ההנהלה פה נוראית

tombenarye1234

New member
מנהל קיבל סמכויות *מסוימות*

הוא לא קיבל את הסמכות לעשות מה שבא לו בפורום. "וכן, אם לא מדברים על השואה, אז הדיון בהיטלר לא רלוונטי ומקומו אינו בפורום, לא משנה מי התחיל או מה היטלר אכל או לא אכל בימי חייו." אני מסכים שהדיון לא קשור לפורום. אבל לא הגיוני שאדם יכתוב בפורום שהיטלר היה צמחוני ושלי יהיה אסור להגיד שזה לא נכון. לא הגיוני שאם מישהו כותב שהיטלר היה צמחוני ואני כותב שזה לא נכון, אז שאני אחסם והבן אדם שכתב שהיטלר צמחוני לא יחסם (אני מוכן להתערב שאפילו לא שלחו לה אזהרה ואפילו לא חשבו לשלוח לה אזהרה). יש כאן אכיפה סלקטיבית ורדיפה פוליטית בפורום. במסווה של "פורום נטול ויכוחים ודיוני מוסר" מדובר פה בעצם בפורום שבו יש לגיטימציה לבטא דיעות כנגד המניעים המוסריים לתזונה צמחית ואיסור ביטוי של דיעות בעד המניעים המוסריים לתזונה צמחית - הדבר נובע מקביעת חוקים דרקוניים בנושא חופש הביטוי ואכיפה סלקטיבית שלהם.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מתווכחת איתך בכלל.

אם המנהל לא בסדר, אז תתלונן עליו להנהלת תפוז והם יטפלו בו או יחליפו אותו. אין להם שום סיבה להחזיק מנהל שהם לא מרוצים ממנו, והם מפקחים על המנהלים מקרוב ובודקים כל תלונה לגופה. לגבי היטלר – זה מקרה היפותטי, אבל הסכמתי איתך, באמת העיקרון, אז למה אתה ממשיך לטחון? אני לא מסכימה שיחסמו מישהו בגלל עובדה נכונה שהוא כתב ורלוונטית לפורום. אם יש בעיה נקודתית פונים להנהלת הפורומים והם מטפלים בה. מה שכן קורה, זה שהרבה אנשים חושבים שהם צודקים ויודעים יותר מכולם גם כשהם לא, ואי אפשר לשכנע אותם אחרת, אז הם תמיד משוכנעים שנעשה להם עוול ושכל העולם נגדם (ויש הרבה כאלה). לסיכום: צא מנקודת הנחה שכל עוד המנהל מנהל, הוא פועל בהסכמת תפוז, ואת ההשגות והטענות והמענות לגבי אופן ניהולו לא מלבנים על גבי הפורום אלא אך ורק בערוצים הרלוונטיים (מסרים מולו ו/או מול הנהלת תפוז, פורום משוב, דואל).

איילת1974

New member
אני לא מסכימה

זה פורום של תזונה צמחית. מי שרוצה להפסיק להיות צמחוני מכל סיבה שהיא, יכול להתייעץ בהרבה פורומים אחרים בעניין. לא כאן זה המקום.

למעלה