ההפנמה הכואבת של המציאות שכנראה מחירי הנדל"ן לא ירדו בקרוב

elvinnox

New member
לא מתייחס אליו כמושיע אלא כמשל

הכוונה למשל למשהו שלא צפוי ועושה דברים גם בלי לחשוב על ההשלכות שלהם.
&nbsp

Fitch

New member
אורן קובי/ענבל אור לראשות הממשלה

ערפל10

New member
אתה צודק!

קרה דבר הבא. הוא שם על השולחן את הבעיות הכואבות של מעמד הביניים. ואני מניח שהצביעו לו לא מתוך אהבת מרדכי אלה שנאת המן: הממסד הניאו-ליבראלי. אבל בסה"כ הוא פופוליסט שבא לשעשע את האגו המנופח ואין באפשרותו או באפשרות מישהו אחר לשנות את התהליכים הגלובליים מבלי שיהיה עוד יותר רע. גם בישראל הרי אין יותר מדי אפשרויות לשנות משהו לטובה. אפילו אם נניח יגרמו לקריסה רבתית בנדל"ן... אני מניח שעוד לפני שמחוסרי הדירות יספיקו להינות מכך הבנקים יקרסו והם יישארו ללא הון עצמי.

elvinnox כלכלה היא לא שחור ולבן

&nbsp
למרות שאני חושב כמוך על המשך עליית מחירים, הדבר הוודאי היחיד הוא שאחד משלושת התרחישים הבאים יתממש-
&nbsp
עליית מחירים
קיפאון מחירים
ירידת מחירים
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למי שהיה ספק- גם השמאי הממשלתי חשף כי מחירי הדיור עלו

http://www.themarker.com/realestate/1.3128664

שימו לב גם לביקורת של השמאי הממשלתי על תקפות הנתונים של הלמ״ס.

אני לא מבין כיצד היועץ המשפטי לממשלה ו/או מבקר המדינה הסכימו לאיסור פרסום הנתונים של השמאי הממשלתי, האיסור הזה דומה לאיסורים של מדינות דיקטטוריות ? כיצד לא הגישו עתירות על כך?

elvinnox

New member
ידוע, משתיקים פה הכל וזה כבר מזמן לא מדינה דמוקרטית

כחלון לא רק שקיבל ארגז כלים אלא קיבל חנות כלי עבודה.
&nbsp
יש לו את כל הגיבוי של כולם, בתור שר אוצר יכל לעשות כמעט הכל, ואפילו אם ביבי היה שם לו רגלים היה יכול להפיל את הממשלה וביבי שמאוד אוהב את הכיסא לא היה יכול להתנגד לו.
&nbsp
וגם אם כן, במצב הזה (אם הוא באמת היה מראה שנלחם על הורדת מחירים) - הוא היה גם נבחר בבחירות הבאות לראשות הממשלה.
מאות אלפי מחוסרי הדיור כולל ההורים שלהם והמשפחה המורחבת עם אינטרס של מצב חירום - הוא היה מגיע ל-30 מדנטים ואני לא מגזים.
&nbsp
אבל פרט אחד קטן - הוא לא באמת רוצה, הממשלה לא באמת רוצה ומסכת השקרים כבר ברורה לכולם. לכן בבחירות הבאות הוא בכלל לא יעבור את אחוז החסימה, אני מעריך שהוא יחזור לליכוד כדי להמשיך להינות ממנעמי השלטון.
&nbsp
אבל זה לא משנה מה יהיה, השיטה תמשיך עד שלבסוף הציבור הישראלי יקלוט שסתם עובדים עליו עם תירוצים של ימין/שמאל/אירן וכו'.
כמה זמן זה יקח? לא מעט כנראה...
&nbsp

למעלה