ההישג הכי גדול של ממשלת שרון: הבסת

Archibald

New member
אה! שום בעיה ?! מה איפכת לך

שבשנת 2001 ותחילת 2002 נרצחו כאן 700 ישראלים ללא כל תגובה הולמת של צה"ל, כאשר שרון נבחר ב-2001 על סמך הבטחה מפורשת למחוץ את הטרור. מה שרון עשה במקום? שלח את הבן שלו למוקטעה.

bhnadav

New member
אני מצטער, אבל זה פשוט גועל נפש.

הצביעות במדינה שלנו והזיכרון הקצר הוא פשוט גועל נפש להחריד. איזה ראש ממשלה אחר היה מצליח להביא את השקט הזה אם לא שרון
עכשיו הולכים ומתווכחים למה זה נעשה תוך שנה ולא תוך חודשיים
למה זה נעשה תוך שנה וחצי ולא תוך יומיים
החוצפה בהתגלמותה.

Archibald

New member
מה חוצפה? הדרישה מרה"מ למלא

את חובותו להגן על אזרחיה של מדינת ישראל? אפילו נעל בראשות הממשלה הייתה יכולה לעשות עבודה טובה יותר.

bhnadav

New member
ממש לא.

האינתיפאדה התחילה בקדנציה של ברק, כלומר בספטמבר 2000. שרון עשה משהו אחר כשהחלה האינתיפאדה.

חח, אתה מהיר

בכל זאת, האינתיפאדה היתה בשיאה בעיקר בתקופת כהונתו של שרון. אז קשה לדעת אם המדיניות שלו היא זו שגרמה למיגור הטרור או לא, כי בעצם המדיניות היחידה שאנחנו (או לפחות אני) מכירים בנושא הזה היא שלו.. בכל מקרה, אני מקווה שהמצב ימשיך ככה

bhnadav

New member
אוקיי.

לי, בכל מקרה, ברור שהאחראים הבלעדיים למיגור הטרור הם אריאל שרון ושאול מופז, כמובן על ידי המערכת הבטחונית הכוללת. כמו שכתבתי כעת כמה תגובות למעלה - להערכתי אף מועמד אחר לא היה משיג וגם לא ישיג תוצאות דומות.

bhnadav

New member
אין דבר כזה אמיתי ולא אמיתי.

המצב כעת הוא מצב של שקט יחסי לעומת מה שהתנהל כאן בתקופת האינתיפאדה, ועל זה יש להצדיע לשרון. ברור כי הטרור לא יופסק לחלוטין עד שיימצא פיתרון ארוך טווח, אולי אף עד שתוקם מדינה פלסטינים ונחתום על הסכם שלום.

או לפחות היתה בשיאה בתקופתו.

אני לא זוכרת אם שרון או ברק היו בראשות הממשלה כשהתחילה האינתיפאדה, מי שיודע - בבקשה תקנו אותי

bhnadav

New member
אולי נשאל את הצללים של פרץ,

או את יועצי הסקרים של ביבי, איזה תגובה הם היו מכינים.

שָׂרָה

New member
זה הישג?

האם יש לכם מושג מה 'מתבשל' ברצועת עזה עכשיו עם הצטרפות אל קעידה ל'חגיגה'? אתם לא חושבים שה'שקט' היחסי הוא זמני?

kgjghy

New member
אולי תספרי לנו 'מה מתבשל'?

בטח המודיעין ימצא עניין רב במידע שברשותך.

gidi2005

New member
בנתניה זה לא מורגש .וגם בישובים

בתחום הקו הירוק גם לא מורגש .הקאסמים והפצמרים נופלים חופשי .אז על מה אתה מדבר איזה הביס ?

אלעד מר

New member
איזה שקט??

איפה אתם חיים- באלסקה?? איזה שקט?? שלשום נרצח ישראלי בכבישי יהודה ושומרון. בכל יום נופלים מתחי קאסמים על ישובי הנגב. נכון-זה לא בחדשות. זה לא מעניין ו/או אולי יש המעוניינים שזה לא יופיע בחדשות!! מכוניות תופת וחגורות נפץ מועברות "חופשי" ב"מעבר הבטוח" מהרצועה לאיו"ש. זה לא מגיע למדינת ישראל עקב עבודה נפלאה של שרותי בטחון. כל קשר לשרון ומדיניותו - מקרי בהחלט!!

אלעד מר.. אנחנו עדיין לא שוויץ :)

אבל על עובדות שמתייחסות לבטחון תושבי המדינה - אין להתווכח. וכפי שכתבתי מקודם - לא משנה על בסיס כמה מכלולים חלה ירידה כל כך תלולה. העיקר שדברים משתנים.. ובאופן עקבי וחיובי. אם אתה חושב שנתניהו או עמיר פרץ מסוגלים לעשות מאית ממה ששרון עשה למען בטחון המדינה, אשמח לקרוא תגובתך המנומקת :)

Archibald

New member
תשתיות הטרור בעזה ובצפון השומרון

חזקות מתמיד. אינני רוצה אפילו לחשוב מה יקרה באינתיפאדה הבאה.

למעלה