ההילות ומשמעותם

בדקתי כמה תמונות

בכל תמונה הצבעים שונים:
בתמונה הראשונה שצילמתי במיוחד לזה, יצא באזור של הפנים מן דמעה הפוכה כחולה כחולה, מסביב לדמעה הפוכה, יש טבעת ירוקה עבה (מסביב לגוף) ומסביב לירוק יש טבעת צהובה. סך הכול 3 שכבות של צבעים חזקים.
ואז לקחתי תמונה שצולמה לפני כמה חודשים בים. מסביב לכל הגוף שלי ועל הגוף עצמו, יש צבע סגול-ורוד חזק, ומסביב לזה יש צבע כחול כחול.
ואז... צילמתי את עצמי שוב... צילמתי את עצמי בהתחלה חצי רגוע. ואז צילמתי את עצמי מרוכז. בתמונה של החצי רגוע... ההילה היא בצבע תכלת מוזר, עם צל חוצה את הראש, וליד הראש בצד שמאל יש צבעים מוזרים של צהוב וירוק וגם קצת חום.
ואז התמונה האחרונה הפחידה אותי. בתמונה שבה אני מרוכז, באזור של הפרצוף והראש יש הילה שחורה שממשיכה מעל הראש כמו מן דמות כזו (הכוונה בדמות היא שמעל לראש שלי נראה צל שדומה לגוף וראש) ומסביב יש הילה לבנה כמו טבעת לבנה וזוהרת, וביניהם יש מן צהוב מאד בהיר וזוהר. מסביב להילה הלבנה יש שוב טבעת שחורה.

מפני

שאני נזהר מלהעלות תמונות באינטרנט אני כיסיתי את הראש כשהצטלמתי. אבל תפוז לא נותן לי להעלות תמונות.

רותי 11

New member
יש בעיה עם תפוז גם אני לא מצליחה

להעלות תמונות כבר מספר ימים
בקושי הצלחתי להעלות לינקים
והודעות אבל זה סודר עניין
התמונות עדיין לא סודר

snoopytush

New member
הילה שחורה טוב דווקא הגיוני לי

בטח ממצב רוח לא טוב "מרה שחורה"

snoopytush

New member
כשתהיה במצב רוח

טוב תעשה פוטו הילה ותבדוק אם חל שינוי

תפוז לא נותן להעלות תמונות

תמונה 1 - במצב רוח רגוע.
תמונה 2 - כאן אני חייכתי, אבל נלחצתי מלשים את החולצה על הראש.
תמונה 3 - התמונה עם ההילה השחורה.

*אני הולך למחוק את התמונות מחר, כך שאם הלינקים לא עובדים, תדעו למה.
**קשה לי להיות במצב רוח נטו איפה שאני נמצא כרגע, אני צריך להיות בחוץ כדי להרגיש התחדשות באנרגיה ושטוב לי ובגלל זה אני מניח שהתמונה מן הים הראתה צבעים רגועים של כחול וסגול.
***מלחיץ אותי לכסות את הראש כי כך אני לא רואה טוב מה שקורה מסביבי.

snoopytush

New member
ההילה הורודה הכי יפה

לרב האנשים שעשיתי להם יצאו הילות ירוקות או לימון צהוב בנגיעות ירוק
אבל חברה שלי בתמונה הכי שמחה שלה יצא ההילה הרגילה של הירוק
אבל אז ההילה התרחבה ובקצוות הופיע וורוד .
זה צבע מהמם

עכשיו אני במצב רוח די טוב!

והנה תמונה של ההילה במצב רוח די טוב ^^ משום מה היא משתנה כל פעם 0: ההילות האלה ממש מגניבות, אני שמח שנכנסתי לפורום בדיוק שרותי העלתה קישור של האתר ההוא. מה שבטוח אני לא הולך להצטלם שוב "מרוכז", לא רוצה לראות הילות שחורות. אני מאד מתלהב מההילות האלה מפני שבתחילה כשניסיתי לעשות מדיטציות ולתקשר (לא עושה את זה יותר), אני ניסיתי לראות הילות, ואני הצלחתי לראות אותן חלש, אך לא את הצבעים ^_^

ואני מסכים, זה עושה הרגשה טובה לראות את ההילה הורודה כי היא צבע כל כך שמח

snoopytush

New member
דווקא יש אנשים כמו חברות שלי שההילה שלהן

בתמונות יחסית קבועה. לחברה אחת יצא בעקביות צבעים עם גוונים של
ירוק חוץ מהתמונה בים שם היא קורנת מאושר שהופיע קצת ורוד
ואילו לשנייה הופיעה בקביעות הילה אדומה

snoopytush

New member
איך עשית שהתמונות יופיעו ככה

שאפשר יהיה למחוק אחר כך?

פשוט מאד ^^

העלתי אותם לאתר הזה, ושם יש אפשרות למחוק את התמונות אחרי שמעלים אותן.

snoopytush

New member
^ ^ תודה! שאלות:

1. איך משתמשים באתר הזה?
2. אם אני מעלה לשם תמונות אני היחידה שיכולה לראות אותן
אלא אם כן אני בוחרת לשתף אחרים?
3. איך מוחקים שם תמונות?
4. האם יש דרך שאם אפרסם שם תמונות רק אני אראה אותן
חוץ מכאשר אבחר לשים קישורים אל התמונות ?
תודה מראש!

תשובות:

1. את לוחצת על COMPUTER מתחת לכותרת UPLOAD IMAGES, לאחר מכן, את בוחרת בתמונה הרצויה ולוחצת UPLOAD.
2. כל אחד יכול לראות את התמונה שאת מעלה כל עוד את מספקת להם קישור, אחרת אין דרך לחפש את התמונות שאת מעלה.
3. לאחר שאת מעלה, יופיע לינק מחיקה ( DELETION LINK ), את שומרת אותו כי הוא לא יופיע שוב. רק עם הלינק הזה את יכולה למחוק.
4. לא, אבל יש אתרים אחרים להעלת תמונות שאני בטוח נותנים שירות כזה. באלבומים של תפוז אפשר להעלות תמונות ולעשות אותן פרטיות (אם הם רק היו עובדים XD).

snoopytush

New member
תודה בקיצור האתר הזה טוב רק

לתמונות זמניות בלבד. אני לא ממש מרוצה מהמחשבה שיראו
את התמונות שלי בכל העולם
פרצוף מבועס

למעלה