ההזמנה שלנו, מה דעתכם?

tamar111

New member
וואוו , תודה על הפירוט ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קודם כל אני מתכוונת להדפיס את ההודעה שלך ולקחת איתי לפגישה עם קיסל ביום ראשון (טעימות) נשמע די מזעזע!
לפני שלושה חודשים התחתן שם האח החורג של חבר שלי, ככה שהם כבר מכירים את ההורים מהצד שלו. החתונה ההיא היתה מוצלחת בלי הפדיחות שעשו לכם (למרות שעכשיו אני נזכרת שהבטיחו להם דברים שלא התקיימו בסוף) לפי מה שכתבת, אני מבינה שהחתונה היתה בחוץ (לא רק החופה) אולי הם לא מספיק ערוכים לחתונות בחוץ?! בכל מקרה זאת ממש שערוריה מה שעשו לכם. אנחנו מתחתנים בפנים, כשהחופה אמורה להיות בחוץ (ב"ה אם לא ירד גשם ) ובגלל הענין מלצרים לא נותנים לאורחים לסיים החלטנו ללכת על מזנון (למחאת הסבתות...) הם פיצו אתכם לפחות ? הקטע עם העוגות בכלל הרתיח אותי. המון תודה על האינפורמציה הזאת, אוי ואבוי לו אם הוא יגיד משהו לדי ג´יי, לחנו את אינפיניטי כדי שיעשו את המקסימום, אנימאוד מקווה שהאולם לא ינסה לטרפד את זה. איזה בר לקחתם? אנחנו מתענינים באפריקה-בר. מישהו מכיר
טוב, מיה, תודה על הזריזות בתשובה, ובקשר לחוסר סבלנות... לא יודעת מה יש לי אבל זה מחמיר עם הזמן... איפה האדישות והשלווה שאפיינו אותי (אה, אני יודעת, הכל עבר לבועז...) שוב המון

מיה :)

New member
חוסר הסבלנות מובן ביותר ../images/Emo9.gif

לגבי הבר - לקחנו את אקטיבי בר, שהיו מעולים. לגבי הארוע בחוץ - המקום קיים כבר המון שנים והם מאד מתורגלים בכל סוגי הארועים. הם עושים ארועים בחוץ במשך כל הקיץ, גדולים וקטנים. כנראה שפשוט היתה חוסר איכפתיות מכיוון שהארוע היה קטן. דרך אגב, הקייטרינג עצמו הוא נהדר וכל הפשלות לא קשורות אליו. מהבחינה הזו קיבלנו את כל מה שהובטח לנו. מה שכן, השף, שמו צמח, שהוא גם ירכיב לכם את התפריט, יבקש (ויכתוב) את סכום הטיפ שלו על התפריט. אני חושבת שזו חוצפה אבל לא שמנו לב שבאותו ערב הוא כתב את הסכום. למזלנו, ישבנו איתו מאד מאוחר, והוא לא שם לב שלא חתמנו...תשתדלו להתעקש שהסכום לא יהיה רשום בתפריט. אני רוצה שוב לציין משהו, אין לי טענות לגבי המקום עצמו. כל אחד עושה את העבודה שלו. צמח מבשל, נילי רושמת ביומן, וקובי לוקח את הצ´ק. האדם היחיד שאתם צריכים לבדוק בשבע עיניים הוא שחר. להחתים אותו על כל דבר הכי קטן.
זהו בינתיים, אם אני אזכר בעוד משהו, אני אכתוב.

Liat & Alon

New member
WOW ../images/Emo45.gif

It looks very original i think that i met you at Eti´s party do you like like the carictures in the invite Kisses

tamar111

New member
לא האמנתי שתאהבו את זה כל כך! ../images/Emo23.gif

אני פשוט מאושרת!
בקשר לקריקטורות, אם להיות כנה בהתחלה קצת התבאסתי, קודם כל כי הבחורה שצילמה שלחה לי באי מייל סריקה של ההזמנה. והסריקה לא יצאה כל כך טוב, אז כבר ירדה לי ההתלהבות כי לא ידעתי איך זה באמת נראה. בכל מקרה, התגובה הראשונה שהיתה לי כשראיתי את הדמויות היתה :"מה? אנחנו כל כך מכוערים?!" (אני ממש נבוכה עכשיו...)
שלחתי את זה לבועז באי מייל וחיכיתי שהוא יתקשר כדי להגיד מה דעתו. המשפט הראשון שהוא אמר היה : "יואו, איך זה דומה לך" ... ויחד עם ה"כל כך מכוערים " שהתנגן לי בראש.. כבר היתה לי לחלוחית...
אבל, אחרי שאמא של בועז הגיעה מהעבודה ופשוט התפוצצה מצחוק , התחלתי גם אני לצחוק, והפסקתי להיות כל כך ביקורתית כלפי זה... זה אמור להיות משעשע והומורסטי לא ממש דיוקן עצמי, ובכלל התגובות היו חיוביות, ושלכם בכלל
אז אני כבר ממש אוהבת את זה. דרך אגב, הדגם כבר אצלינו בבית, ובדגם אנחנו אפילו יותר מכוערים מאי שזה יצא בצילום, אל תספרו לבועז שאני חושבת ככה ...
ובקשר לאיתי, נראה לי שאת טועה, אני מכרה איתי אחד והוא לא עשה שום מסיבה... אולי אני דומה למישהי...

oritpl

New member
הגן הרומי

דיברנו כבר שאנחנו מתחתנות באותו מקום? אני עוד 10ימים מזל טוב

tamar111

New member
הי אורטל

לא, לא דעתי שגם את מתחתנת שם... ו-או-טו-טו... המון מזל טוב ובהצלחה. אני מקווה שלא תסבלי מהפשלות שעשו למיה. הכרת את הסיפור הזה? ודאת עם שחר שהכל יהיה בסדר? אנחנו שם בטעימות ביום ראשון. באיזה יום את מתחתנת?

dorlim

New member
מקסים ../images/Emo45.gif

הרעיון מדליק ו.. זה כ"כ חמוד ודומה לכם, קריקטורה מקסימה. אהבנו!!!

dorlim

New member
מקסים ../images/Emo45.gif

הרעיון מדליק ו.. זה כ"כ חמוד ודומה לכם, קריקטורה מקסימה. אהבנו!!!

למעלה