ההילות ומשמעותם

snoopytush

New member
אימצתי את הרעיון שלך עם השקית

הכי טוב
אולי גם לשקית יש הילה משלה? כי יצא לי צהוב באמצע...
גם היה לי מאוד חם כי הייתי אחרי מקלחת עם מים רותחים.

גם לחפצים יש הילה

ולכן גם לבגדים יש הילה. אבל אני מניח שההילה שלנו יותר חזקה מהילה של חפצים
מה שכן, אני חושב שהילה יכולה להשתנות לפי מצב הרוח.

Nachmanides

New member
מה פירוש "בתמונה הראשונה שצילמתי במיוחד לזה,

יצא באזור של הפנים מן דמעה הפוכה כחולה כחולה", ומה פירוש "צילמתי את עצמי בהתחלה חצי רגוע. ואז צילמתי את עצמי מרוכז. בתמונה של החצי רגוע... ההילה היא בצבע תכלת מוזר, עם צל חוצה את הראש, וליד הראש בצד שמאל יש צבעים מוזרים של צהוב וירוק וגם קצת חום" ?
באיזו מצלמה השתמשת ?

אני לא יודע מה הפירוש של הצבעים

ולא מדובר במצלמה מיוחדת. הכוונה היא שהעלתי את התמונות שצילמתי אל האתר שנמצא בקישור בהודעה של רותי.

Nachmanides

New member
האם כוונתך לומר כי שלחת להם תמונות עצמיות שלך

אשר צולמו במצלמה רגילה, והם לקחו את הקובץ הדיגיטאלי, עיבדו אותו בתהליך שלהם, וחשפו את ההילות אשר בתמונות הללו ?

Nachmanides

New member
ואתה מאמין שניתן לעשות זאת?

אתה מאמין שמצלמה דיגיטלית מסוגלת "ללכוד" גם הילות, ואתה מאמין שהם מסוגלים "לחלץ" את ההילה מן התמונה הדיגיטלית שאתה שולח אליהם ?

Nachmanides

New member
אז בוא נחשוב יחד צעד אחד נוסף.

החבר'ה אשר ב- www.astrolantis.de/aura.php טוענים כי מצלמה דיגיטאלית קולטת קרינה אלקטרומגנטית גם בתחומים אשר מחוץ לרגישות עין אדם, והראיה לכך לטענתם - הבט בעינית של שלט רחוק של טלויזיה או מזגן ולחץ על כפתוריו, ולא תבחין כי נפלט אור כלשהו מן העינית שבחזיתו.
כעת, הפעל את המצלמה הדיגיטלית, כוון אותה אל השלט, לחץ על כפתוריו, הבט במסך אשר בגב המצלמה ותיווכח לדעת כי המצלמה "רואה" שהעינית נדלקה

אם תלחץ כעת על כפתור הצילום, תצלם, ותדפיס את הצילום - תיראה העינית דולקת בצילום המודפס

הנה, כאן הם מסבירים את הענין:
The aura actually leaves and invisible marks on ordinary photos. The difficulty, however, is that the human eye wave spectra from 780nm to 380nm and the light can no longer perform. A Digitalkammera however capable. This can be easily verified, for example, simply by photographing times with his digital camera's remote control while pressing on a button.

עד כאן - הכל אמת ויציב

הענין הוא שאם אכן גופך פולט aura שאינה נראית לעין אדם, אך המצלמה מסוגלת לראות ולרשום aura זו - מדוע אין ה- aura נראית כאשר אתה מדפיס את התמונה בעצמך ?

snoopytush

New member
טוב החלטתי שאני מספיק אמיצה להיחשף

אגב התמונה זוועה התספורת שלי זוועה אני צריכה להסתפר ובכלל
ישר אחרי שאני מבריאה מפסוריאזיס אני אאריך שיער.
יש לי תמונות יותר יפות אבל התעצלתי להצטלם שוב.
אממ מה עוד? קיצר תמונה זוועה אבל תסבלו בשקט.
אה גם האיכות פלאפון לא טובה ולא ממש הסתדרתי עם הזויות של הפלאפון
תמונה באמת נוראית.
טוב זה הלפני ואשים את ההילה עם האחרי.
גם הייתי בבית ולא השקעתי כי בבית אני עם סתם בגדים אז זה יצא נורא
לפני

snoopytush

New member
הפלאפון עצבן אותי אז הפניתי כלפיו מבט רציני

על גבול הכועס.
כשאני כועסת יש לי מבט מפחידד
חחחח אני יכולה להרוג במבטים

snoopytush