ההימור שלי לתוצאות הגמר

Lepton

New member
כנראה באמת לא שמעת

תרבות דיון זה כנראה לא דבר מקובל במקומותינו.

מה אתה מתפלא? אני שייך לצד המונע...

מעביר את דבריך במילון ווטדהפאק(מורפיקס לרפי השכל) כדי שאוכל להבין מה אתה כותב רוב הזמן, גדול עליי!

25330

New member
הלו
זו לא חפרוואה אלא אני

בכבודיי ובעצמיי (הקרדיט למאיר שלו ב"יונה ונער)
טרם הפנמת שהבור שמנסה ללמד אותי "דג" מושגים מתגובותי ואח"כ מחזיר את זה אליך בלי להבין במה מדובר?
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2107&MessageId=171203921

Lepton

New member
אנחנו כנראה לא מתייחסים באופן דומה

למושג תרבות דיון (כמו גם למושג דמות עגולה). ובאמת הגיע הזמן שתלמדי את המשמעות של מושגים לפני שאת משלחת אותם לחלל האוויר.

אה, שכחתי, אצלך זו טעות, רק אצל אנשים כמו טליה זו בורות.

(להבהרה: אין לי שום בעייה להחזיר ב"אד הומינם" כנגד מי שהתחיל).

לWind-up משיבים באותו מטבע

אין דרך אחרת...ואין לי ספק שהוא נהנה מזה, אני מאוד!!!

25330

New member
מילא מטבע
אבל פלגיאט

בטח זה מפני שאיני יודעת מהי תרבות דיון ומשתמשת במושגים שאיני מבינה בשביל השופוני א-לה אוכלת הראשים, השופלית טליה חפרוואה ונציגיה (בתשלום?) המעכירים את הדיון, האווירה והתרבות בפורום.

מילא עוד שבוע גם זה יעבור, גם השנה החולפת ורעותיה יחלפו, תחל שנה וברכותיה לכוווווווווללללללללללללל.

Lepton

New member
מי שמעכיר את הדיון זו השנאה התהומית

(והלא מוסברת) שלך לטליה ולקובי, האנשים האיכותיים ביותר במירוץ. את חוזרת על זה שוב ושוב, תוך שימוש ב"עובדות" מומצאות שאין להן קשר למציאות (אם להתבטא בעדינות), ואם מנסים להעמיד אותך על מקומך - ולשכנע אותך להפסיק, כי את עושה רק רע לעצמך - את לא רק לא מקשיבה אלא עוד מחריפה את ההתבטאויות. חבל.

Jason2

New member

ביחוד שהעריכה השמיטה כל דבר שהיה עשוי להפוך אותן לדמויות עגולות והשאירה לנו רק את ה"חיים שלי".

25330

New member
אוי באמת

חבל שכמו מי שמעקש בבורותו "ללמדני" דברים שכבר הספקתי לשכוח, גם אתה לא מבין מהי "דמות עגולה" בכלל, ובהקשר דרמטולוגי-טלוויזיוני.

כן "חיים שלי" או לא "חיים שלי". לא ציפית ולא מיליוני צופים ציפו מזוג ילדות בנות עשרים שמעולם לא יצאו מישראל ובקושי משער מושבן, לתת כזה פייט, להצחיק, לרגש, להראות חברות, להראות התמדה, להוכיח חוכמה, עורמה, שפה עשירה ונקיה, לא להתפשר עם עקרונותהן ואמונתן.... מספיק עגול בשבילך? מספיק מפותח לאורך העלילה מבחינתך?

איש מהצופים לא ציפה שזוג שכל מה שיש לומר עליו זה "סוורים" - באסוציאציה על אלון חסן או יהושע פרץ? - לגלות לא רק פנים יפים וגוף חתיכי אלא חברות, עקרונות, ג'נטלמניות, עקשות, נחישות, חכמה (רגשית וקוגנטיבית) ידיעת שפות, יכולת ביטוי מרשימה, דבקות ב"משימות"... מספיק עגול בשבילך? מספיק מפותח לאורך העלילה מבחינתך?

על האחיות אין צורך להרחיב את הדיבור (הרי אתה רוצה בזכייתן ולכן הן חייבות להיות "עגולות" - מסכימה. אך לא ממניעך אלא מסיבות והלך מחשבה שציינתי ונמקתי). כך גם לדעתי, כפי שכתבתי, ביחס למור וליאור, שימי ואולי במידת מה גם, איציק.

Jason2

New member
לא, לא מספיק עגול

את עברת רק על אחת מהתכונות האנושיות ונתת דוגמה לאותה תכונה בדיוק, זה לא הופך אותן לדמויות עגולות. אני רוצה לראות גם מריבות, גם קטעי משבר והתמודדות איתם ואני בטוח שהיו כאלה והרבה אבל העריכה לא מראה לנו את זה. וכמו שאמרתי, זה לא ממש משנה לי מי יזכה במילא אני לא אזכור אותם יום אחרי.
אי אפשר שכל דיון שמנסים לפתוח יגיע לאותה מסקנה של "אתה רוצה שזוג מסוים יזכה, אז כל מה שאתה אומר אלה שטויות"

25330

New member
למשפט הסיום
אלא שלא אמרתי ואין לי אחות

בטח ובטח שלא אומר "שטויות" אלא אם כלו כל הקיצין - ולא זה המקרה. בעצם, לא זכור לי כזה מקרה עם איזו מתגובותיך עד הנה, אף שאני לא מסכימה וחולקת על רבות מהן.

העיגול של דמות זו החריגה מהטייפקאסט שמוכרים לך ושאתה אמור להצמד אליו. נכון, גם מריבות, או למעשה כל התפתחות של הדמות להיות מורכבת, מעבר לסטריאוטיפ ששווק לה בטייטל שלה זוהי, פחות או יותר, "מעוגלות," להבדיל: מ"דמות שטוחה".

Jason2

New member
כל בן אדם הוא דמות עגולה

מי שלא הוא כנראה פסיכופט.
הטענה שלי שהעריכה הציגה אותן כדמות שטוחה יחסית שלרוב רק צוחקות וצעקניות. הייתי רוצה לראות קצת מעבר, גם את הצחוקים וגם את הרגעים הפחות יפים. אין לי ספק שהן יותר עגולות מכפי שנראו על המסך. מוזר שרק בפרק האחרון (של בית המלון) אנו מגלים שהן רבות לפעמים וגם נשברות לפעמים וסוף סוף הן היו יותר אנושיות בעיני.

נצחון האחיות כן יקומם חלק מאוהבי/צופי התוכנית

כבר עכשיו זה קורה, לפני שהוכרזו הזוכים.
מי שכן יתקבלו באהבה ופרחים הם הסוורים והסגולות...וקצת אחריהם בדירוג הגיקים, אולי קצת פחות אהבה אבל בהשלמה שכן מגיע להם.
אוטוטו זה קורה...

25330

New member
לשלום-בית ושנה טובה נסגור על קואליציית הדרום?

בנימת התנבאויות וניחושים "רצינית" יותר, לא נראה לך ש"הלבשת" על הכלל את העדפותיך האישיות?
אצלנו בברזיה החפרנים לא יתקבלו בשום ברכה, אלא כנסיון של ההפקה לקדם את מי שמשקף את ערכיהם ומסריהם (השטחיים והכפופים לדת התקינות הפוליטית-תקשורתית) בצורה מיטבית.

לגבי האחיות, להבנתי, גישתך מפספסת פחות. מצד אחד, בנות של איש ותיק ומוכר בתעשיה. עוד מאותו צד: צעירות, סקסיות, שנונות, החיים הטובים...
מצד שני, גילן הצעיר וחוסר נסיונן; העובדה שהן נתפשות כאמיתיות ולא שחקניות של דמויות שההפקה ייעדה להן; נחישותן וכושר התמדתן (נו טוב, בעיקר רומי); הגינותן ואחת בפה, אחת בלב וכו' יסייעו בידן להתקבל כ"מנצחות". היכן מצאת התקוממות ש:
"כבר עכשיו זה קורה, לפני שהוכרזו הזוכים."

לסיכום - מהכתוב כאן ועכשיו לכתובית "הזוג הזוכה" שבסוף פרק הגמר - מוכן לסכם על קואלציית הדרום, לסגור ת'בסטה ושנה טובה לכולם?

דף הפייס של המירוץ, אינדיקציה טובה...

ניתן לקחת משם את העדפות של כלל צופי/מכורי המירוץ...כן, העדפות שלי זהות לכלל, כך יצא העונה!
אישית, לא אתפלץ אם הגיקים יזכו, הם נתנו עבודה ביחס שווה לחפירות(פחות או יותר) אז זה בסדר.
''צעירות, סקסיות, שנונות, החיים הטובים'', מכיר את הסגנון טוב טוב ובכל זאת, צריך לעבוד קשה כדי לזכות, אחרת זה נראה כמו קייטנה! לא יודע מי ומה אביהן של האחיות וכמה כוח והשפעה יש לו בהפקת המירוץ...בכייף אצטרף אל שורת המקהלה ''סאאמק ידענו!'' במקרה והן יזכו.

25330

New member
וואלה,
שם עוד לא ביקרתי

תודה על ההפניה. מספיק והותר לי כאן
. גם כך אני די מסתכנת ומסכנת (אבל לא מתמסכנת).

כשכתבתי (ואתה ציטטת) "...צעירות, סקסיות..." זה נכתב "מצד אחד". היינו, מהצד שלא יעבור טוב בציבור, וכמובן, מבחינתך. עם-זאת ציינתי שיש גם "צד שני" שהציבור, לא כולל אותך, כנראה, יבלע ביתר קלות. בוא נודה: "בכל זאת יש ב[ה]ן משהו".

ביננו, במירוץ החיים האמיתי והמשמעותי שאחרי החשיפה והמליון גם האחיות וגם הסוורים כבר בתעשיה ובקמפיינים, בדרך למיליון הראשון ואלו שיבואו בעקבותיו. לדעתי, בצומת הכניסה לזרחיה הצבו מחסום שמונע מסוכנים, יחצנים ועוד לסתום את הכניסה למושב בפקקים רק כדי להיות הראשונים שיחתמו את הסטנדאפיסטית הטבעית מלידה שהולכת להראות לכולם מה זה עדי אשכנזי בפרסית (במילעל) ואת החברה-בתדודה שאתה, מחייכת, תומכת, מפרגנת ושנונה תמיד.

סיבוב הקמפיינים והסו קולד תעשייה...

של הסוורים והאחיות יסתיים די מהר, 15 דקות תהילה קוראים לזה!

לא יודע לגבי מעיין, נדמה לי שהיא נרשמה ללימודים(תואר בתקשורת?) באיזו מכללה בדרום(אמנם לא Aליט כמו אחת מאוניברסטאות הIVY הנחשבות והנחשקות) אבל בכל זאת, תואר.

למעלה