חסרת סבלנות ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif
אני אנסה לפרט כמה שאוכל (היו הרבה) 1. שתיה. הובטח לנו (בעל-פה) ע"י שחר שתהיה שתיה נוספת על השולחנות (קולה, ספרייט, מים, סודה ומשהו דיאטטי) וכל מה שהיה הם מיצי ה"פריגת"
(תרכיז) החמים
2. הובטחה לנו עוגת כלה. כנראה שנגמרו בותו יום חומרי הגלם לאפייתה... 3. פינת קפה. אמורה לפעול מתחילת הערב ועד סופו. הופעלה רק לקראת סוף הארוע וגם אז אף אחד לא ידע על קיומה כי מיקמו אותה בגן המקורה
4. פינה מתוקה. אמנם היתה עמוסה בכל טוב, אבל רק המעטים שראו אותה יכולים להעיד על כך. היא מוקמה היכן שהיה בר קבלת הפנים והיתה מוסתרת לגמרי ע"י החוגגים ברחבה, הבר האקטיבי, וכו´. 5. עוגות למשפחה. הוצאו 3 עוגות יפהפיות "תודה" למשפחה (יש עדות מצולמת...). שחר התבקש להכניס את העוגות לקירור עד הנסיעה הביתה. כאשר המשפחות הגיעו הביתה עם העוגות, גילו שהעוגות הוחלפו בפאי ענבים
שעבר זמנם... וכמובן שנאלצו לקנות עוגות כדי לחלק בעבודה ולשכנים. 6. הגשת האוכל. ההגשה היתה "בסדר", אבל הפינוי היה מאד מהיר. היו אנשים שפשוט פינו להם צלחות מלאות, ומי שהיה "חוצפן" ביקש שלא לפנות עדיין כי לא סיימו. 7. המלצרים. היו אמורים להודיע לאורחים שבאמצעותם ניתן לקבל שתיה מהבר, ובמיוחד בשביל זה קנינו שתיה תוצרת חוץ. מכיוון שהאורחים לא קיבלו את האינפורמציה הזו, כמעט כל השתיה נותרה בבר. כנ"ל לגבי קפה. 8. שחר. אין לי הרבה מה לומר עליו, חוץ מאשרלא לסמוך על אף מילה שלו. שה כ ל יהיה בכתב!!!!!!!!!! דרך אגב, בסביבות שעה 23:30 הוא התחיל לסמן לתקליטן שלנו לסיים את הערב, כשהרחבה היתה עדיין מלאה. מזל שלתקליטן שלנו יש עדיפויות משלו. 9. איוורור. אחרי השיר השני או השלישי נאלצתי לעזוב את הרחבה ולעלות למשרדים לשאול לגבי איוורור. מסתבר שהם פשוט שכחו... אני חושבת שאחרי השיחה שהיתה לנו עם נילי וקובי קיסל - רק תגידו שאתם חברים שלנו - מיה ואבי ניניו שהתחתנו שם ב-2.9, תקבלו את השירות הכי טוב שניתן שם אי פעם.
ו-
ואני אשמח לשמוע עידכונים...