ההימור שלי לתוצאות הגמר

ההימור שלי לתוצאות הגמר

בנוגע לזוג האחרון שיודח, הזוג שאני רוצה שינצח, והזוג שאני מאמינה שינצח בתכלס.

זוג האחרון שיודח הן דבי ודנה. לא מאמינה שדנה תצליח לסחוב את דבי עוד. הן כבר מפורקות.

הזוג שאני רוצה שינצח הן הסגולות אבל הסיכוי שזה יקרה...

הזוג שאני מאמינה שיזכה הם הסוורים.

אמנם אני מאמינה שברגע האמת רומי תהיה הכי תחרותית שראינו אותה עד היום במירוץ, אבל אני מתקשה להאמין שהתקשורת שלה עם קורל טובה מספיק בשביל לצלוח את הגמר.

על הנייר כולם מסוגלים לזכות, גם דבידנה...

ובטח להגיע הגמר...בחמישי בלילה האפשרויות יצטמצמו לאחד משלושה.

כולם מסוגלים להגיע לגמר על הנייר

זה נכון.

אני מתקשה להאמין שזוג שאין לו תקשורת טובה יכול לנצח את הגמר.

25330

New member
בראליטי אין "מגיע" אלא, מי שההפקה חפצה ביקרם

גם לי נראה שאפילו להפקה נמאס להמשיך ולדחוף את המכשפה האדומה ובתה. למעשה, העריכה בפרקים האחרונים מעצימה את המריבות שלהן כדי שאחר כך אפשר יהיה לומר שהן הודחו רק מפני שכל הצעירים לא ידעו איך לאכול את דבה.... כולם אשמים... ורק דבי מלאך מסולם יעקב... בלה בלה בלה.

משלושת הזוגות הנותרים "מגיע" יותר לסוורים ולסגולות מאשר לאחיות גמר. בניגוד לכל הראליטי'ס המירוץ למליון הוא משחק *זוגי*. במבחן הזוגיות גם הסגולות וגם הסוורים מפגינים עבודת צוות מרשימה בהרבה מזו של האחיות. אילו זה היה ראליטי ככל האחרים - רק מתחרה אחד ויחיד לוקח לבדו את כל הקופה - יכול להיות שהייתי מאוד שמחה לראות את רומי זוכה. לא שיש לי משהו נגד קורל (שלאחרונה התחלתי לחבב ולראות שהיא הרבה מעבר ללק וז'ורנלים של אופנה, בניגוד משווע לאחותה כמובן - לתפארת הדרמה, הליהוק והסטוריליין) אבל עבודת הצוות של האחיות אינה משתווה לזו של קואלציית הדרום: אשדוד - זרחיה.

כמו בקלישאה הידועה אנחנו יכולים לנחש, לנבא, להעריך, נסיון העבר מלמד שהמליון, קרוב לוודאי ילך למי שההפקה תעדיף. בכל מקרה מי שיזכה משלושת הזוגות: סגולות, סוורים, אחיות לא יקומם על עצמו ועל זכייתו את דעת הקהל ואהדתו.

choco2602

New member
האמת? עדיף

לשמחתי

דווקא בעניין של האחיות העריכה לא הצליחה למכור לי את הסיפור של האחות השטחית לעומת החכמה לאורך זמן רב. אחרו כמה תכניות כבר קלטתי שקורל אמנם בכיינית יותר ומפונקת, אבל ממש לא טיפשה

choco2602

New member
זה התגלה כבר בפרק השני/שלישי

אני זוכרת שזה היה לי די ברור בספרד.

25330

New member
בעיני, מבחינה בימתית האחיות הן הצלחה

האחיות, הזוג האילתי ובמידה רבה, שימי זו הצלחה בימתית בכלל, ובז'אנר בפרט.
במקום סטריאוטיפים שטוחים (היפסטרית-חכמה וכוסית-שיטחית; הזוג שנראה כמו השכנים הטמבלים ממול; הערס שאו טו טו מפוצץ את יסמין במכות) לאורך, הפרקים, התגלו דמויות עגולות ומורכבות הרבה מעבר לתגובה הראשונית של הצופה הממוצעת. דווקא כאן, לדעתי, הלך להפקה - או לעריכה והמציאויות המדומות שיצרה: בתחילה סטראוטיפ שבהמשך בויים באורח שהלך והתפתח לדמויות מורכבות - ומעננינות!, לאורך הפרקים.

25330

New member
את חברי קואלציית הדרום השמטתי, זה ברור מאליו

Lepton

New member
כדאי שתלמדי מה זו "דמות עגולה"

מי שכל הזמן רק צורחת "חיים שלי" ולא משנה כלום בהתנהלות שלה במשך כל העונה - היא אולי (או במקרה הזה בוודאי) דמות משעשעת, מצחיקה, שכיף לראות אותה, אבל בוודאי אינה דמות עגולה. דמויות עגולות בעונה הזו? טליה וקובי, דבי ודנה, האחיות, איציק, רונית (ממה שהספקנו לראות), אולי שכחתי מישהו, בוודאי לא סכי ושטי.

כבר סיימת לבנות את העולם החדש על פי תפישתך?

תן התראה כמה ימים לפני שאתה מחריב את הישן, אני רוצה לעשות עוד כמה דברים שלא הספקתי.

Lepton

New member
שמעת על דבר שנקרא "אד הומינם"?

כנראה שלא, או שלא ממש איכפת לך. לבריאות.

למעלה