישיבה ואנשים לא התפזרו לכל עבר. דווקא עבר בשלום. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ואני אמשיך להתעדכן

צוקה

New member
לגבי ההושבה, כמו שראית גם התלבטתי

רבות בפורום, ולצערי עדיין לא הגענו למסקנה. לנו יש 400 אורחים על הנייר וזה המון יחסית אליכם ולכן אני מפחדת שיהיה בלאגן בכניסה לאולם. יתכן ונבחר באופציית הביניים ונרשום על כמה שולחנות "עבודה", "חברים" וכאלה. הבעיה היא שיש לנו המון תתי קבוצות וזה מסבך את העניין... שמעת שסגרנו על הזמנות?

New member
כן! גם שמעתי על המחיר - ../images/Emo59.gif

אני כבר מתה לראות! קשה לי לדמיין שתהיה התנפלות בכניסה לאולם, במילא כולם הולכים לבר קבלת פנים לפני הישיבה, ואז נכנסים בניחותא לאולם/גן. כשאני אישית מוזמנת לארוע, אני אוהבת לבחור את מקום הישיבה שלי. כי יכולים להושיב אותי ליד אחותי (אין לי
) כי היא משפחה קרובה, אבל אני דווקא מעדיפה לבלות את הערב עם הבת דודה של האמא של סבתא שלי כי לא ראיתי אותה כבר יובלות!
בקיצור, דילמה.

tamar111

New member
תודה על המחמאות, איזה כיף!!

אני לא יודעת למה לא הולך לי עם הקובץ של התמונה... נסיון אחרון ודי...

New member
דווקא זו האמצעית כן נפתחה...

סחתיין על המקוריות. הבחורה שעיצבה את ההזמנה עשתה עבודה טובה! מזהים אתכם

tamar111

New member
אה נכון , הם כותבים שזה לוקח זמן

עד שהתמונה בעצם עולה לשרת... חסרת סבלנות שכמותי. מיה מתי אפשר להתקשר אליך? או שאת רוצה שנדבר דרך הפורום?

New member
חסרת סבלנות ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אני אנסה לפרט כמה שאוכל (היו הרבה) 1. שתיה. הובטח לנו (בעל-פה) ע"י שחר שתהיה שתיה נוספת על השולחנות (קולה, ספרייט, מים, סודה ומשהו דיאטטי) וכל מה שהיה הם מיצי ה"פריגת"
(תרכיז) החמים
2. הובטחה לנו עוגת כלה. כנראה שנגמרו בותו יום חומרי הגלם לאפייתה... 3. פינת קפה. אמורה לפעול מתחילת הערב ועד סופו. הופעלה רק לקראת סוף הארוע וגם אז אף אחד לא ידע על קיומה כי מיקמו אותה בגן המקורה
4. פינה מתוקה. אמנם היתה עמוסה בכל טוב, אבל רק המעטים שראו אותה יכולים להעיד על כך. היא מוקמה היכן שהיה בר קבלת הפנים והיתה מוסתרת לגמרי ע"י החוגגים ברחבה, הבר האקטיבי, וכו´. 5. עוגות למשפחה. הוצאו 3 עוגות יפהפיות "תודה" למשפחה (יש עדות מצולמת...). שחר התבקש להכניס את העוגות לקירור עד הנסיעה הביתה. כאשר המשפחות הגיעו הביתה עם העוגות, גילו שהעוגות הוחלפו בפאי ענבים
שעבר זמנם... וכמובן שנאלצו לקנות עוגות כדי לחלק בעבודה ולשכנים. 6. הגשת האוכל. ההגשה היתה "בסדר", אבל הפינוי היה מאד מהיר. היו אנשים שפשוט פינו להם צלחות מלאות, ומי שהיה "חוצפן" ביקש שלא לפנות עדיין כי לא סיימו. 7. המלצרים. היו אמורים להודיע לאורחים שבאמצעותם ניתן לקבל שתיה מהבר, ובמיוחד בשביל זה קנינו שתיה תוצרת חוץ. מכיוון שהאורחים לא קיבלו את האינפורמציה הזו, כמעט כל השתיה נותרה בבר. כנ"ל לגבי קפה. 8. שחר. אין לי הרבה מה לומר עליו, חוץ מאשרלא לסמוך על אף מילה שלו. שה כ ל יהיה בכתב!!!!!!!!!! דרך אגב, בסביבות שעה 23:30 הוא התחיל לסמן לתקליטן שלנו לסיים את הערב, כשהרחבה היתה עדיין מלאה. מזל שלתקליטן שלנו יש עדיפויות משלו. 9. איוורור. אחרי השיר השני או השלישי נאלצתי לעזוב את הרחבה ולעלות למשרדים לשאול לגבי איוורור. מסתבר שהם פשוט שכחו... אני חושבת שאחרי השיחה שהיתה לנו עם נילי וקובי קיסל - רק תגידו שאתם חברים שלנו - מיה ואבי ניניו שהתחתנו שם ב-2.9, תקבלו את השירות הכי טוב שניתן שם אי פעם.
ו-
ואני אשמח לשמוע עידכונים...

New member
בגן הרומי , הקייטרינג נקרא "קיסל"

שהוא דווקא טוב, אבל עובד רק בגן הרומי

tamar111

New member
אכפת לך אם אני אדפיס את ההודעה

שלך ואראה את זה לקיסל? ממש חרה לי שהם זללו בך ככה. אז מה אם מספר האורחים לא היה עצום. הקייטרינג של קיסל נחשב מצוין ואין סיבה שמנהל הארוע שלו יוציא לו שם רע.

New member
לא מפריע לי, כל עוד את מבינה

שלא הגן עצמו ולא הקייטרינג אשמים, אלא מנהל הארוע עצמו, שבמקרה הזה, גם אחראי על המלצרים. קובי, בעל המקום מאד ביקש שלא אכפיש את שמו, וזה לא מה שאני מנסה לעשות. אבל כשאני פוגשת כאן זוגות שאמורים להתחתן באותו מקום, אני מרגישה חובה לספר, ולו רק שתשימו לב. אז שיהיה

tamar111

New member
כן בטח, התכוונתי לדבר איתו על שחר.

אני מתארת לעצמי שהאוכל היה מצוין והם גם נותנים מבחר גדול. ולקובי בטח שאין נגיעה בהתנהלות של הארוע, בכל ערב יש ארוע אחד ומן הראוי שמנהל הארוע ישים לב לדברים הקטנים, ולא שאת תבדקי למה האיוורור לא עובד. סך הכל למקום יש פוטנציאל ואין סיבה שייצא לו שם רע. אני מקווה שזה יגרום לשחר להיות יותר אכפתי ולפקח שהכל יתנהל כמו שצריך. אני אעדכן אותך על התנהלות השיחה איתו. ושוב המון המון תודה.

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo50.gif

ואם עדיין בא לך, את מוזמנת להתקשר...

למעלה