ההסעה לגירוש יוצאת, מהר שמא תאחר

בלוגמן

New member
ההסעה לגירוש יוצאת, מהר שמא תאחר

פעם חיינו איתם בשלום מופתי, גרתי אז בהתנחלות, אני זוכר את העבר. לגור בשטחים זו לא היתה הקרבה כמו היום, לא היו סכנות. עד ש..? קם לו העם היושב ברמאללה ובתפוצותיה והחליט שזהו, נמאס לו, הוא רוצה מדינה. עברו שנים, הדם שנשפך כתוצאה מחלוקת הנשק של רבין ז"ל כבר נספג בדגל הלאום, והנה גם הימין החליט הגיע הזמן להחליף את הדגל המגואל בדם, בדגל חדש, דגל יפה ונקי. דגל לבן. נניף אותו מעל ראשי העולם, נאמר בגאון למי שירצה לשמוע: עם ישראל נכנע. עם ישראל מודיע על מותה של הציונות וחלום אבותינו. אין עוד ערכים. אנחנו מעוניינים בשלום ובטחון. תנו לנו שקט. וכך יוותרו על סיני, על רמאללה, יריחו ועזה, חברון וירושלים, חיפה ותל-אביב, הגולן, עכו ויפו. "דונם פה ודונם שם" העיקר שיהיה שקט. נקבל גם את הגלות בשמחה. העיקר לעוף מפה, מי צריך אויבים שיושבים לו על הווריד? תשכחו מזה אחי רודפי שלום-השקר, אין לנו עניין בשקט, אנו רוצים את הארץ שלנו, ונמסור עליה את נפשנו!

Zack DA

New member
אפילו ההתנהגות של שרון, רחוקה מאוד

מכניעה לטרור הפלשתיני. הייתי אומר לך "אל תדאג", אבל תדאג - זה טוב. וביחד, בכוחות משותפים, לא נכנע לטרור.

בלוגמן

New member
גם שרון נכנע לטרור..

מתן הטבות לפלשתינאים על אף שהטרור נמשך+ ויתור על שטחים מארץ ישראל - זוהי כניעה ממשית לטרור!

Zack DA

New member
לא, אין קשר.

אני בהחלט מסכים שבמדינת חוק צריך להקים את ההתשייבויות כחוק ולא כהתגנבות באמצע הלילה. אבל אף אחד לא "החזיר" שום דבר.

על אילו הטבות אתה מדבר?

הרי מאז ששרון נבחר (ובעצם אפילו לפני זה) המצב בשטחים התדרדר והחיים שם נעשו בלתי נסבלים. איפה הכניעה כאן?

בלוגמן

New member
הטבה היא:

הפלסטינאים צריכים להבין דבר אחד: כל עוד שפיכות הדמים (´האינתיפאדה´ בלשון שמאל נאורה) -אין להם חיים. על כל מה שזה כולל. כשלעם ישראל יהיה שקט - גם להם יהיה שקט. שירסנו את החברים הקיצוניים שלהם. אין סיבה שאני יסתובב בשטחים בפחד והם יסעו סמוך לישובים יהודיים בגאווה! רק ככה הם ילמדו. (מבחינתי יציאה מסגר זו הטבה גדולה..)

אבל זה לא המצב...

הם חשופים לסכנה לא פחות ממך ומאות פלשתינאים, כולל חפים מפשע, מתו כתוצאה מפעילות צה"ל. (אתה יכול להגיד שבצדק, אבל זה לא משנה את העובדה שכבר שנתיים וחצי אין להם חיים).

בלוגמן

New member
בוודאי שזה משנה!

האנשים האלה הביאו על עצמם ועלינו את המצב הנורא הזה! אין להם שום זכות לפצות פה שהם מסכנים.. עצם העובדה שהם החלו במלחמת הדמים המטופשת הזאת -אין שום סיבה שהם יקבלו הטבות. אם הכספים של הרשות הפלסטינאצית היו הולכים לאן שהם באמת צריכים להגיע - הם היו חיים בפריפריות שלהם באושר ובעושר. העניין הוא שאין שם צדק חברתי, אין שם מוסר. ותראה שגם לא יהיה.

מה הקשר בין זה לבין הדיון בשרשור?

הדיון לא היה על סיבות, אלא על העובדה שהחיים של הפלשתינאים לא קלים ושכתוצאה מהאינתיפדה הם לא הרויחו דבר ושממשלות ישראל לא "נכנעו לטרור" כפי שטענת. אם אתה רוצה לדון על הסיבות, אז פתח שרשור חדש.

בלוגמן

New member
אחי יקיר.. אם מדברים על עובדות

זה בדיוק מה שאמרתי - הפלשתינאים לא יכולים להתלונן על מצבם הנוכחי - מכיוון שהם פתחו במלחמת הדמים המטופשת הזאת. וכן, פתיחת סגר - זה "רווח" לפלשתינאי ממוצע.

בלוגמן

New member
נ.ב. -מילואים בשטחים

עם היוודע לי לפני שבועיים על החלטת רה"מ לפנות את הגבעות, החלטתי להתנדב למלואים בשטחים. יותר נכון החלטתי להתנדב לנוער הגבעות. פשוט כך. לא יכולתי לעמוד מהצד ולראות את ההפקרות שמשדר רה"מ לעולם. מבחינתי התגייסות כזו חשובה לא פחות מכל שירות צבאי או אזרחי אחר למען המדינה, בטחונה ועתידה. מבחינתי אין הבדל בין אם היו רוצים לפנות את גבעת-יצהר או את הTLV, הייתי רוצה לראות את יפי-הנפש עומדים מנגד להטלת הממשלה לפנות ולהרוס את כל המועדונים בתל-אביב. את המועדונים לא הייתי בא להציל, אך את השטח עליהם הם ממוקמים הייתי נאחז בו בדיוק באותה המידה כמו בכל מאחז. ארץ ישראל שלנו. לא של שום עם אחר. ומכיוון שהיא נתנה לנו מאת היושב במרומים אין לנו שום זכות לתת חלקים ממנה על פי רצוננו נאור ככל שיהיה. מצורף אתר של אחד מהמאחזים שבתוך גבולות ארץ ישראל (למען האמת אין מאחז שהוא לא..)

פריפטס

New member
אם היושב במרומים נתן לנו אותה

שהוא ימות על הגנתה. שולח אחרים לעשות את העבודה המלוכלכת...

באסה!

באמת, כל הרעיון בזה שהם צדיקים זה שהם עושים דברים טובים, לא? אז אם הם כאילה צדיקית שישמרו על האדמה הזאת בעצמם. נראה אותם גיבורים גדולים, אלוהים וכל המלאכים האילה שלו...

בלוגמן

New member
אם לא היו..

תתפלאי, הם דווקא שומרים. הבעיה היא שיש כל מיני חכמים בעם שלנו שהחליטו שחייבים לדאוג לאוייב, כי זה ממש לא מוסרי אם לא ניתן לו נשק ומדינה משלו..

מה? כמה רובים מפריעים לאלוהים?

מה, אלוהים וחטיבת מלאכיו לא מסוגלים להתגונן מפני כמה קלצ'ניקובים?

למעלה